Goedkoopste stroom Ubbena Stap over naar de goedkoopste stroomleverancier en bespaar tot €200


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Profiteer jij ook van de goedkoopste stroom van Ubbena? Sinds we een open markt hebben kiest iedereen zelf zijn of haar energieleverancier. En er valt flink wat te kiezen! Er zijn een enorm aantal aanbieders die elektra en gas kunnen verzorgen. Iedereen zoekt dus naar de voordeligste optie. Onze specialist is absoluut een meerwaarde. Op basis van de energievergelijker lees je direct meer over: wat is de goedkoopste energieleverancier in Ubbena? Bekijk daarnaast ook details over hoe werkt stroom vergelijken? En doorzoek de diverse energiecontracten van juni 2024. Zet jij je in voor een schonere wereld? Ga dan direct naar toelichting op aanbieders van groene stroom in Ubbena. Al met al is het streven van iedereen een gunstige nota van de energieleverancier. Bestudeer daarom onze bruikbare checklist om het stroomverbruik te minimaliseren.


Wat is de goedkoopste energieleverancier in Ubbena

Benieuwd naar de laagste stroomtarieven van Ubbena? Er bestaan meer dan 20 aanbieders van energie. Van Energieflex tot bijv. Eneco: ieder met hun eigen pakketten en voordeeltjes. Een “goede” aanbieder selecteren is een hele opgave. Veel aanbieders van energie zeggen de goedkoopste te zijn. De controle hiervoor wordt gebaseerd op jouw situatie in de provincie Drenthe. Factoren als postcode en energieconsumptie drukken hun stempel op de energierekening. Start dus direct de stroomvergelijker, en ontdek de goedkoopste stroomleverancier wat jaarlijks een besparing oplevert van €255.

Alleen stroom

Als trotse eigenaar van een warmtenet, zonnepanelen, zonneboiler, pelletkachel of warmtepomp? Is jouw woning volledig gasvrij? Puur elektra is in dit geval genoeg. Voer dan ook 0 kubieke meter gas in. Elektriciteit is in ons land erg betaalbaar. Verbruik je 2325 kWh aan stroom? Overeenkomstige stroom-abonnementen kosten jaarlijks zo’n €435.

Alleen gas

Op dit moment al een goedkoop elektriciteitscontract gevonden? Ben je op zoek naar gas vergelijken? Klik dan op “ik wil alleen gas”. Gas is zeker niet goedkoop. Een gezin met 2 personen wordt gemiddeld aangeslagen voor ongeveer €1085. Het goedkoopst is een gas licht abonnement (ook interessant: verbruik Greenchoice).

Gas en stroom combineren

Een pakket met zowel gas als stroom is prijstechnisch het meest interessant. Dit is het resultaat van de nieuwe klanten korting (welkomstpremie) die men hanteert bij energiepakketten. Het is niet zo’n gek idee om altijd een 1 jarig contract te kiezen. Zo kan je elke 12 maanden overstappen van stroom, en uiteraard steeds verbluft worden door goedkope energieprijzen en welkomstaanbiedingen.

Hoe kan ik stroom vergelijken?

Heb jij op dit moment een modelcontract? Of is de einddatum van jouw energiecontract in zicht? Dan mag je overstappen van energie. Stroom vergelijken Ubbena is in dat geval geen overbodige luxe. Overstappen van Budget Energie naar Engie of Leon Zeewolde oversluiten naar Pure Energie kan ieder jaar zo’n €150 schelen. Iedereen kan dit doen! Check daarvoor onze onderstaande tips.

Postcode + verbruik invullen

Energieprijzen worden gebaseerd op de verbruikte stroom/gas en postcode. Start dus met de postcode (gemeente Assen) en het energieverbruik. Beschik je niet over deze info? De stroomvergelijker kan dit aanvullen.

Voorkeuren doorgeven

Klik op het variabele of vaste energietarief, en selecteer de looptijd van jouw contract. Maak het aanbod persoonlijker (aangaande groene energie). Belangrijk: probeer een 1 jarig contract met een hoge welkomstpremie.

