Goedkoopste stroom Warffum Stap over naar de goedkoopste stroomleverancier en bespaar tot €155


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Op zoek naar de goedkoopste stroom van Warffum? In Nederland kiest iedereen zelf zijn of haar energiebedrijf. De keuze is niet eenvoudig. Er zijn ruim 20 aanbieders waar je jouw gas en stroom kunt afnemen. Het is dus interessant om te kijken naar de voordeligste optie. Onze expert kan hier een steentje aan bijdragen. Dankzij onze vergelijker vind je het antwoord op de vraag: wat is de goedkoopste energieleverancier in Warffum? Wat je hierbij kan helpen is het onderdeel waar kunnen we stroom vergelijken? Of lees aanvullende info over energiecontracten van april 2024. Streef jij naar minder uitstoot van CO-2? Ga dan direct naar adviezen over aanbieders van groene stroom in Warffum. Al met al wil iedereen een lage nota van de energieleverancier. Vergaar hiervoor onze bruikbare checklist om jullie stroomverbruik te verlagen.


Wat is de goedkoopste energieleverancier in Warffum

Wil jij overstappen naar de laagste stroomtarieven van Warffum? We onderscheiden bijna 20 energieleveranciers. Van Huismerk Energie tot bijv. Vrijopnaam: met ieder specifieke abonnementen en voordelen. De juiste kiezen valt niet mee. Een aanzienlijk aantal aanbieders claimen de goedkoopste te zijn. Of dit daadwerkelijk het geval is wordt bepaald door jullie eigen wensen in de provincie Groningen. Met name adres en het verbruikte gas en stroom drukken hun stempel op de stroomkosten. Bekijk dus meteen de gaslicht vergelijker, en detecteer de goedkoopste stroomaanbieder en ontvang besparingen tot maar liefst €115.

Alleen stroom

Maak jij gebruik van een zonnepanelen, warmtenet, biomassaketel, zonneboiler of warmtepomp? Heb jij geen gasaansluiting meer? Enkel en alleen een “stroompakket” is dan afdoende. Voer hiervoor in dat je geen gas nodig hebt. Elektriciteit kost zo’n €0,22 per kWh. Gebruik jij 2225 kWh stroom? Dit soort stroompakketten kosten jaarlijks zo’n €405.

Alleen gas

Op dit moment al een aantrekkelijk elektriciteitscontract afgesloten? Wil je alleen gas vergelijken? Ga dan voor “0 kWh stroom”. Gas is behoorlijk aan de prijs. Een woning met 2 bewoners betaalt voor gas al gauw €950. Prijstechnisch kun je beter gaan voor een gas licht contract (bezoek ook: stroom van Budget Energie).

Gas en stroom combineren

Een pakket met zowel gas als stroom is altijd het goedkoopste. Dit komt door de nieuwe klanten korting (welkomstpremie) die je ontvangt bij pakketten met gas en stroom. Het is niet zo’n gek idee om constant een 1 jarig contract te kiezen. Van stroom overstappen kan dan elk jaar, en daardoor 0versteld staan door goedkope energieprijzen en welkomstaanbiedingen.

Hoe kan ik stroom vergelijken?

Heb je een contract voor onbepaalde tijd (modelcontract)? Of verloopt jouw huidige energiecontract? In vrijwel alle gevallen is overstappen van energie interessant. Stroom vergelijken Warffum is dan altijd een goed idee. Overstappen van Energieflex naar Greenchoice of Leon Zeewolde oversluiten naar Oxxio kan je zo’n €185 schelen. Hoe gaat dat in z’n werk? Volg de 4 stappen hieronder.

Vul jouw locatie en verbruik in

Energieprijzen vinden hun oorsprong in de opgegeven locatie & verbruik. Stap 1 is het invullen van de lokatie van de aansluiting (gemeente Eemsmond) en het verwachte energiegebruik. Geen idee wat je verbruik is? Onze stroomvergelijker geeft een voorzetje.

Voorkeuren doorgeven

Selecteer variabele of vaste tarieven, en selecteer de looptijd van jouw contract. Specificeer je zoekopdracht (zoals groene energie). Niet vergeten: probeer een 1 jarig pakket met aantrekkelijke welkomstpremie.

