Goedkoopste stroom Swichum Check de goedkoopste stroomleverancier en bespaar tot €120


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Overstappen naar de goedkoopste stroom van Swichum? Sinds 2004 heb je de optie zelf een selectie te maken voor een energieleverancier. En over keuze heb je niet te klagen. Er zijn tientallen aanbieders die gas en stroom leveren. Het is dus interessant om te kijken naar manieren om te besparen op energie. Goedkoopstestroomvergelijken.nl kan hier een steentje aan bijdragen. Door gebruik te maken van de energievergelijker vind je het antwoord op de vraag: wat is de goedkoopste energieleverancier in Swichum? Zie daarvoor ook onze informatie over hoe werkt stroom vergelijken? En doorzoek de diverse energiecontracten van mei 2024. Streef jij naar energie die duurzaam tot stand komt? Ga dan direct naar adviezen over aanbieders van groene stroom in Swichum. Onder aan de streep zoeken we naar manieren voor een lage energierekening. Raadpleeg direct onze bruikbare checklist om stroomverbruik te minderen.


Wat is de goedkoopste energieleverancier in Swichum

Wil jij overstappen naar de laagste stroomtarieven van Swichum? Momenteel tellen we ruim 20 energiebedrijven. Dit varieert van De Vastelastenbond tot o.a. Powerpeers: ze hanteren allemaal andere kosten en aandachtsgebieden. Kiezen is dus best lastig. Bijna alle aanbieders stellen zich op als goedkoopste aanbieder. De controle hiervoor wordt bepaald door jullie eigen wensen in de provincie Friesland. Zaken als postcodegebied en het verbruikte gas en stroom hebben invloed op de energielasten. Raadpleeg spoedig de stroomvergelijker, en achterhaal de goedkoopste stroomaanbieder wat jaarlijks een besparing oplevert van €150.

Alleen stroom

Hebben jullie al aansluitingen voor een zonnepanelen, warmtenet, biomassaketel, pelletkachel of warmtepomp? Consumeer jij helemaal geen gas meer? Alleen elektriciteit is dan toereikend. Vul hiervoor in dat je geen gas nodig hebt. Elektriciteit kost zo’n €0,22 per kWh. Verbruik je 2125 (kWh) stroom? Dergelijke stroompakketten zijn al verkrijgbaar vanaf € 460.

Alleen gas

Heb je al een scherp elektriciteitscontract besteld? Ben je op zoek naar gas vergelijken? Selecteer de optie “0 kWh stroom”. Voor gas betaal je wel wat meer. Een huishouden met 2 personen geeft al snel een bedrag uit van zo’n €1050. Prijstechnisch kun je beter gaan voor een gas licht pakket (bekijk ook: groene stroom Fenor).

Gas en stroom combineren

Een pakket met zowel gas als stroom is prijstechnisch het meest interessant. Dat heeft te maken met de overstapbonus (welkomstpremie) die je krijgt bij stroom- en gascontracten. Het is niet zo’n gek idee om blijvend een 1 jarig contract te kiezen. Zo kan je elke 12 maanden overstappen van stroom, en daarbij structureel verbluft worden door goedkope energieprijzen en welkomstbonussen.

Hoe werkt stroom vergelijken?

Heb jij op dit moment een modelcontract? Of verloopt jouw huidige energiecontract? Overstappen van energie is dan mogelijk. Stroom vergelijken Swichum is in dat geval geen overbodige luxe. Overstappen van Energieflex naar Energiedirect.nl of Vrijopnaam oversluiten naar Pure Energie kan per jaar wel €135 besparen. Het is voor iedereen haalbaar! Ga aan de slag met de vier stappen hieronder.

Woonplaats als startpunt

Energieprijzen worden samengesteld op basis van jouw adresgegevens en verbruik. Stap 1 is het invullen van je vestigingsadres (gemeente Leeuwarden) en een schatting van stroom- en gas. Geen inzicht in jouw gebruik? De stroomvergelijker helpt jou schatten.

Geef je wensen door

Selecteer vaste en variabele tarieven, en kies de looptijd van het contract (1, 3 of 5 jaar). Maak je wensen kenbaar (m.b.t. groene energie). Opmerking: kies een kortlopend pakket met een hoge welkomstbonus.

