Goedkoopste De Vastelastenbond stroom Vergelijk alle stroomcontracten en bespaar tot €240


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Heb jij interesse in stroomleverancier De Vastelastenbond? Door onze experts vind je de meest interessante welkomstkortingen van juli 2024 met bijhorenden contracten/pakketten. Gelijk aan de slag met energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je ziet meteen het goedkoopste De Vastelastenbond energiecontract dat past bij jouw wensen. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat moeiteloos en vlug. Jij checkt alle unieke acties en de voordeligste De Vastelastenbond stroomtarieven van juli 2024.

Complete vergelijking

Alle betrouwbare providers vergelijken. Van Eneco tot aan Vattenfall.

Het goedkoopste contract

Niet langer een hoge rekening. Je bespaart zo €275 per jaar.

Probleemloos overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Altijd voorzien van gas en stroom.

De Vastelastenbond stroompakket afsluiten

Wil jij overstappen en zoek je een goedkoop energie-abonnement van De Vastelastenbond? Dat is zo geregeld met behulp van onze vergelijker. Geef je straatnaam, gas & stroomverbruik en extra filters in. Activeer het filter “De Vastelastenbond”. Je checkt nu accuraat het voordeligste contract dat aansluit bij je specificaties. Goed om te weten: beperkt je niet tot het energietarief. Denk ook aan verbruikskosten, energiebelasting, regiotoeslag, aansluitkosten, vastrecht. Vergeet daarnaast niet de welkomstkortingen. Bij sommige leveranciers profiteer je al gauw van €170 korting (check ook Anode Energie of RENDO Netwerken).

Stroomprijzen De Vastelastenbond juli 2024 vergelijken

De Vastelastenbond is een landelijke dienstverlener van stroom en gas. Deze energieaanbieder heeft allerlei soorten contracten. Dan hebben we het over een modelcontract, een vast of variabel tarief, en contracten met een looptijd van 1, 3 of 5 jaar of onbepaalde tijd. Handig: ga voor het vaste tarief in combinatie met een 1-jarig contract. Feitelijk pak je elk jaar de op dat moment goedkoopste deal. Per slot van rekening realiseer je de maximale besparing. Online elektriciteit afnemen van De Vastelastenbond? Vul de vergelijker in, en stap onmiddellijk over naar het voordeligste gas- en stroom pakket. Weet je niet precies wat je verbruikt? Het schema hieronder biedt ondersteuning.

Type huis Verbruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Gezinssamenstelling Elektriciteit kWh Gas
1 persoon 1.800 kWh 750 m³
2 persoons huishouden 2.325 kWh 1.050 m³
Familie (1 kind) 3.100 kWh 1.500 m³
Gezin + 2 kinderen 3.725 kWh 1.800 m³
Gezin + 3 kinderen 4.350 kWh 2.075 m³

Overstappen naar De Vastelastenbond

Zoeken jullie energie voor een nieuwbouw woning? Voor nieuwe huizen is de regel: aanvraag plaatsen en starten. Heb je al een De Vastelastenbond stroomcontract, en ga je verhuizen? Dat kun je online of via de telefoon aangeven aan de service-afdeling. De medewerker regelt de wijziging in het adressenbestand. Echter, heb je een contract bij een andere leverancier, maar wil je wel overstappen naar De Vastelastenbond? Vergeet dan niet het contract bij jouw “oude” leverancier op te zeggen. Jullie volgende aanbieder van stroom en gas kan dit soms ook voor jou doen.

Contract annuleren / oversluiten
Snel De Vastelastenbond oversluiten? Neem contact op met de klantenservice, of maak dit schriftelijk kenbaar (opzegbrief). Let op: je hebt soms te maken met opzegtermijnen en een boete indien je vroegtijdig het contract verbreekt (o.a. in Den Helder, Hoogeveen en Putten).

De goedkoopste stroom van De Vastelastenbond

  1. Vul jouw postcode + huisnummer in
  2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
  3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
  4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
  5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
  6. Eventueel kan je groene stroom (uit NL) kiezen.
  7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en sluit je contract online over.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Korting op De Vastelastenbond met welkomstpremie

Vanzelfsprekend wil jij overstappen naar de sterkste De Vastelastenbond welkomstpremie van juli 2024. Of jullie kiezen voor kortlopend contract, of een 3- of 5 jarig contract, er is altijd korting te verdienen. Deze korting noemen maatschappijen vaak “welkomstkorting”. Doorgaans profiteer je van kortingen (overstapbonus) tussen de €155 tot €240 (voor lange contract krijg je meer). De geldende welkomstbonus wordt uitgekeerd aan het einde van het jaar. Het is dus aan te raden om ieder jaar opnieuw te vergelijken en over te stappen. De geldende welkomstkorting De Vastelastenbond in juli 2024 is zeker de moeite waard. Het is tijd voor actie! Klik op “vergelijken”, vul je locatie en verbruik in, en vergelijk de bekende De Vastelastenbond energiecontracten met de hoogste korting. Let wel: de bonus geldt voor nieuwe klanten. Huidige klanten kunnen wel een korting krijgen op het tarief van gas en stroom.

stroomleverancier-de-vastelastenbond

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk stroompakketten van De Vastelastenbond en bespaar op stroom en gas!