Goedkoopste Budget Energie stroom Vergelijk actuele stroomcontracten en bespaar tot €155


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alle info vinden over stroomleverancier Budget Energie? Op de adviestool doorzoek je de contracten, alle pakketten, aabiedingen en welkomstkortingen van juli 2024. Gelijk aan de slag met energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je bekijkt onmiddellijk het goedkoopste Budget Energie energiecontract dat aansluit op je verbruikt. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat makkelijk en snel. Je vindt hier veel tijdelijke acties en meest voordelige Budget Energie stroomtarieven van juli 2024.

Compleet aanbod

Alle betrouwbare aanbieders vergelijken. Van Essent tot aan NLE.

Besparen op je energie

Nooit meer teveel betalen. Je bespaart zo €325 per jaar.

Direct overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Je zit geen dag zonder stroom of gas!

Budget Energie stroompakket afsluiten

Wil jij overstappen en zoek je een goedkoop energie-abonnement van Budget Energie? Dat gaat zonder moeite als je onze vergelijker gebruikt. Vul jullie adresgegevens, schatting van energieverbruik en andere wensen in. Ga links met je muis naar “Budget Energie”. Zo bekijk je accuraat het goedkoopste contract dat rijmt met jouw eisen. Tip: de kosten worden niet enkel bepaald door de prijzen van energie. Houd ook rekening met verbruikskosten, energiebelasting, aansluitkosten, vastrecht, leveringkosten. Vergeet daarnaast niet de korting voor nieuwe klanten. Op sommige pakketten profiteer je al gauw van €250 korting (bekijk ook Coteq Netbeheer of Westland Infra).

Stroomprijzen Budget Energie juli 2024 vergelijken

Budget Energie is een populaire leverancier van elektriciteit en gas. Dit bedrijf biedt contracten in alle soorten en maten. Vanzelfsprekend het modelcontract, een vast of variabel tarief, en pakketten die 1 jaar of 3 jaar lopen en onbepaalde tijd. Handig: ga voor het vaste tarief i.c.m. een kortlopend (1 jarig) contract. Eigenlijk vindt er elk jaar een overstap plaats. Op den duur ben je dan het goedkoopste uit! Online elektriciteit afnemen van Budget Energie? Begin dan met onze vergelijker, en stap moeiteloos over naar het goedkoopste gas- en stroom pakket. Wat is mijn verbruik? Het overzicht hieronder biedt uitkomst.

Soort huis Gasverbruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³
Soort huishouden Stroom Gas
1 persoons huishouden 1.875 kWh 675 m³
2 persoons huishouden 2.225 kWh 1.000 m³
2 & 1 kind 2.725 kWh 1.350 m³
2 & 2 kinderen 3.550 kWh 1.775 m³
Gezin + 3 kinderen 4.275 kWh 1.975 m³

Overstappen naar Budget Energie

Zoeken jullie energie voor een nieuwbouw woning? Daar hoef je weinig voor te doen: bestellen en aansluiten. Zit je al vast aan een Budget Energie stroomcontract, en ga ergens anders wonen? Dit kan je digitaal of telefonisch kenbaar maken aan je leverancier. De medewerker draagt zorg voor de wijziging in het adressenbestand. Heb je te maken met een contract bij een andere leverancier, maar wil je wel overstappen naar Budget Energie? Vergeet dan niet het contract bij jouw “oude” leverancier op te zeggen. De aanstaande gas en stroom aanbiederkan dit eventueel voor je verzorgen.

Contract annuleren / oversluiten
Snel Budget Energie oversluiten? Bel hiervoor even met de klantenservice, of stuur een opzegbrief. Houdt altijd rekening met de opzegtermijn en eventuele boetes wanneer je voortijdig contracten wilt opzeggen (onder andere in Delfzijl, Hellevoetsluis en Papendrecht).

De goedkoopste stroom van Budget Energie

 1. Geef jouw postcode door
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Selecteer optioneel groene stroom.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en laat de overstapservice het werk doen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Korting op Budget Energie met welkomstpremie

Logischerwijs wil jij overstappen naar de sterkste Budget Energie welkomstpremie van juli 2024. Of jij nu de voorkeur geeft aan 1 jarig (kortlopend) abonnement, of kiest voor een lange periode (3 jaar), kortingen zijn vrijwel altijd beschikbaar. Deze korting voor nieuwe klanten vind je in de vergelijker terug als welkomstbonus. De korting (overstapbonus) ligt tussen de €180 tot €275 (afhankelijk van je contracttermijn). Deze welkomstbonus zal uitgekeerd worden middels een correctie op de jaarrekening. Het is dus verstandig om elke 12 maanden weer een nieuwe overstap te realiseren. Jouw welkomstkorting Budget Energie in juli 2024 is zeker de moeite waard. Wacht niet langer! Start met vergelijken, vul je locatie en verbruik in, en vergelijk de Budget Energie energiecontracten met de hoogste korting. Vergeet niet: enkel nieuwe klanten profiteren van de bonus. Bestaande klanten kunnen wel een korting krijgen op de verbruikskosten van stroom en gas.

stroomleverancier-budget-energie

Goedkoopste contracten van Budget Energie

 • Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar
 • Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast
 • Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast
 • Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar Actie
 • Modelcontract stroom en gas
 • Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk stroompakketten van Budget Energie en betaal minder voor gas en licht!