Check de goedkoopste leverancier

Je treft nu alle aanbiedingen die in lijn zijn met jouw eisen. Sorteer de contracten op prijs: de goedkoopste stroomaanbieder eerst. Eveneens kun jij bepaalde leveranciers uit Friesland aan- en uitzetten.

Doe het overstappen direct online

Goedkoopste stroomtarieven gecheckt? Het energiecontract regelen kan eenvoudig via internet. Het oversluiten is binnen een aantal weken doorgevoerd. De toekomstige maatschappij regelt al het papierwerk. Je bent hiervoor niet verantwoordelijk en komt geen moment zonder elektra te zitten.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Energiecontract vergelijken mei 2024

De grote vraag is vanzelfsprekend: welk energiecontract is in lijn met mijn eisen? Er is de keuze uit uit tientallen energiecontracten in Swichum. Tegenwoordig zijn alle bekende energiemaatschappijen te bestellen (een voorbeeld is Vattenfall). Maar ook energiebedrijven als Huismerk Energie zijn werkzaam in dit gebied. In de zoekmachine achterhaal je rap en probleemloos het goedkoopste energie-abonnement passend bij stroomverbruik. Hierna bekijk je een lijstje met de veel bestelde energiepakketten van mei 2024 in regio Leeuwarden.

  • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
  • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
  • Eneco – Modelcontract EcoStroom en AardGas
  • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
  • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
  • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
  • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
  • Powerpeers – Modelcontract Groene Stroom en CO2-gecompenseerd Gas

Goedkope stroomtarieven afsluiten?
Vergeet niet dat de prijzen van stroom en gas nooit uitsluitend het aantal kWh elektra of gas vergoeding bedragen. Je hebt rekening te houden met 2 soorten kosten. In de basis is dat vastrecht, ook wel de ‘vaste leveringskosten’. Dergelijke kosten zijn verschillend per energiemaatschappij, en hieronder vallen o.a. de administratieve kosten, onderhoud aan het netwerk en overige kosten. Tevens betaal je ook altijd netbeheerkosten. Een plaatselijke netbeheerder (dit kan zijn Evides) legt deze kosten indirect bij jou neer via jouw energieleverancier. Aan de hand van subsidies ontvang je de “vermindering energiebelasting” als mindering op jouw jaarafrekening van de goedkoopste stroomleverancier Swichum. Zoals je ziet: de kosten van zo’n stroompakket zijn best complex. Met behulp van de stroomvergelijker kan jij de actuele stroomtarieven van mei 2024 vlug vergelijken. Lees nu verder over energiecontract Langerak vergelijken.

goedkoopste stroom in swichum

Wat je kunt doen om te besparen op stroom?

Je kunt veel doen om het gebruik van elektriciteit te stabiliseren. Een tip: “de was ophangen i.p.v. de droger gebruiken” of zoveel mogelijk dubbel glas. Maatschappijen zoals Oxxio en Fenor hebben verhelderende applicaties om aanpassingen te maken in het dagelijkse stroom en gas gebruik. Dit zorgt voor een stukje bewustwording. Betrek het hele huishouden hierbij, en ontdek hoe je kunt besparen op de energiekosten in Swichum. Jouw “win” is nooit enkel een gunstige nota van de energieleverancier. Door het energieverbruik te minderen neem ook jij je verantwoordelijk voor een beter milieu. Veel energieleveranciers zijn daarom ook leverancier van groene energie. Op goedkoopstestroomvergelijken.nl bekijk je ook goedkoopste stroom in Dijken afsluiten.

Groene stroom Swichum
Het inkopen van stroom kan op allerlei manieren. Steeds meer energiebedrijven wekken stroom op via zonnepanelen of een eigen windmolen. Maar let op: jij kunt ook thuis elektriciteit genereren. De beste investering is het kopen van zonnepanelen. Meer en meer mensen kiezen ook voor een warmtepomp kopen zodat ze geen gas meer verstoken. Wil je Groene stroom afsluiten in Swichum? Kies dan de “duurzame” opties in onze zoekmachine. Je treft dan in een blik alle “groene” maatschappijen (ook zakelijk).

Energieprijzen Swichum vergelijken Vergelijk zonder moeite de goedkoopste tarieven voor gas en stroom.