Goedkoopste stroom Venlo Ontdek de goedkoopste stroomleverancier en bespaar tot €210


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Nieuwsgierig naar de goedkoopste stroom van Venlo? In ons land bepaal je zelf jouw energiemaatschappij. En het aanbod is groot! Er zijn tientallen bedrijven voor gas en stroom. Ja kunt dus zelf zoeken naar de voordeligste optie. Deze website ondersteunt jullie daarbij. Aan de hand van onze vergelijkingsmodule ontdek je het antwoord op de kwestie: wat is de goedkoopste energieleverancier in Venlo? Wat je hierbij kan helpen is het onderdeel op welke manier kan ik stroom vergelijken? Of bekijk de verschillende energiecontracten van mei 2024. Streef jij naar energie die duurzaam tot stand komt? Check dan snel alle info over aanbieders van groene stroom in Venlo. Als het er op aan komt zoekt iedereen naar een voordelige nota van de energieleverancier. Raadpleeg hiervoor onze toepasbare hulpmiddelen om jullie stroomverbruik te minderen.


Wat is de goedkoopste energieleverancier in Venlo

Wil jij overstappen naar de laagste stroomtarieven van Venlo? Momenteel tellen we ruim 20 aanbieders van energie. Dat gaat van Huismerk Energie t/m Greenchoice: unieke contracten en aandachtsgebieden. De keuze is dus enorm. Legio energiebedrijven stellen zich op als goedkoopste aanbieder. Maar of dat echt zo is hangt af van jouw persoonlijke situatie in de provincie Limburg. Factoren als woonadres en het m3 gas en kWh stroom dat je gebruikt drukken hun stempel op de kosten van stroom en gas. Bekijk dus eenvoudig onze energievergelijker, en bekijk de goedkoopste stroomleverancier voor een korting tot wel €300.

Alleen stroom

Maak jij gebruik van een pelletkachel, biomassaketel, zonneboiler, warmtenet of warmtepomp? Consumeer jij helemaal geen gas meer? Enkel en alleen stroom is dus genoeg. Voer hierom in dat je geen gas nodig hebt. Elektriciteit is relatief goedkoop. Benodig jij 2125 (kWh) elektriciteit? Zulke stroomdeals zijn al verkrijgbaar vanaf € 420.

Alleen gas

Inmiddels al een aantrekkelijk elektriciteitscontract besteld? Nu benieuwd naar gas vergelijken? Kies dan “0 kilowattuur stroom”. Gas is daarentegen duurder. Een gezin met 2 personen wordt gemiddeld aangeslagen voor ongeveer €975. Het meest interessante is een gas licht abonnement (ook interessant: abonnement bij Stedin).

Gas en stroom combineren

Een gecombineerd gas- en stroomcontract bespaart jou het meest. Dit heb je te danken aan de nieuwe klanten korting (welkomstpremie) die je ontvangt bij combipakketten. Het is aan te raden om onophoudelijk een 1 jarig contract te kiezen. Zo kan je elke 12 maanden overstappen van stroom, en daardoor het hele jaar verbluft worden door goedkope energieprijzen en welkomstkortingen.

Hoe werkt stroom vergelijken?

Gebruiken jullie nu een modelcontract (variabel)? Is je pakket binnen enkele weken afgelopen? Overstappen van energie is dan mogelijk. Stroom vergelijken Venlo is dan altijd een goed idee. Overstappen van Fenor naar Eneco of Vrijopnaam oversluiten naar NLE kan jaarlijks +/- €240 opleveren. Iedereen kan dit doen! Volg het onderstaande stappenplan.

Voer je postcode en verbruik in

Energieprijzen worden samengesteld op basis van locatie en wat je verbruikt. Stap 1 is het invullen van de lokatie van de aansluiting (gemeente Venlo) en het geschatte aantal kWh en M3. Geen idee wat je verbruik is? Onze stroomvergelijker geeft een voorzetje.

Wat voor contract wil je?

Maak een keuze voor flexibele (variabele) of vaststaande prijzen, en maak een keuze voor de looptijd van het contract. Geef aan wat je belangrijk vindt (zoals groene energie). Opmerking: kies een 1 jarig pakket met een hoge welkomstpremie.

