Goedkoopste stroom Tjerkgaast Ontdek de goedkoopste stroomleverancier en bespaar tot €235


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Meer weten over de goedkoopste stroom van Tjerkgaast? Sinds 2004 kies je zelf jouw energie-aanbieder. En het aanbod is enorm! Er zijn tientallen bedrijven waar je jouw gas en stroom kunt afnemen. Iedereen zoekt dus naar de meest aantrekkelijke aanbieding. Onze gaslicht-vergelijker kan hier een steentje aan bijdragen. Middels de energievergelijker lees je direct meer over: wat is de goedkoopste energieleverancier in Tjerkgaast? Ook gaan we verder in op zaken als hoe gaat stroom vergelijken precies? Of bekijk de verschillende energiecontracten van juli 2024. Zet jij je in voor minder uitstoot van CO-2? Bekijk dan zeker de motivatie voor leveranciers van groene stroom in Tjerkgaast. Onder aan de streep zoekt iedereen naar een goedkope rekening van de energieaanbieder. Vergaar als de bliksem onze toepasbare hulpmiddelen om je stroomverbruik te reduceren.


Wat is de goedkoopste energieleverancier in Tjerkgaast

Wat zijn de laagste stroomtarieven van Tjerkgaast? We onderscheiden ruim 20 aanbieders van energie. Van Clean Energy tot o.a. Vattenfall: ieder met hun eigen abonnementen en aandachtsgebieden. De juiste kiezen valt niet mee. Legio bedrijven zeggen de goedkoopste te zijn. Maar dit wordt gebaseerd op jouw situatie in de provincie Friesland. Met name postcodegebied en energieconsumptie zijn van invloed op de energierekening. Check dus meteen de stroomvergelijker, en achterhaal de goedkoopste stroomaanbieder en bespaar tot wel €190.

Alleen stroom

Maak jij gebruik van een warmtenet, zonnepanelen, zonneboiler, pelletkachel of warmtepomp? Heb jij geen gasaansluiting meer? Enkel een contract voor elektra is voor jou afdoende. Voer hiervoor in dat je geen gas nodig hebt. Elektriciteit kost zo’n €0,22 per kWh. Verwerk jij 2425 kWh stroom? Dit soort stroom-abonnementen kosten jaarlijks zo’n €430.

Alleen gas

Inmiddels al een scherp elektriciteitscontract geregeld? Ben je op zoek naar gas vergelijken? Klik dan op “ik wil alleen gas”. Voor gas betaal je wel wat meer. Een stel zonder kinderen spendeert aan gas jaarlijks gemiddeld €920. Prijstechnisch kun je beter gaan voor een gas licht abonnement (ook interessant: maandelijkse kosten Qwint).

Gas en stroom combineren

Gas en stroom bij dezelfde leverancier afnemen is een voordelige keuze. Dat is het effect van de hoge korting (welkomstpremie) die men hanteert bij energiecontracten. Het is verstandig om blijvend een korte termijn (1 jaar) abonnement af te sluiten. Je kunt dan elk jaar weer van stroom overstappen, met als gevolg 0genieten van goedkope energieprijzen en korting voor nieuwe klanten.

Hoe werkt stroom vergelijken?

Is je huidige situatie een modelcontract (flexibel)? Is je pakket binnen enkele weken afgelopen? Dan mag je overstappen van energie. Stroom vergelijken Tjerkgaast moet je dan zeker proberen. Overstappen van Allure Energie naar Greenchoice of MAIN Energie oversluiten naar Vattenfall kan ieder jaar eenvoudig €245 schelen. Is dat moeilijk? Ga aan de slag met de vier stappen hieronder.

Vul jouw locatie en verbruik in

Energieprijzen worden gecalculeerd aan de hand van jouw adresgegevens en verbruik. Het begint dus met invoeren van jullie lokatie / adres (gemeente De Friese Meren) en het geschatte gas + stroomverbruik. Beschik je niet over deze info? Kies dan de grootte van het huishouden.

Wat voor contract wil je?

Filter op een vast of variabel tarief, en kies de gewenste looptijd van het energiecontract. Specificeer je zoekopdracht (over bijv. groene energie). Opmerking: kies een 1 jarig contract met een forse welkomstbonus.

