Goedkoopste stroom Tweede Exloërmond Check de goedkoopste stroomleverancier en bespaar tot €100


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Interesse in de goedkoopste stroom van Tweede Exloërmond? Sinds we een open markt hebben kies je zelf jouw energieleverancier. De keuze is niet eenvoudig. Er zijn ruim 20 leveranciers waar je jouw gas en stroom kunt afnemen. Het is dus interessant om te kijken naar de goedkoopste contracten. Ons team ondersteunt jullie daarbij. Aan de hand van onze vergelijkingsmodule lees je direct meer over: wat is de goedkoopste energieleverancier in Tweede Exloërmond? Handige tips daarbij vind je via hoe gaat stroom vergelijken precies? Check ook de actuele energiecontracten van mei 2024. Droom jij over energie die duurzaam tot stand komt? Check dan ook onze commentaren over aanbieders van groene stroom in Tweede Exloërmond. Onder aan de streep streven alle huishoudens naar een goedkope energierekening. Bestudeer direct onze praktische checklist om stroomverbruik te verlagen.


Wat is de goedkoopste energieleverancier in Tweede Exloërmond

Hoe vind ik de laagste stroomtarieven van Tweede Exloërmond? Er zijn meer dan 15 energieleveranciers. Dat gaat van MAIN Energie tot o.a. Vrijopnaam: ze hanteren allemaal andere abonnementen en focus. De juiste kiezen valt niet mee. Het merendeel van de energieleveranciers zeggen de goedkoopste te zijn. De controle hiervoor – het uitgangspunt – is jouw situatie in de provincie Drenthe. Zaken als woonadres en energieverbruik bepalen de kosten van stroom en gas. Raadpleeg onmiddellijk onze zoekmachine, en vind de goedkoopste aanbieder van stroom en ontvang besparingen tot maar liefst €160.

Alleen stroom

Beschikken jullie reeds over een zonnepanelen, pelletkachel, warmtenet, zonneboiler of warmtepomp? En ben je zo ver dat jouw huis gasvrij is? Enkel elektra is in dit geval genoeg. Vul hiervoor 0 kubieke meter gas in. Elektriciteit is goedkoper dan gas. Benodig jij 2150 (kWh) elektriciteit? Dit soort stroomdeals kosten jaarlijks zo’n €435.

Alleen gas

Heb je al een gunstig elektriciteitscontract geregeld? Wil je alleen gas vergelijken? Kies dan “ik wil alleen gas”. Gas is duurder dan elektra. Een kleine familie (2 pers.) betaalt voor gas al gauw €950. Het beste kan je kiezen voor een combi van gas en licht (check ook: verbruik De Vastelastenbond).

Gas en stroom combineren

Een energiecontract met gas en stroom is niet verplicht maar wel goedkoop. Dit komt door de aantrekkelijke kortingen (welkomstpremie) waar je recht op hebt bij de meeste abonnementen. Wij adviseren om alsmaar zo’n 1 jarig pakket / contract aan te vragen. Dan kan je jaarlijks van stroom overstappen, en daarbij elke 12 maanden gebruik maken van goedkope energieprijzen en welkomstaanbiedingen.

Hoe werkt stroom vergelijken?

Is je huidige situatie een modelcontract (flexibel)? Of verloopt jouw huidige energiecontract? Eigenlijk loont het altijd om over te stappen van energie. Stroom vergelijken Tweede Exloërmond is een eenvoudige manier om geld te besparen. Overstappen van Budget Energie naar Energiedirect.nl of Vandebron oversluiten naar Powerpeers kan per 12 maanden zo’n €100 besparen. Hoe gaat dat in z’n werk? Check daarvoor onze onderstaande tips.

Persoonsgegevens (adres) invoeren

Energieprijzen worden gebaseerd op jouw adresgegevens en verbruik. Selecteer dus eerst jouw postcode, huisnummer (gemeente Borger-Odoorn) en het geschatte gas + stroomverbruik. Is dit voor jou onbekend? De stroomvergelijker helpt jou schatten.

Gebruik de filters

Maak een keuze voor flexibele (variabele) of vaststaande prijzen, en selecteer de looptijd van jouw contract. Maak je wensen kenbaar (neem bijv. groene energie). Opmerking: probeer een kort contract (1 jaar) met een interessante korting.

