Goedkoopste stroom Smilde Vind de goedkoopste stroomleverancier en bespaar tot €130


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Op zoek naar de goedkoopste stroom van Smilde? Aangezien er veel concurrentie is kiest iedereen zelf zijn of haar energiemaatschappij. En het aanbod is enorm! Je vindt meer dan 15 bedrijven van gas en elektra. Iedereen zoekt dus naar manieren om te besparen op energie. Deze website biedt hiervoor uitkomst. D.m.v. onze vergelijkingsmodule lees je direct meer over: wat is de goedkoopste energieleverancier in Smilde? Ook gaan we verder in op zaken als hoe gaat stroom vergelijken precies? En doorzoek de diverse energiecontracten van april 2024. Zet jij je in voor minder uitstoot van CO-2? Check dan snel alle commentaren over leveranciers van groene stroom in Smilde. Al met al is het streven van iedereen een voordelige nota van de energieleverancier. Gebruik rap onze bruikbare hulpmiddelen om je stroomverbruik te minderen.


Wat is de goedkoopste energieleverancier in Smilde

Wat zijn de laagste stroomtarieven van Smilde? Er bestaan bijna 20 energieleveranciers. Dat gaat van Leon Zeewolde tot o.a. Essent: ieder met hun eigen contracten en aandachtsgebieden. Kiezen is dus best lastig. Veel energieleveranciers stellen zich op als goedkoopste aanbieder. Maar dit – het uitgangspunt – is jullie eigen wensen in de provincie Drenthe. Factoren als woonadres en het m3 gas en kWh stroom dat je gebruikt beïnvloeden de energierekening. Check dus ogenblikkelijk onze energievergelijker, en detecteer de goedkoopste stroomaanbieder met welkomstbonussen van wel €130.

Alleen stroom

Heb jij al een biomassaketel, warmtenet, zonnepanelen, pelletkachel of warmtepomp? Heb jij geen gasaansluiting meer? Enkel en alleen elektriciteit is voor jouw situatie afdoende. Vul dan ook “0 M3 gas” in. Elektriciteit is in ons land erg betaalbaar. Gebruik jij 2375 (kWh) elektra? Overeenkomstige stroomcontracten zijn al verkrijgbaar vanaf € 465.

Alleen gas

Inmiddels al een scherp elektriciteitscontract aangevraagd? Nu benieuwd naar gas vergelijken? Ga dan voor “0 kWh stroom”. Gas is zeker niet goedkoop. Een gezin met 2 personen wordt gemiddeld aangeslagen voor ongeveer €1030. Het goedkoopst is een gas licht abonnement (ook interessant: energiebedrijf Fenor).

Gas en stroom combineren

Een pakket met zowel gas als stroom is niet verplicht maar wel goedkoop. Dat is het effect van de nieuwe klanten korting (welkomstpremie) die worden toegepast de meeste abonnementen. Wij adviseren om altijd over te stappen naar een 1-jarig abonnement. Dan kan je jaarlijks van stroom overstappen, en uiteraard 0gebruik maken van goedkope energieprijzen en korting voor overstappers.

Hoe werkt stroom vergelijken?

Gebruiken jullie nu een modelcontract (variabel)? Of verloopt jouw huidige energiecontract? Eigenlijk loont het altijd om over te stappen van energie. Stroom vergelijken Smilde moet je dan zeker proberen. Overstappen van Clean Energy naar Energiedirect.nl of Leon Zeewolde oversluiten naar NLE kan per jaar zo’n €245 schelen. Iedereen kan dit doen! In vier simpele stappen geregeld.

Voer je postcode en verbruik in

Energieprijzen worden gecalculeerd aan de hand van de opgegeven locatie & verbruik. Het begint dus met invoeren van de postcode (gemeente Midden-Drenthe) en het energieverbruik. Weet je niet wat je verbruikt? Selecteer dan het aantal personen.

Gebruik de filters

Klik op vaste en variabele tarieven, en bepaal de looptijd van jouw energiecontract. Maak je zoekopdracht nog concreter (neem bijv. groene energie). Advies: kies een kortlopend contract met een hoge bonus.