Check de goedkoopste leverancier

Jij ziet nu een overzicht met alle contracten die aansluiten bij de gekozen opties. Sorteer de resultaten op prijs: de goedkoopste stroomaanbieder eerst. Ook kun je bepaalde maatschappijen uit Drenthe achterwege laten.

Doe de aanvraag snel online

Goedkoopste stroomtarieven gedetecteerd? Het contract aanvragen kan à la minute thuis. Het oversluiten is binnen maximaal 6 weken verwerkt. Jouw “nieuwe” energieaanbieder regelt al het papierwerk. Je bent hiervoor niet verantwoordelijk en je zult er niks van merken.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Energiecontract vergelijken juni 2024

De hamvraag luidt uiteraard: welk energiecontract is in lijn met mijn ideaalplaatje? Je hebt de keuze uit diverse energiecontracten in Ubbena. Eigenlijk zijn alle bekende energiemaatschappijen hier wel actief ( denk aan Qwint). Maar ook energiebedrijven als E.ON zijn werkzaam in dit gebied. Aan de hand van de energievergelijker ontdek je onmiddellijk en super eenvoudig het goedkoopste energie-abonnement dat in lijn is met jouw stroomverbruik. Hierna bekijk je een lijstje met de veel bestelde energiepakketten van juni 2024 in regio Assen.

  • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
  • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
  • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 4 jaar
  • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
  • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
  • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 1 jaar Actie
  • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 3 Jaar Vast
  • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas 1 jaar vast Actie

Goedkope stroomtarieven afsluiten?
Houd in gedachte dat de tarieven van stroom en gas nooit enkel de kWh prijs voor elektra en m3 gasgebruik bedragen. We onderscheiden nog twee belangrijke factoren. Hier bedoelen we o.a. vastrecht, ook wel de ‘vaste leveringskosten’. Deze tarieven zijn verschillend per energieleverancier, en hieronder vallen o.a. de administratieve kosten, onderhoud aan het netwerk en soortgelijke kosten. Verder factureren ze nog netbeheerkosten. Een plaatselijke netbeheerder (bijvoorbeeld Evides) legt deze kosten indirect bij jou neer via de energiebedrijven. Via landelijke subsidies verkrijg jij een zogenaamde “vermindering energiebelasting” als korting op jouw jaarafrekening van de goedkoopste stroomleverancier Ubbena. Het mag duidelijk zijn, de kosten van een stroompakket zijn niet heel eenvoudig. Middels de stroomvergelijker kan jij de actuele stroomtarieven van juni 2024 gemakkelijk vergelijken. Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiecontract Loerbeek vergelijken.

goedkoopste stroom in ubbena

Wat je kunt doen om te besparen op stroom?

Je kunt veel doen om het jaarlijkse elektriciteit verbruik onder controle te krijgen. Je kunt dan denken aan “gebruik de afwasmachine i.p.v. handwas” of niet een te grote pan gebruiken. Energiemaatschappijen als Essent en Noordelijk Lokaal Duurzaam hebben verhelderende programma’s om aanpassingen te maken in jullie stroom en gasverbruik. Je gaat dan veel beter met energie om. Laat het hele gezin participeren, en start direct met besparen op de energiekosten in Ubbena. Jouw “win” is nimmer puur een gunstigere nota van de energiemaatschappij. Door de energieconsumptie te reduceren kun je iets doen aan een duurzamer Nederland. De meeste aanbieders investeren flink in groene energie. Andere regio? Begin nu direct met goedkoopste stroom in Eenum afsluiten.

Groene stroom Ubbena
Stroomopwekking kan op allerlei manieren. De energie-aanbieders genereren stroom via zonnecellen en windturbines. Leuke tip: er is ook een optie voor thuis elektriciteit genereren. De beste investering is zonnepanelen kopen. Wat je ook kan doen is een warmtepomp plaatsen om minder gas te verbruiken. Heb je wel interesse in Groene stroom afsluiten in Ubbena? Selecteer dan de opties m.b.t. groene stroom in onze vergelijker. Je bekijkt dan op 1 pagina alle duurzamebedrijven (ook zakelijk).

Energieprijzen Ubbena vergelijken Vergelijk simpel de goedkoopste tarieven voor stroom en gas.