Goedkoopste stroom Tzummarum Vind de goedkoopste stroomleverancier en bespaar tot €220


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Overstappen naar de goedkoopste stroom van Tzummarum? In ons land kies je zelf jouw energie-aanbieder. En het aanbod is enorm! Er zijn een enorm aantal spelers die gas en stroom leveren. Het is dus interessant om te kijken naar de goedkoopste contracten. Onze expert helpt jou hierbij. Geholpen door de gaslicht vergelijker vind je het antwoord op de vraag: wat is de goedkoopste energieleverancier in Tzummarum? Wat je hierbij kan helpen is het onderdeel hoe gaat stroom vergelijken precies? Of bekijk de verschillende energiecontracten van juni 2024. Droom jij over duurzame energie? Check dan snel alle info over aanbieders van groene stroom in Tzummarum. Onder aan de streep is het streven van iedereen een goedkope nota van de energieleverancier. Ontdek snel onze bruikbare suggesties om jouw stroomverbruik te verminderen.


Wat is de goedkoopste energieleverancier in Tzummarum

Wat zijn de laagste stroomtarieven van Tzummarum? Momenteel tellen we ruim 20 energie-aanbieders. Dit varieert van Noordelijk Lokaal Duurzaam tot NLE: gekenmerkt door verschillen in tarieven en focus. Een “goede” aanbieder selecteren is een hele opgave. Bijna alle energiebedrijven zeggen de goedkoopste te zijn. De berekening daarvoor – het uitgangspunt – is jouw persoonlijke situatie in de provincie Friesland. Aspecten zoals postcode en het m3 gas en kWh stroom dat je gebruikt hebben invloed op de kosten van stroom en gas. Raadpleeg spoedig de stroomvergelijker, en vind de goedkoopste stroomleverancier wat jaarlijks een besparing oplevert van €255.

Alleen stroom

Als trotse eigenaar van een pelletkachel, zonnepanelen, zonneboiler, warmtenet of warmtepomp? Heb jij geen gasaansluiting meer? Enkel een stroomcontract is voor jou genoeg. Vul hiervoor “0 M3 gas” in. Elektriciteit is goedkoper dan gas. Gebruik jij 2425 kWh elektriciteit? Dergelijke stroomdeals kosten jaarlijks zo’n €440.

Alleen gas

Op dit moment al een gunstig elektriciteitscontract besteld? Wil je alleen gas vergelijken? Selecteer de optie “enkel gas”. Gas is duurder dan elektra. Een kleine familie (2 pers.) heeft al snel een gasrekening van € 960. Het beste kan je kiezen voor een pakket met zowel gas als licht (klik verder naar: verbruik Fenor).

Gas en stroom combineren

Een energiepakket met stroom en gas is altijd het goedkoopste. Dat is het effect van de nieuwe klanten korting (welkomstpremie) die je ontvangt bij energiepakketten. Het is verstandig om alsmaar over te stappen naar een 1-jarig abonnement. Je kunt dan elk jaar weer van stroom overstappen, met als gevolg steeds verrast worden door goedkope energieprijzen en welkomstaanbiedingen.

Hoe werkt stroom vergelijken?

Heb jij op dit moment een modelcontract? Verloopt je abonnement binnen een paar weken? Van energie overstappen is dan altijd interessant. Stroom vergelijken Tzummarum is een eenvoudige manier om geld te besparen. Overstappen van DELTA naar Greenchoice of Leon Zeewolde oversluiten naar NLE kan ieder jaar tot wel €195 besparen. Hoe werkt het? Check daarvoor onze onderstaande tips.

Voer je postcode en verbruik in

Energieprijzen worden gecalculeerd aan de hand van de verbruikte stroom/gas en postcode. Selecteer dus eerst je vestigingsadres (gemeente Franekeradeel) en het geschatte gas + stroomverbruik. Geen idee wat je verbruik is? Kies dan het aantal personen in het huishouden.

Geef je wensen door

Klik op variabele of vaste tarieven, en kies eventueel de looptijd (1 – 5 jaar). Specificeer je zoekopdracht (als o.a. groene energie). Tip: doe een aanvraag voor een 1 jarig pakket met een royale welkomstpremie.