Kies de goedkoopste aanbieder

Je ziet nu alle leveranciers die vallen binnen jouw wensenlijst. Rangschik de uitkomst op prijs: de goedkoopste stroomaanbieder eerst. Bovendien kan jij bepaalde maatschappijen uit Friesland achterwege laten.

Doe het overstappen zelf online

Goedkoopste stroomtarieven gecheckt? Het energiepakket aanvragen kan direct zelf online. Overstappen van energie is binnen een aantal weken verwerkt. Jouw aanstaande aanbieder neemt de overstap uit handen. Er wordt van jullie niets verwacht, en komt geen moment zonder elektra te zitten.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Energiecontract vergelijken juli 2024

Waar jij benieuwd naar bent is uiteraard: welk energiecontract spoort met mijn specifieke wensen? Er bestaat een keuze uit tientallen energiecontracten in Tjerkgaast. Standaard zijn alle gerespecteerde energiemaatschappijen te bestellen (bijv. Oxxio). En natuurlijk ook energiebedrijven zoals Clean Energy bieden hier hun energie aan. In onze tool ontdek je meteen en erg simpel het goedkoopste energie-abonnement afgestemd op stroomverbruik. Onderstaand tref je een overzicht met diverse actuele energiepakketten van juli 2024 in regio De Friese Meren.

  • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
  • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
  • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
  • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
  • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
  • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel
  • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 3 Jaar Vast
  • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar

Goedkope stroomtarieven afsluiten?
Besef goed dat de tarieven van elektriciteit en gas nooit enkel het aantal kWh elektra en gasverbruik bedragen. Graag noemen we nog een tweetal kosten. In de basis is dat vastrecht, ook wel de ‘vaste leveringskosten’. Deze tarieven schommelen per leverancier, je moet denken aan bijvoorbeeld administratiekosten, slimme thermostaten en advies en meer van dit soort zaken. Daarnaast betaal je ook altijd netbeheerkosten. Jullie regionale netbeheerder (dit kan zijn Oasen) belast dit uiteindelijk door via de energiebedrijven. Landelijk gezien verreken jij de speciale “vermindering energiebelasting” als extra verlaging op jouw jaarafrekening van de goedkoopste stroomleverancier Tjerkgaast. Het mag duidelijk zijn, de kosten van zo’n stroompakket bereken je niet zo 123 zelf. Met de stroomvergelijker kan jij de stroomtarieven van juli 2024 meteen vergelijken. Vind alles uit over energiecontract Lieren vergelijken.

goedkoopste stroom in tjerkgaast

Hoe kan jij zelf besparen op stroom?

Je leest hier simpele trucs om het verbruik van elektriciteit te verlagen. Een tip: “haal opladers uit het stopcontact” of minder vaak een warm bad nemen. Energieleveranciers zoals Vandebron en Innova Energie bieden handige hulpmiddelen om bewuster om te gaan met jullie stroom en gasverbruik. Zo zul je al snel minder energie gebruiken. Laat het hele gezin participeren, en start direct met besparen op de energiekosten in Tjerkgaast. Het voordeel is niet alleen een positieve rekening van de energieleverancier. Door het energieverbruik te minderen draag je bij aan een beter milieu. Veel energiebedrijven zijn daarom ook leverancier van groene energie. Wellicht ook beschikbaar: goedkoopste stroom in Dwingeloo afsluiten.

Groene stroom Tjerkgaast
Het opwekken van stroom is mogelijk via verschillende opties. Steeds meer aanbieders kopen stroom in via zonnecellen en windturbines. Leuke tip: wat veel gedaan wordt is thuis energie genereren. Wat veel mensen doen is zonnepanelen kopen. Meer en meer mensen kiezen ook voor het nemen van zo’n warmtepomp om helemaal afscheid te nemen van het dure gas. Wel belang bij Groene stroom afsluiten in Tjerkgaast? Klik dan op de milieuvriendelijke opties in de vergelijkingstool. Je vind dan in een oogopslag de meest groene organisaties (ook zakelijk).

Energieprijzen Tjerkgaast vergelijken Vergelijk simpel de goedkoopste tarieven voor (groene) stroom en gas.