Goedkoopste stroom Sumar Stap over naar de goedkoopste stroomleverancier en bespaar tot €300


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Zoek jij ook de goedkoopste stroom van Sumar? In Nederland kiest iedereen zelf zijn of haar energieleverancier. En er valt flink wat te kiezen! Er zijn landelijk meer dan 15 spelers van gas en elektra. Iedereen zoekt dus naar goedkope stroom. Ons team is hierbij onmisbaar. Met behulp van onze vergelijker ontdek je het antwoord op de kwestie: wat is de goedkoopste energieleverancier in Sumar? Zie daarvoor ook onze informatie over hoe werkt stroom vergelijken? En doorzoek de diverse energiecontracten van juli 2024. Streef jij naar een beter milieu? Check dan snel alle tips over leveranciers van groene stroom in Sumar. Al met al kijken we allemaal uit naar een gunstige energienota. Gebruik met spoed onze nuttige suggesties om jullie stroomverbruik te verlagen.


Wat is de goedkoopste energieleverancier in Sumar

Wat zijn de laagste stroomtarieven van Sumar? We hebben te maken met meer dan 15 energieleveranciers. Dat gaat van Noordelijk Lokaal Duurzaam tot aan Qurrent: met ieder specifieke kosten en focus. De keuze is dus enorm. Een aanzienlijk aantal energiebedrijven stellen zich op als goedkoopste aanbieder. Maar of dat echt zo is – het uitgangspunt – is jouw persoonlijke situatie in de provincie Friesland. Onder andere adres en energieconsumptie hebben invloed op de energierekening. Check dus meteen de gaslicht vergelijker, en ontdek de goedkoopste aanbieder van stroom wat jaarlijks een besparing oplevert van €240.

Alleen stroom

Heb jij al een pelletkachel, biomassaketel, warmtenet, zonnepanelen of warmtepomp? Heb jij geen gasaansluiting meer? Puur een “stroompakket” is dan toereikend. Voer dus 0 kubieke meter gas in. Elektriciteit is in ons land erg betaalbaar. Verwerk jij 2250 (kWh) stroom? Dergelijke stroom-abonnementen incasseren per 12 maanden zo’n €430.

Alleen gas

Reeds een aantrekkelijk elektriciteitscontract besteld? Nu benieuwd naar gas vergelijken? Selecteer de optie “enkel gas”. Gas is zeker niet goedkoop. Een stel zonder kinderen heeft al snel een gasrekening van € 1070. Het meest voordelig is een gas licht pakket (bekijk ook: groene stroom DELTA).

Gas en stroom combineren

Een energiepakket met stroom en gas is niet verplicht maar wel goedkoop. Dit heb je te danken aan de hoge korting (welkomstpremie) die je ontvangt bij energiecontracten. Het is verstandig om blijvend een korte termijn (1 jaar) abonnement af te sluiten. Van stroom overstappen kan dan elk jaar, en uiteraard het hele jaar gebruik maken van goedkope energieprijzen en korting voor overstappers.

Hoe kan ik stroom vergelijken?

Gebruiken jullie nu een modelcontract (variabel)? Of verloopt jouw huidige energiecontract? Overstappen van energie is dan mogelijk. Stroom vergelijken Sumar is in dat geval geen overbodige luxe. Overstappen van Fenor naar Essent of Vandebron oversluiten naar Vattenfall kan per jaar tot wel €240 besparen. Hoe werkt het? Check daarvoor onze onderstaande tips.

Persoonsgegevens (adres) invoeren

Energieprijzen worden samengesteld op basis van de verbruikte stroom/gas en postcode. Start dus met de lokatie van de aansluiting (gemeente Tytsjerksteradiel) en inschatting van energieverbruik. Is dit voor jou onbekend? De stroomvergelijker helpt jou schatten.

Wat voor contract wil je?

Maak een keuze voor vaste en variabele tarieven, en kies de gewenste looptijd van het energiecontract. Specificeer je zoekopdracht (zoals groene energie). Info: ga altijd voor een 1 jarig contract met aantrekkelijke bonus.

