Goedkoopste stroom Smakt Ontdek de goedkoopste stroomleverancier en bespaar tot €215


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Meer weten over de goedkoopste stroom van Smakt? Sinds 2004 heb je de optie zelf een selectie te maken voor een energiemaatschappij. De keuze is niet eenvoudig. Er zijn een enorm aantal leveranciers die gas en stroom leveren. Iedereen zoekt dus naar de voordeligste optie. Ons team biedt hiervoor uitkomst. Dankzij onze vergelijkingsmodule lees je direct meer over: wat is de goedkoopste energieleverancier in Smakt? Zie daarvoor ook onze informatie over hoe moet ik stroom vergelijken? En doorzoek de diverse energiecontracten van juni 2024. Maak jij je hard voor een schonere wereld? Bekijk dan zeker de uitleg over aanbieders van groene stroom in Smakt. Uiteindelijk zoekt iedereen naar een lage rekening van de energieaanbieder. Bekijk daarvoor onze bruikbare checklist om je stroomverbruik te minimaliseren.


Wat is de goedkoopste energieleverancier in Smakt

Benieuwd naar de laagste stroomtarieven van Smakt? We onderscheiden ruim 20 energie-aanbieders. Aanbieders als Fenor tot o.a. Powerpeers: met ieder specifieke tarieven en pluspunten. De keuze is dus enorm. Veel energiemaatschappijen stellen zich op als goedkoopste aanbieder. Maar dit – de basis – is jullie eigen wensen in de provincie Limburg. Zaken als adresgegevens en verbruik drukken hun stempel op de energiekosten. Start dus moeiteloos de gaslicht vergelijker, en bekijk de goedkoopste aanbieder van stroom met welkomstbonussen van wel €100.

Alleen stroom

Als trotse eigenaar van een pelletkachel, zonnepanelen, warmtenet, zonneboiler of warmtepomp? En ben je zo ver dat jouw huis gasvrij is? Alleen een stroomcontract is voor jou genoeg. Voer dan ook “0 M3 gas” in. Elektriciteit kost zo’n €0,22 per kWh. Gebruik jij 2400 kWh aan stroom? Dit soort stroom-abonnementen heb je al vanaf €435.

Alleen gas

Heb je al een scherp elektriciteitscontract aangevraagd? Puur geïnteresseerd in gas vergelijken? Ga dan voor “0 kWh stroom”. Gas is duurder dan elektra. Een woning met 2 bewoners spendeert aan gas jaarlijks gemiddeld €990. Het goedkoopst is een gas licht abonnement (ook interessant: energiebedrijf Energieflex).

Gas en stroom combineren

Een energiecontract met gas en stroom bespaart jou het meest. Dat is het effect van de aantrekkelijke kortingen (welkomstpremie) die je ontvangt bij de contracten. Het is aan te raden om eindeloos een korte termijn (1 jaar) abonnement af te sluiten. Zo kan je elke 12 maanden overstappen van stroom, en daarbij jaarlijks genieten van goedkope energieprijzen en welkomstaanbiedingen.

Hoe kan ik stroom vergelijken?

Is je huidige situatie een modelcontract (flexibel)? Of loopt jouw energiecontract bijna af? Dan mag je overstappen van energie. Stroom vergelijken Smakt is in dat geval geen overbodige luxe. Overstappen van E.ON naar UnitedConsumers of Noordelijk Lokaal Duurzaam oversluiten naar Pure Energie kan per jaar tot wel €140 schelen. Is dat moeilijk? Ga aan de slag met de vier stappen hieronder.

Woonplaats als startpunt

Energieprijzen vinden hun oorsprong in locatie en wat je verbruikt. Begin dus met jullie lokatie / adres (gemeente Venray) en het geschatte gas + stroomverbruik. Weet je niet wat je verbruikt? De stroomvergelijker helpt jou schatten.

Specificeer jouw wensen

Maak een keuze voor flexibele (variabele) of vaststaande prijzen, en kies de looptijd van de verbintenis. Maak je wensen kenbaar (aangaande groene energie). Niet vergeten: kies een kort contract (1 jaar) met een royale welkomstkorting.

