Goedkoopste DELTA stroom Vergelijk onze stroomcontracten en bespaar tot €205


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alle info vinden over stroomleverancier DELTA? Via onze tool vind je alle pakketten, contracten en welkomstkortingen van juni 2024. Nu direct energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je checkt ogenblikkelijk het goedkoopste DELTA energiecontract dat geschikt is voor je behoeften. Overstappen van energie gaat gemakkelijk en rap. Je vindt hier veel unieke welkomstacties en de laagste DELTA stroomtarieven van juni 2024.

Alle organisaties

Alle populaire partijen vergelijken. Van Greenchoice tot Vattenfall.

Het goedkoopste contract

Vind de goedkoopste leverancier. Dit scheelt je zo €325 per jaar.

Gelijk overstappen

Daarvoor gebruik je de overstapservice. Nooit zonder stroom of gas!

DELTA stroompakket afsluiten

Kan jij overstappen op een goedkoop energie-abonnement van DELTA? Dat is niet moeilijk als je onze vergelijker gebruikt. Voer je adres, stroom + gasverbruik en extra filters in. Ga links met je muis naar “DELTA”. Je zoekt zo onmiddellijk het meest aantrekkelijke contract dat matcht met jouw ideaalplaatje. Tip: de energierekening bestaat niet enkel uit de kosten per kWh en m3. Let ook goed op vastrecht, regiotoeslag, opslag duurzame energie, netbeheerkosten, verbruikskosten. Tevens is het verstandig te kijken naar de welkomstbonus. Op diverse contracten ontvang je tot wel €190 korting (check ook Budget Energie of Cogas).

Stroomprijzen DELTA juni 2024 vergelijken

DELTA is een gangbare verstrekker van elektriciteit en gas. Deze organisatie levert allerlei soorten contracten. Onder andere het modelcontract, een vast of variabel tarief, en contracten met een looptijd van 1, 3 of 5 jaar en onbepaalde tijd. Belangrijk: selecteer het vaste tarief het liefst met een eenjarig contract. Eigenlijk stap je dan elk jaar over. Per slot van rekening betaal je dan het minst voor energie! Gaan jullie je elektriciteit afnemen van DELTA? Begin dan met onze vergelijker, en stap probleemloos over naar het voordeligste gas- en stroom pakket. Wat is een realistisch verbruik? Het overzicht wat je hierna vindt biedt hulp.

Soort huis Verbruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³
Type huishouden Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.850 kWh 625 m³
2 bewoners 2.150 kWh 1.125 m³
2 & 1 kind 2.975 kWh 1.350 m³
Familie (2 kinderen) 3.725 kWh 1.725 m³
Gezin + 3 kinderen 4.125 kWh 2.000 m³

Overstappen naar DELTA

Hebben jullie recent een nieuwe woning aangekocht? Voor nieuwe huizen is de regel: aanvragen en activeren. Zit je al vast aan een DELTA stroomcontract, en ga je verhuizen? Dat kun je online of via de telefoon melden bij een medewerker. De klantenservice draagt zorg voor de adreswijzigingen. Loopt jouw stroom en gas bij een andere aanbieder, echter geeft je voorkeur aan overstappen naar DELTA? Zeg dan natuurlijk je oude abonnement wel op. De aanstaande gas en stroom leverancierkan dit soms ook voor jou doen.

Contract annuleren / oversluiten
Ga je DELTA oversluiten? Raadpleeg de klantenservice (online of telefonisch), of stuur een opzegbrief. Check hiervoor wel even de actuele opzegtermijn en de hoogte van de boete bij vroegtijdige contractbreuk (bijvoorbeeld in Deventer, Hoorn en Raalte).

De goedkoopste stroom van DELTA

 1. Voer jouw locatie in
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Eventueel kan je groene stroom (uit NL) kiezen.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en laat je contract overzetten.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Korting op DELTA met welkomstpremie

Uiteraard sluit jij je abonnement over naar de voornaamste DELTA welkomstpremie van juni 2024. Of je nou overstapt naar zo’n 1 jarig (kortlopend) abonnement, of een 3 jarig contract met meer zekerheid, er is altijd korting te verdienen. Deze korting noemen maatschappijen vaak “welkomstkorting”. Dit bedrag (overstapbonus) varieert tussen de €90 – €215 (voor kortere termijnen ontvang je minder). De welkomstkorting zal uitgekeerd worden middels een correctie op de jaarrekening. Het is dus aan te raden om regelmatig (elk jaar) weer over te stappen. De geldende welkomstbonus DELTA in juni 2024 moet je zeker eens bekijken. Stap vandaag nog over. Ga naar de vergelijkpagina, geef het geschatte verbruik door, en vergelijk de grote DELTA energiecontracten met de scherpste korting. Let wel: de bonussen zijn voor overstappers (nieuwe klanten). De huidige contractanten kunnen wel een korting krijgen op het stroom- en gas tarief.

stroomleverancier-delta

Goedkoopste contracten van Delta

 • Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
 • Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
 • Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 1 jaar
 • Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
 • Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actie
 • Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
 • Groene Stroom en Gas Variabel

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk stroompakketten van DELTA en bezuinig op gas en elektra!