Goedkoopste stroom Sittard Stap over naar de goedkoopste stroomleverancier en bespaar tot €130


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Overstappen naar de goedkoopste stroom van Sittard? Sinds een tijdje maak je zelf een keuze voor een energiemaatschappij. En er valt flink wat te kiezen! Er zijn tientallen bedrijven voor gas en stroom. Steeds meer consumenten zoeken naar de voordeligste optie. Ons team kan hier een steentje aan bijdragen. Met behulp van onze stroomvergelijker lees je direct meer over: wat is de goedkoopste energieleverancier in Sittard? Zie daarvoor ook onze informatie over op welke manier kan ik stroom vergelijken? Check ook de actuele energiecontracten van juni 2024. Maak jij je hard voor energie die duurzaam tot stand komt? Spring dan meteen naar adviezen over aanbieders van groene stroom in Sittard. Al met al streven alle huishoudens naar een aantrekkelijke energierekening. Bestudeer daarvoor onze praktische tips om je stroomverbruik te minderen.


Wat is de goedkoopste energieleverancier in Sittard

Wil jij overstappen naar de laagste stroomtarieven van Sittard? We hebben te maken met meer dan 15 energieleveranciers. Dat gaat van Clean Energy tot aan Pure Energie: elk met eigen prijzen en voordeeltjes. De juiste kiezen valt niet mee. Legio energie-aanbieders beweren dat ze ’t goedkoopst zijn. Maar of dat echt zo is – de basis – is jouw persoonlijke situatie in de provincie Limburg. Onder andere postcodegebied en het verbruikte gas en stroom hebben invloed op de kosten van stroom en gas. Bekijk dus vandaag nog onze energievergelijker, en bekijk de goedkoopste stroomaanbieder en bespaar tot wel €145.

Alleen stroom

Heb jij al een warmtenet, pelletkachel, biomassaketel, zonnepanelen of warmtepomp? En ben je zo ver dat jouw huis gasvrij is? Enkel en alleen elektriciteit is dus toereikend. Voer dus in dat je geen gas nodig hebt. Elektriciteit is relatief goedkoop. Verbruik je 2100 kWh elektra? Zulke stroom-abonnementen kosten jaarlijks zo’n €435.

Alleen gas

Eerder dit jaar al een scherp elektriciteitscontract gevonden? Een eenvoudige manier voor gas vergelijken? Kies dan “0 kilowattuur stroom”. Gas is duurder dan elektra. Een kleine familie (2 pers.) wordt gemiddeld aangeslagen voor ongeveer €1020. Prijstechnisch kun je beter gaan voor een gas licht abonnement (ook interessant: energieleverancier Enduris).

Gas en stroom combineren

Gas en stroom bij dezelfde leverancier afnemen is een voordelige keuze. Dat is het effect van de aanzienlijke aanbiedingen (welkomstpremie) die je ontvangt bij de contracten. Het is slim om telkens een 1 jarig contract te kiezen. Van stroom overstappen kan dan elk jaar, en structureel genieten van goedkope energieprijzen en welkomstkortingen.

Hoe kan ik stroom vergelijken?

Gebruiken jullie nu een modelcontract (variabel)? Of verloopt jouw huidige energiecontract? Overstappen van energie is dan mogelijk. Stroom vergelijken Sittard is de manier om te besparen op je lasten. Overstappen van De Vastelastenbond naar Essent of Innova Energie oversluiten naar Powerpeers kan ieder jaar zo’n €245 opleveren. Hoe gaat dat in z’n werk? Ga aan de slag met de vier stappen hieronder.

Woonplaats als startpunt

Energieprijzen worden gecalculeerd aan de hand van postcode en natuurlijk het gebruik. Stap 1 is het invullen van jouw postcode, huisnummer (gemeente Sittard-Geleen) en het geschatte aantal kWh en M3. Geen inzicht in jouw gebruik? Onze stroomvergelijker helpt jou hierbij.

Voorkeuren doorgeven

Selecteer een variabel of juist het vaste tarief, en maak een keuze voor de looptijd van het contract. Maak je wensen kenbaar (als o.a. groene energie). Belangrijk: test een 1 jarig pakket met een hoge welkomstpremie.

