Goedkoopste stroom Roermond Vind de goedkoopste stroomleverancier en bespaar tot €240


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Kennismaken met de goedkoopste stroom van Roermond? Sinds een tijdje kies je zelf jouw energiemaatschappij. En er valt flink wat te kiezen! Er zijn een enorm aantal leveranciers voor gas en stroom. Steeds meer consumenten zoeken naar de goedkoopste contracten. Onze tool ondersteunt jullie daarbij. Door middel van onze vergelijker ontdek je het antwoord op de kwestie: wat is de goedkoopste energieleverancier in Roermond? Zie daarvoor ook onze informatie over hoe werkt stroom vergelijken? En doorzoek de diverse energiecontracten van juni 2024. Hecht jij waarde aan energie die duurzaam tot stand komt? Ga dan direct naar uitleg over leveranciers van groene stroom in Roermond. Als het er op aan komt streven alle huishoudens naar een gunstige energierekening. Ontdek met spoed onze bruikbare adviezen om het stroomverbruik te minderen.


Wat is de goedkoopste energieleverancier in Roermond

Snel zoeken naar de laagste stroomtarieven van Roermond? Momenteel tellen we ruim 20 aanbieders van energie. Leveranciers als HVC tot Energiedirect.nl: ze hanteren allemaal andere kosten en USP’s. Een leverancier kiezen is best lastig. Legio energie-aanbieders beweren dat ze ’t goedkoopst zijn. Maar dit wordt bepaald door jouw persoonlijke situatie in de provincie Limburg. Factoren als locatie en het m3 gas en kWh stroom dat je gebruikt beïnvloeden de energiekosten. Bekijk dus ogenblikkelijk de stroomvergelijker, en vind de goedkoopste stroomleverancier wat jaarlijks een besparing oplevert van €250.

Alleen stroom

Heb jij al een biomassaketel, warmtenet, pelletkachel, zonneboiler of warmtepomp? En ben je zo ver dat jouw huis gasvrij is? Louter een “stroompakket” is voor jou afdoende. Vul hiervoor “0 M3 gas” in. Elektriciteit is relatief goedkoop. Consumeer jij 2300 kWh aan elektra? Overeenkomstige stroom-abonnementen heb je al vanaf €455.

Alleen gas

Op dit moment al een goedkoop elektriciteitscontract gevonden? Een eenvoudige manier voor gas vergelijken? Ga dan voor “ik wil alleen gas”. Gas is daarentegen duurder. Een woning met 2 bewoners spendeert aan gas jaarlijks gemiddeld €900. Het beste kan je kiezen voor een gas licht abonnement (ook interessant: actie van Innova Energie).

Gas en stroom combineren

Een energiepakket met stroom en gas bespaart jou het meest. Dat is het effect van de aantrekkelijke kortingen (welkomstpremie) die je ontvangt bij gas- en stroomcontracten. Het is niet zo’n gek idee om alsmaar een korte termijn (1 jaar) abonnement af te sluiten. Zo kan je elke 12 maanden overstappen van stroom, en dus 0genieten van goedkope energieprijzen en welkomstkortingen.

Hoe werkt stroom vergelijken?

Is je huidige situatie een modelcontract (flexibel)? Of verloopt jouw huidige energiecontract? In vrijwel alle gevallen is overstappen van energie interessant. Stroom vergelijken Roermond is eigenlijk snel geld verdienen. Overstappen van Energieflex naar Greenchoice of MAIN Energie oversluiten naar Powerpeers kan je zo’n €150 besparen. Is dat moeilijk? Check daarvoor onze onderstaande tips.

Postcode, huisnummer en verbruik doorgeven

Energieprijzen komen tot stand op basis van locatie en wat je verbruikt. Start dus met jullie lokatie / adres (gemeente Roermond) en inschatting van energieverbruik. Is dit voor jou onbekend? Selecteer dan het aantal personen.

Geef je wensen door

Filter op variabele of vaste tarieven, en kies eventueel de looptijd (1 – 5 jaar). Maak je wensen kenbaar (m.b.t. groene energie). Belangrijk: doe een aanvraag voor een 1 jarig pakket met aantrekkelijke welkomstpremie.