Kies de goedkoopste aanbieder

Je ziet nu alle aanbiedingen die rijmen met jullie behoeften. Sorteer de contracten op prijs: de goedkoopste stroomaanbieder eerst. Bovendien mag je bepaalde leveranciers uit Groningen selecteren / deselecteren.

Regel de bestelling via internet

Goedkoopste stroomtarieven gevonden? Het energiecontract bestellen kan eenvoudig thuis. Het oversluiten is in 5 a 6 weken afgehandeld. Jouw toekomstige leverancier ontzorgt jou hierin. Er wordt van jullie niets verwacht, en komt geen moment zonder elektra te zitten.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Energiecontract vergelijken april 2024

Waar jij benieuwd naar bent is uiteindelijk: welk energiecontract is in lijn met mijn wensen? Je hebt de keuze uit verschillende energiecontracten in Warffum. Doorgaans zijn alle landelijke energiemaatschappijen hier wel actief ( bijv. UnitedConsumers). Echter ook energiebedrijven als Huismerk Energie bieden hier hun service aan. Op basis van de vergelijker check je binnen no-time en super simpel het goedkoopste energie-abonnement afgestemd op stroomverbruik. Onderstaand tref je een opsomming met de veel bestelde energiepakketten van april 2024 in regio Eemsmond.

  • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
  • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
  • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
  • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
  • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
  • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actie
  • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
  • UnitedConsumers – Windstroom en Gas Variabel 3 jaar

Goedkope stroomtarieven afsluiten?
Besef goed dat de onkosten voor gas en stroom nooit louter de kWh prijs voor elektra of het gasverbruik bedragen. Er zijn nog verschillende additionele kosten. Namelijk vastrecht, ook wel de ‘vaste leveringskosten’. Deze prijzen verschillen per energieaanbieder, je moet denken aan bijvoorbeeld oversluitkosten, verwerking, klantenservice en overige kosten. Bovendien spelen er zaken als netbeheerkosten. Jullie regionale netbeheerder (bijv. WML) legt deze kosten indirect bij jou neer via de energiebedrijven. Aan de hand van subsidies verreken jij de aantrekkelijke “vermindering energiebelasting” als compensatie op jouw jaarafrekening van de goedkoopste stroomleverancier Warffum. Zoals je ziet: de tarieven van een stroompakket zijn niet altijd even transparant. Door middel van de stroomvergelijker kun jij de huidige stroomtarieven van april 2024 vlug vergelijken. Lees nu verder over energiecontract Munstergeleen vergelijken.

goedkoopste stroom in warffum

Hoe kan jij zelf besparen op stroom?

Je kunt veel doen of het gebruik van elektriciteit onder controle te krijgen. Denk aan: “korter douchen” of tochtstrips gebruiken. Energieleveranciers zoals UnitedConsumers en Energieflex hanteren speciale hulpmiddelen voor een inkijk in het dagelijkse stroom en gas gebruik. Het zorgt voor meer grip op de kosten. Laat het hele gezin participeren, en je kunt besparen op de energiekosten in Warffum. Het voordeel is meer dan alleen een positieve rekening van de energiemaatschappij. Door de energieconsumptie te reduceren kun je iets doen aan een schoner milieu. De meeste aanbieders investeren flink in groene energie. Nu ook online: goedkoopste stroom in Gendt afsluiten.

Groene stroom Warffum
Stroom opwekken gaat steeds innovatiever. Veel aanbieders genereren elektriciteit via zonnecellen en windturbines. Altijd slim: wat we meer en meer zien is zelf energie genereren. De beste investering is het kopen van zonnepanelen. Wat je ook veel ziet is de cv-ketel vervangen voor een warmtepomp om het gasverbruik te verlagen. Iets voor jou, Groene stroom afsluiten in Warffum? Kies dan de speciale opties in de energievergelijker. Je vergelijkt dan op 1 pagina de meest groene leveranciers (ook zakelijk).

Energieprijzen Warffum vergelijken Vergelijk zonder moeite de goedkoopste tarieven voor gas en stroom.