Selecteer de goedkoopste leverancier

Jij checkt vervolgens alle pakketten die rijmen met jouw zoekopdracht. Sorteer de contracten op prijs: de goedkoopste stroomaanbieder eerst. Verder kan je specifieke aanbieders uit Drenthe deselecteren.

Regel de bestelling zelf online

Goedkoopste stroomtarieven gevonden? Het energiecontract aanvragen kan ogenblikkelijk online. De overstap is binnen 5 a 6 weken geactiveerd. De toekomstige energieleverancier pakt dit volledig op. Er wordt van jullie niets verwacht, en je zult er niks van merken.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Energiecontract vergelijken mei 2024

Waar jij benieuwd naar bent is uiteindelijk: welk energiecontract sluit aan bij mijn wensen? Er bestaat een keuze uit veel energiecontracten in Tweede Exloërmond. Eigenlijk zijn alle landelijke energiemaatschappijen te bestellen (bijvoorbeeld UnitedConsumers). En niet te vergeten energiebedrijven zoals Allure Energie bieden hier hun service aan. Via de energievergelijker bekijk je à la minute en super gemakkelijk het goedkoopste energie-abonnement dat matcht bij jouw stroomverbruik. Verderop bekijk je een overzicht met de meest populaire energiepakketten van mei 2024 in regio Borger-Odoorn.

  • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
  • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
  • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
  • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
  • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
  • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 2 jaar Actie
  • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
  • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie

Goedkope stroomtarieven afsluiten?
Bedenk goed dat de vergoedingen van gas + elektra niet alleen de elektra die je verbruikt en gasverbruik beslaan. Er zijn nog verschillende additionele kosten. In de basis is dat het vastrecht dat je betaalt (vaste leveringskosten). Dergelijke kosten wisselen per energieaanbieder, je moet denken aan bijvoorbeeld administratiekosten, onderhoud aan het netwerk en andere kosten. Ook zijn er nog de netbeheerkosten. Een plaatselijke netbeheerder (dit kan zijn Oasen) verplaatst deze kosten naar jou via de energieaanbieder. Via landelijke subsidies heb je recht op de unieke “vermindering energiebelasting” als compensatie op jouw jaarafrekening van de goedkoopste stroomleverancier Tweede Exloërmond. Zoals je ziet: de kosten van zo’n stroompakket zijn best complex. Aan de hand van de vergelijker kun je de stroomtarieven van mei 2024 moeiteloos vergelijken. Zoek ook naar energiecontract Lisserbroek vergelijken.

goedkoopste stroom in tweede-exloermond

Hoe kan jij zelf besparen op stroom?

Er zijn tal van opties om je elektriciteitsverbruik te verlagen. Een suggestie is “haal opladers uit het stopcontact” of zet de wasmachine na het wassen helemaal uit als er nog lampjes blijven branden. Bedrijven zoals Pure Energie en Clean Energy hanteren verhelderende hulpmiddelen om een gevoel te krijgen bij jouw stroomverbruik (en gas). Zo weet je precies wanneer je wat gebruikt. Maak er een gezinsproject van en start direct met besparen op de energiekosten in Tweede Exloërmond. Het resultaat is nooit enkel een positieve rekening van de energieleverancier. Door minder energie te consumeren kun je iets doen aan de energierevolutie. Bijna alle aanbieders zijn daarom ook leverancier van groene energie. Je treft hier ook uitgebreide info over goedkoopste stroom in Eede afsluiten.

Groene stroom Tweede Exloërmond
Het opwekken van stroom kan op allerlei manieren. De leveranciers kopen stroom in via zonnecellen en windturbines. Leuke tip: wat we meer en meer zien is thuis energie opwekken. De beste investering is het plaatsen van zonnepanelen. Wat je ook veel ziet is het laten plaatsen van een warmtepomp voor een reductie in gasgebruik. Wil je Groene stroom afsluiten in Tweede Exloërmond? Gebruik dan de opties m.b.t. groene stroom in de vergelijkingstool. Je ziet dan in een keer de “milieuvriendelijke” leveranciers (ook zakelijk).

Energieprijzen Tweede Exloërmond vergelijken Vergelijk gelijk de goedkoopste tarieven voor gas en (groene) stroom.