Kies de voordeligste aanbieder

Je ziet nu alle pakketten die voldoen aan jouw wensenlijst. Filter nu op prijs: de goedkoopste stroomaanbieder eerst. Optioneel kan je specifieke organisaties uit Limburg aan- en uitzetten.

Verwerk de overstap direct online

Goedkoopste stroomtarieven gedetecteerd? Het pakket regelen kan nu zelf online. De energie-overstap is in 5 a 6 weken doorgevoerd. Jouw aanstaande leverancier verzorgt het stopzetten van je actuele contract. Dit gaat volledig buiten jullie om, en komt geen moment zonder elektra te zitten.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Energiecontract vergelijken juni 2024

De grote vraag is natuurlijk: welk energiecontract is in lijn met mijn specifieke wensen? Er bestaat een keuze uit een aantal energiecontracten in Smakt. Standaard zijn alle gerespecteerde energiemaatschappijen hier wel actief ( bijvoorbeeld Vandebron). En natuurlijk ook energiebedrijven zoals Clean Energy zijn werkzaam in dit gebied. Met de energievergelijker ontdek je snel en gemakkelijk het goedkoopste energie-abonnement dat rijmt met jouw stroomverbruik. Hieronder check je een lijstje met zeer interessante energiepakketten van juni 2024 in regio Venray.

  • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
  • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
  • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 4 jaar
  • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
  • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
  • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
  • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 1 jaar
  • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar

Goedkope stroomtarieven afsluiten?
Houd in gedachte dat de prijzen van gas en stroom nooit alleen de kWh prijs voor elektra en gasverbruik bedragen. We onderscheiden nog verschillende additionele kosten. Dan moet je denken aan het vast leveringskostengedeelte (vastrecht). De kosten hiervan zijn weer anders per energieleverancier, en is bedoeld voor zaken als de activatiekosten, communicatie en overige kosten. Bovendien zijn er nog de netbeheerkosten. Jullie regionale netbeheerder (een partij als Vitens) berekent dit aan jou door via de energieaanbieder. Via landelijke subsidies verkrijg jij de aantrekkelijke “vermindering energiebelasting” als compensatie op de jaarafrekening van de goedkoopste stroomleverancier Smakt. Zoals je ziet: de kosten van jouw stroompakket zijn best ingewikkeld opgebouwd. Middels de gaslicht-vergelijker kun jij de huidige stroomtarieven van juni 2024 ogenblikkelijk vergelijken. Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiecontract Kiel-Windeweer vergelijken.

goedkoopste stroom in smakt

Hoe kan jij zelf besparen op stroom?

Je kunt veel doen om het gebruik van elektriciteit te verlagen. Denk aan: “korter douchen” of een perlator (schuimstraalmondstuk) gebruiken. Energieleveranciers zoals NLE en Innova Energie hanteren verhelderende programma’s om bewuster om te gaan met energieverbruik en piekmomenten. Het zorgt voor meer grip op de kosten. Betrek het hele huishouden hierbij, en start direct met besparen op de energiekosten in Smakt. Het resultaat is niet uitsluitend een goedkopere energierekening. Door bewust met energie om te gaan draag je een steentje bij aan een schoner milieu. Veel energieleveranciers zijn daarom ook leverancier van groene energie. Start nu ook met goedkoopste stroom in Dalmsholte afsluiten.

Groene stroom Smakt
Stroomopwekking is mogelijk via verschillende opties. De meeste energie-aanbieders halen elektriciteit uit zonnecellen en windturbines. Advies: wat we meer en meer zien is zelf energie genereren. Wat veel mensen doen is zonnepanelen nemen. Een andere optie is het nemen van zo’n warmtepomp om de gasconsumptie te beperken. Wel belang bij Groene stroom afsluiten in Smakt? Gebruik dan de opties m.b.t. groene stroom in de vergelijkingstool. Je treft dan in 1 overzicht de “milieuvriendelijke” leveranciers (ook zakelijk).

Energieprijzen Smakt vergelijken Vergelijk snel de goedkoopste tarieven voor gas en (groene) stroom.