Kies de goedkoopste contracten

Jij bekijkt nu alle pakketten die vallen binnen jouw wensenlijst. Sorteer de resultaten op prijs: de goedkoopste stroomaanbieder eerst. Eveneens mag je bepaalde leveranciers uit Friesland aan- en uitzetten.

Doe het oversluiten snel online

Goedkoopste stroomtarieven gedetecteerd? Het pakket aanvragen kan onmiddellijk thuis. Het oversluiten is in een paar weken verwerkt. De nieuwe aanbieder verzorgt het stopzetten van je actuele contract. Jij hoeft niets te doen en komt geen moment zonder elektra te zitten.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Energiecontract vergelijken juni 2024

De grote vraag is uiteraard: welk energiecontract rijmt met mijn specifieke wensen? Er bestaat een keuze uit diverse energiecontracten in Tzummarum. Normaliter zijn alle grote energiemaatschappijen hier wel actief ( een voorbeeld is Powerpeers). Maar ook energiebedrijven als Energieflex zijn hier actief. Met behulp van de energievergelijker detecteer je ogenblikkelijk en gemakkelijk het goedkoopste energie-abonnement dat klopt met jouw stroomverbruik. Hieronder check je een opsomming met de meest populaire energiepakketten van juni 2024 in regio Franekeradeel.

  • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
  • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
  • Eneco – HollandseWind en EcoGas
  • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
  • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
  • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel
  • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 1 Jaar Vast
  • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar

Goedkope stroomtarieven afsluiten?
Bedenk goed dat de onkosten van elektra & gas nooit alleen het aantal kWh elektra en gasverbruik inhouden. Je hebt rekening te houden met verschillende additionele kosten. Namelijk de vaste leveringskosten (vastrecht). De kosten hiervan schommelen per energieleverancier, je moet denken aan bijvoorbeeld oversluitkosten, verwerking, onderhoud aan het netwerk en soortgelijke kosten. Verder factureren ze nog netbeheerkosten. Jullie regionale netbeheerder (een partij als Vitens) verplaatst deze kosten naar jou via jouw energieleverancier. Aan de hand van subsidies verkrijg jij een zogeheten “vermindering energiebelasting” als tegemoetkoming op de jaarnota van de goedkoopste stroomleverancier Tzummarum. Je ziet, de tarieven van zo’n stroompakket zijn niet heel eenvoudig. Aan de hand van de energievergelijker kan jij de stroomtarieven van juni 2024 moeiteloos vergelijken. Zoek ook naar energiecontract Loënga vergelijken.

goedkoopste stroom in tzummarum

Wat zijn manieren om te besparen op stroom?

Er zijn veel mogelijkheden om het jaarlijkse elektriciteit verbruik te stabiliseren. Je kunt dan denken aan “wassen op 30 graden” of stel je vriezer niet te koud af. Bedrijven als Powerpeers en E.ON hebben praktische tools om aanpassingen te maken in energieverbruik en piekmomenten. Zo zul je al snel minder energie gebruiken. Ga aan de slag met iedereen in huis en je kunt besparen op de energiekosten in Tzummarum. Wat je bereikt is niet uitsluitend een positieve rekening van de energieleverancier. Door minder energie te consumeren draag je bij aan een schonere wereld. Veel energie-aanbieders zijn daarom druk bezig met groene energie. Op goedkoopstestroomvergelijken.nl bekijk je ook goedkoopste stroom in Eenrum afsluiten.

Groene stroom Tzummarum
Stroom opwekken gebeurt op allerlei wijzen. De meeste energieleveranciers wekken elektriciteit op via zonnecentrales en windparken. Advies: wat we meer en meer zien is zelf elektriciteit opwekken. Wat veel mensen doen is zonnepanelen kopen. Wat je ook veel ziet is het aankopen van zo’n warmtepomp zodat ze geen gas meer verstoken. Iets voor jou, Groene stroom afsluiten in Tzummarum? Kies dan de milieuvriendelijke opties in de vergelijkingstool. Je treft dan in een keer de “milieuvriendelijke” maatschappijen (ook zakelijk).

Energieprijzen Tzummarum vergelijken Vergelijk gelijk de goedkoopste tarieven voor (groene) stroom en gas.