Vind de voordeligste aanbieder

Je treft nu de bedrijven die sporen met jouw zoekopdracht. Sorteer de contracten op prijs: de goedkoopste stroomaanbieder eerst. Daarnaast kun je bepaalde leveranciers uit Limburg aan- en uitzetten.

Doe de bestelling snel online

Goedkoopste stroomtarieven ontdekt? Het abonnement bestellen kan à la minute via internet. Het oversluiten is in 5 a 6 weken geactiveerd. Jouw “nieuwe” energiemaatschappij ontzorgt jou hierin. Jullie hoeven geen handelingen te verrichten en je zult er niks van merken.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Energiecontract vergelijken mei 2024

De hamvraag luidt uiteraard: welk energiecontract spoort met mijn situatie? Er valt te kiezen uit verscheidene energiecontracten in Venlo. Normaal zijn alle toonaangevende energiemaatschappijen hier wel actief ( bijv. Powerpeers). Echter ook energiebedrijven als MAIN Energie kan je aanvragen. Op basis van onze tool detecteer je onmiddellijk en probleemloos het goedkoopste energie-abonnement dat rijmt met jouw stroomverbruik. Onderstaand tref je een opsomming met zeer interessante energiepakketten van mei 2024 in regio Venlo.

  • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
  • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
  • Eneco – HollandseWind en EcoGas
  • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
  • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
  • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast
  • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
  • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie

Goedkope stroomtarieven afsluiten?
Vergeet niet dat de prijzen van gas + elektra nimmer louter het elektra-verbruik en m3 gasgebruik beslaan. Je hebt te maken met twee belangrijke factoren. Namelijk vastrecht, ook wel de ‘vaste leveringskosten’. De kosten hiervan wisselen per aanbieder, en hieronder vallen o.a. de administratieve kosten, servicemedewerkers en meer van dit soort zaken. Bovendien betaal je ook altijd netbeheerkosten. Jullie regionale netbeheerder (bijvoorbeeld Oasen) berekent dit aan jou door via de energiemaatschappij. Via landelijke subsidies verreken jij een zogenaamde “vermindering energiebelasting” als extra verlaging op de jaarafrekening van de goedkoopste stroomleverancier Venlo. Zoals je ziet: de kosten van jouw stroompakket bereken je niet zo 123 zelf. Door gebruik te maken van de stroomvergelijker kun je de stroomtarieven van mei 2024 moeiteloos vergelijken. Ook interessant: energiecontract Mariënheem vergelijken.

goedkoopste stroom in venlo

Wat zijn manieren om te besparen op stroom?

Er zijn tal van opties om het verbruik van elektriciteit te reduceren. Bijvoorbeeld “apparaten uitschakelen” of let goed op het energieverbruik als je een (nieuwe) koelkast koopt. Bedrijven zoals Engie en Budget Energie hanteren verhelderende tools voor een inkijk in het dagelijkse stroom en gas gebruik. Je gaat dan veel beter met energie om. Betrek het hele huishouden hierbij, en ga aan de slag met besparen op de energiekosten in Venlo. Je doelstelling is niet uitsluitend een voordelige nota van de energieleverancier. Dankzij een bewuste energieconsumptie lever jij je bijdrage aan de energierevolutie. Het gros van de energie-aanbieders zijn daarom druk bezig met groene energie. Wellicht ook beschikbaar: goedkoopste stroom in Erlecom afsluiten.

Groene stroom Venlo
Stroom genereren gaat steeds innovatiever. De meeste bedrijven halen elektriciteit uit zonnecellen en windturbines. Maar let op: tegenwoordig kan men ook thuis stroom opwekken. De beste investering is het nemen van zonnepanelen. Wat je ook kan doen is een warmtepomp plaatsen om de gasconsumptie te beperken. Wel belang bij Groene stroom afsluiten in Venlo? Klik dan op de duurzame mogelijkheden in de vergelijker. Je bekijkt dan op 1 pagina de “milieuvriendelijke” organisaties (ook zakelijk).

Energieprijzen Venlo vergelijken Vergelijk simpel de goedkoopste tarieven voor stroom en gas.