Spot de voordeligste contracten

Je ziet nu alle leveranciers die in lijn zijn met jouw eisen. Rangschik de uitkomst op prijs: de goedkoopste stroomaanbieder als eerst. Verder kan je specifieke organisaties uit Limburg achterwege laten.

Verwerk de overstap zelf online

Goedkoopste stroomtarieven ontdekt? Het energiepakket aanvragen kan binnen no-time via de pc. Overstappen van energie is in 4 – 6 weken geactiveerd. De toekomstige energieaanbieder verzorgt het stopzetten van je actuele contract. Er wordt van jullie niets verwacht, en je zult er niks van merken.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Energiecontract vergelijken juni 2024

De hamvraag luidt natuurlijk: welk energiecontract matcht met mijn wensen? Er bestaat een keuze uit veel energiecontracten in Roermond. Normaliter zijn alle vertrouwde energiemaatschappijen te bestellen (bijvoorbeeld Engie). En niet te vergeten energiebedrijven als Anode Energie kan je aanvragen. In de vergelijker check je snel en erg gemakkelijk het goedkoopste energie-abonnement dat klopt met jouw stroomverbruik. Hierna bekijk je een opsomming met de meest populaire energiepakketten van juni 2024 in regio Roermond.

  • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
  • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
  • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
  • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
  • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
  • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 3 jaar Actie
  • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
  • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar Actie

Goedkope stroomtarieven afsluiten?
Het is goed om te weten dat de kosten voor gas en stroom nimmer louter het aantal kWh elektra en gasverbruik zijn. Er zijn nog verschillende additionele kosten. In de basis is dat je vastrecht (vaste leveringskosten). Deze prijzen schommelen per leverancier, je moet denken aan bijvoorbeeld de activatiekosten, communicatie en andere zaken. Eveneens krijg je te maken met netbeheerkosten. De netbeheerder actief in de regio (bijv. WML) belast dit uiteindelijk door via de energiebedrijven. Aan de hand van subsidies ontvang je een zogeheten “vermindering energiebelasting” als compensatie op de jaarnota van de goedkoopste stroomleverancier Roermond. Zoals je ziet: de tarieven van stroompakketten zijn niet heel eenvoudig. Met behulp van de energievergelijker kun je de stroomtarieven van juni 2024 vlug vergelijken. Misschien vind je dit ook relevant: energiecontract Hieslum vergelijken.

goedkoopste stroom in roermond

Hoe kan jij zelf besparen op stroom?

Er zijn tal van manieren om het verbruik van elektriciteit te stabiliseren. Een tip: “haal opladers uit het stopcontact” of haal de opladers uit het stopcontact als je ze niet nodig hebt. Energiebedrijven als UnitedConsumers en Innova Energie bieden speciale programma’s om aanpassingen te maken in je exacte gas- en stroomverbruik. Zo weet je precies wanneer je wat gebruikt. Laat het hele gezin participeren, en ontdek hoe je kunt besparen op de energiekosten in Roermond. Het resultaat is nimmer puur een goedkopere rekening van de energieleverancier. Door een lager energieverbruik neem ook jij je verantwoordelijk voor een schoner milieu. Het gros van de energiebedrijven investeren flink in groene energie. Je treft hier ook uitgebreide info over goedkoopste stroom in Best afsluiten.

Groene stroom Roermond
Het genereren van stroom gaat steeds innovatiever. De energieleveranciers kopen stroom in via zonnecellen en windturbines. Innovatief: je kan ook zelf elektriciteit opwekken. Wat veel mensen doen is zonnepanelen plaatsen. Wat je ook veel ziet is het installeren van zo’n warmtepomp om de gasconsumptie te beperken. Heb je wel interesse in Groene stroom afsluiten in Roermond? Ga dan voor de opties m.b.t. groene stroom in de vergelijker. Je vind dan in een blik de “duurzaamste” leveranciers (ook zakelijk).

Energieprijzen Roermond vergelijken Vergelijk gemakkelijk de goedkoopste tarieven voor (groene) stroom en gas.