Kies de goedkoopste pakketten

Je vindt nu alle leveranciers die vallen binnen jouw wensenlijst. Filter nu op prijs: de goedkoopste stroomaanbieder als eerst. Ook kun je bepaalde maatschappijen uit Friesland aan- en uitzetten.

Regel het overstappen online

Goedkoopste stroomtarieven ontdekt? Het contract bestellen kan nu thuis. Overstappen van energie is in maximaal 6 weken verwerkt. De nieuwe maatschappij verzorgt het stopzetten van je actuele contract. Je bent hiervoor niet verantwoordelijk en komt geen moment zonder elektra te zitten.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Energiecontract vergelijken juli 2024

De hamvraag luidt natuurlijk: welk energiecontract sluit aan bij mijn wensen? Er bestaat een keuze uit verschillende energiecontracten in Sumar. Normaliter zijn alle gerespecteerde energiemaatschappijen hier beschikbaar (onder andere Qurrent). Maar ook energiebedrijven zoals MAIN Energie bieden hier hun energie aan. Aan de hand van onze tool detecteer je vlug en super eenvoudig het goedkoopste energie-abonnement dat past bij jou stroomverbruik. Onderstaand tref je een lijstje met diverse actuele energiepakketten van juli 2024 in regio Tytsjerksteradiel.

  • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
  • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
  • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 3 jaar
  • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
  • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
  • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast
  • Nederlandse Energie Maatschappij – Modelcontract Groene Stroom en Gas
  • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie

Goedkope stroomtarieven afsluiten?
Houd in gedachte dat de onkosten voor gas + elektra nooit alleen de verbruikte elektra of het gasverbruik beslaan. Er zijn nog twee belangrijke factoren. Hier bedoelen we o.a. de vaste leveringskosten (vastrecht). Deze kosten schommelen per energieaanbieder, en worden gebruikt voor de administratieve kosten, onderhoud & inspectie en meer van dit soort zaken. Tevens betaal je ook altijd netbeheerkosten. Een plaatselijke netbeheerder (een partij als Vitens) berekent dit aan jou door via de energieaanbieder. Aan de hand van subsidies ontvang je de speciale “vermindering energiebelasting” als tegemoetkoming op de jaarafrekening van de goedkoopste stroomleverancier Sumar. Je ziet, de kosten van zo’n stroompakket zijn niet altijd even transparant. Met de energievergelijker kun je de stroomtarieven van juli 2024 vandaag nog vergelijken. Ook interessant: energiecontract Landhorst vergelijken.

goedkoopste stroom in sumar

Wat zijn manieren om te besparen op stroom?

Je kunt veel doen om je elektriciteitsverbruik te reduceren. Je kunt dan denken aan “neem een waterbespaarder” of elektrische apparaten niet op stand-by laten staan. Maatschappijen als Vandebron en E.ON hanteren speciale applicaties voor een inkijk in energieverbruik en piekmomenten. Het zorgt voor meer grip op de kosten. Ga aan de slag met iedereen in huis en ga aan de slag met besparen op de energiekosten in Sumar. Jouw “win” is meer dan alleen een positieve rekening van de energieleverancier. Door bewust met energie om te gaan neem ook jij je verantwoordelijk voor een beter milieu. Bijna alle energieleveranciers zijn daarom ook leverancier van groene energie. Wellicht ook beschikbaar: goedkoopste stroom in Diepenheim afsluiten.

Groene stroom Sumar
Stroom opwekken is mogelijk via verschillende opties. Onze energie-aanbieders kopen stroom via windenergie en zonneparken. Leuke tip: tegenwoordig kan men ook thuis stroom opwekken. Wat veel mensen doen is zonnepanelen kopen. Meer en meer mensen kiezen ook voor de cv-ketel vervangen voor een warmtepomp zodat ze geen gas meer verstoken. Heb je wel interesse in Groene stroom afsluiten in Sumar? Selecteer dan de opties m.b.t. groene stroom in onze zoekmachine. Je ontdekt dan in een blik alle “groene” bedrijven (ook zakelijk).

Energieprijzen Sumar vergelijken Vergelijk direct de goedkoopste tarieven voor gas en stroom.