Selecteer de goedkoopste aanbieder

Je vindt nu de bedrijven die in lijn zijn met jouw wensenlijst. Sorteer de resultaten op prijs: de goedkoopste stroomaanbieder als eerst. Verder kun jij specifieke organisaties uit Drenthe “uitzetten”.

Doe de overstap online

Goedkoopste stroomtarieven gedetecteerd? Het pakket regelen kan meteen zelf online. De overstap is al binnen een aantal weken geregeld. De nieuwe aanbieder ontzorgt jou hierin. Dit gaat volledig buiten jullie om, en zo zit je nooit zonder energie.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Energiecontract vergelijken april 2024

Waar jij benieuwd naar bent is niets meer dan: welk energiecontract sluit aan bij mijn wensen? Je kunt kiezen uit verschillende energiecontracten in Smilde. Normaliter zijn alle bekende energiemaatschappijen hier beschikbaar (bijv. UnitedConsumers). Echter ook energiebedrijven als E.ON bieden hier hun energie aan. Met onze tool check je direct en moeiteloos het goedkoopste energie-abonnement dat past bij jou stroomverbruik. Verderop vind je een lijst met de veel bestelde energiepakketten van april 2024 in regio Midden-Drenthe.

  • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
  • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
  • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
  • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
  • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
  • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 1 jaar
  • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 1 jaar
  • UnitedConsumers – Windstroom en Gas 1 jaar Vast Actie

Goedkope stroomtarieven afsluiten?
Het is goed om te weten dat de tarieven voor elektra & gas nooit enkel het elektra-verbruik en m3 gasgebruik bedragen. Er zijn nog verschillende additionele kosten. Hier bedoelen we o.a. het vastrecht dat je betaalt (vaste leveringskosten). Deze prijzen zijn verschillend per energieaanbieder, en beslaan onder andere de activatiekosten, servicemedewerkers en andere kosten. Tevens spelen er zaken als netbeheerkosten. Jullie regionale netbeheerder (dit kan zijn Waternet) legt deze kosten indirect bij jou neer via de energiebedrijven. Door een provinciale subsidie geldt er de aantrekkelijke “vermindering energiebelasting” als tegemoetkoming op jullie jaarafrekening van de goedkoopste stroomleverancier Smilde. Het is duidelijk, de tarieven van stroompakketten zijn best complex. Door gebruik te maken van onze vergelijker kan jij de actuele stroomtarieven van april 2024 vandaag nog vergelijken. Misschien vind je dit ook relevant: energiecontract Kinderdijk vergelijken.

goedkoopste stroom in smilde

Is het eenvoudig om te besparen op stroom?

Je leest hier simpele trucs om je elektriciteitsverbruik te reduceren. Een tip: “de was ophangen i.p.v. de droger gebruiken” of zet de wasmachine na het wassen helemaal uit als er nog lampjes blijven branden. Leveranciers zoals NLE en Allure Energie voorzien jou van praktische applicaties voor helderheid over jouw stroomverbruik (en gas). Je gaat dan veel beter met energie om. Laat de hele familie meedoen, en je kunt besparen op de energiekosten in Smilde. Het voordeel is nimmer puur een voordelige rekening van de energiemaatschappij. Door minder energie te consumeren draag je bij aan een schonere wereld. Bijna alle maatschappijen zijn daarom druk bezig met groene energie. Op goedkoopstestroomvergelijken.nl bekijk je ook goedkoopste stroom in De Bilt afsluiten.

Groene stroom Smilde
Stroom inkopen gaat steeds innovatiever. Onze bedrijven wekken elektriciteit op via windenergie en zonneparken. Altijd slim: jij kunt ook zelf stroom genereren. Denk aan zonnepanelen installeren. Meer en meer mensen kiezen ook voor de cv-ketel vervangen voor een warmtepomp om het gasverbruik te verlagen. Wel belang bij Groene stroom afsluiten in Smilde? Kies dan de “duurzame” opties in de energievergelijker. Je vergelijkt dan in een keer alle duurzamemaatschappijen (ook zakelijk).

Energieprijzen Smilde vergelijken Vergelijk in 5 minuten de goedkoopste tarieven voor gas en (groene) stroom.