Vind de voordeligste maatschappij

Je vindt nu alle leveranciers die sporen met je wensen. Orden de pakketten op prijs: de goedkoopste stroomaanbieder als eerst. Daarnaast kan jij bepaalde leveranciers uit Limburg deselecteren.

Doe het oversluiten online

Goedkoopste stroomtarieven gedetecteerd? Het contract bestellen kan direct thuis. Overstappen van energie is in een aantal weken doorgevoerd. Jouw aanstaande energieaanbieder regelt al het papierwerk. Er wordt van jullie niets verwacht, en blijft altijd voorzien van stroom.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Energiecontract vergelijken juni 2024

Waar jij benieuwd naar bent is uiteindelijk: welk energiecontract rijmt met mijn wensen? Er is de keuze uit uit veel energiecontracten in Sittard. Normaliter zijn alle grote energiemaatschappijen aan te vragen (bijvoorbeeld Powerpeers). En wat te denken van energiebedrijven als Leon Zeewolde bieden hier hun energie aan. Aan de hand van de energievergelijker ontdek je vlug en zonder problemen het goedkoopste energie-abonnement dat matcht bij jouw stroomverbruik. Onderstaand check je een overzicht met het huidige aanbod energiepakketten van juni 2024 in regio Sittard-Geleen.

  • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
  • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
  • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
  • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
  • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
  • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast
  • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 1 Jaar Vast
  • Powerpeers – Modelcontract Groene Stroom en CO2-gecompenseerd Gas

Goedkope stroomtarieven afsluiten?
Bedenk goed dat de vergoedingen voor stroom en gas nooit louter de elektra die je verbruikt of het gasverbruik bedragen. We onderscheiden nog 2 soorten kosten. Hier bedoelen we o.a. vastrecht, ook wel de ‘vaste leveringskosten’. De kosten hiervan wisselen per energieleverancier, en beslaan onder andere oversluitkosten, verwerking, onderhoud & inspectie en overige kosten. Daarbij betaal je ook altijd netbeheerkosten. De netbeheerder actief in de regio (bijv. Evides) belast dit uiteindelijk door via de energiebedrijven. Door een provinciale subsidie verreken jij de speciale “vermindering energiebelasting” als compensatie op de jaarnota van de goedkoopste stroomleverancier Sittard. Het mag duidelijk zijn, de kosten van stroompakketten zijn niet altijd even transparant. Met behulp van onze vergelijker kun je de stroomtarieven van juni 2024 snel vergelijken. Lees nu verder over energiecontract Kattendijke vergelijken.

goedkoopste stroom in sittard

Wat zijn manieren om te besparen op stroom?

Er zijn veel mogelijkheden om het gebruik van elektriciteit te stabiliseren. Een tip: “de oven efficiënt gebruiken” of zet het klokje op elektrische apparaten uit. Energiemaatschappijen zoals Vandebron en Anode Energie voorzien jou van verhelderende apps om een gevoel te krijgen bij jullie stroom en gasverbruik. Je gaat dan veel beter met energie om. Maak er een gezinsproject van en jullie kunnen besparen op de energiekosten in Sittard. Het pluspunt is niet uitsluitend een voordelige nota van de energieleverancier. Door minder energie te consumeren draag je een steentje bij aan een duurzamer Nederland. Veel energieleveranciers investeren flink in groene energie. Op goedkoopstestroomvergelijken.nl bekijk je ook goedkoopste stroom in Colmschate afsluiten.

Groene stroom Sittard
Stroom genereren wordt op diverse manieren gedaan. De meeste energiemaatschappijen genereren elektriciteit via zonnepanelen of een eigen windmolen. Altijd slim: jij kunt ook thuis energie opwekken. Wat veel mensen doen is het nemen van zonnepanelen. Meer en meer mensen kiezen ook voor een warmtepomp nemen zodat ze geen gas meer verstoken. Wel belang bij Groene stroom afsluiten in Sittard? Kies dan de speciale opties in onze zoekmachine. Je vind dan in 1 overzicht de “duurzaamste” bedrijven (ook zakelijk).

Energieprijzen Sittard vergelijken Vergelijk direct de goedkoopste tarieven voor (groene) stroom en gas.