Goedkoopste stroom Rijs Check de goedkoopste stroomleverancier en bespaar tot €130


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Zoek jij ook de goedkoopste stroom van Rijs? Sinds 2004 bepaal je zelf jouw energiebedrijf. En het aanbod is groot! Er zijn een enorm aantal leveranciers voor gas en stroom. Iedereen zoekt dus naar goedkope stroom. Onze specialist helpt jou hierbij. Door gebruik te maken van onze stroomvergelijker ontdek je het antwoord op de kwestie: wat is de goedkoopste energieleverancier in Rijs? Ook gaan we verder in op zaken als op welke manier kan ik stroom vergelijken? En doorzoek de diverse energiecontracten van februari 2024. Hecht jij waarde aan een beter milieu? Spring dan meteen naar uitleg over aanbieders van groene stroom in Rijs. Als het er op aan komt zoeken we naar manieren voor een aantrekkelijke rekening van de energieaanbieder. Raadpleeg als de bliksem onze toepasbare adviezen om stroomverbruik te verminderen.


Wat is de goedkoopste energieleverancier in Rijs

Wil jij overstappen naar de laagste stroomtarieven van Rijs? Momenteel tellen we ruim 20 energieleveranciers. Dat gaat van Clean Energy tot o.a. Greenchoice: unieke pakketten en USP’s. De keuze is dus enorm. De meest maatschappijen zetten zichzelf in de etalage als de “goedkoopste”. De controle hiervoor is afhankelijk van jullie eigen wensen in de provincie Friesland. Met name adresgegevens en het verbruikte gas en stroom zijn van invloed op de kosten van stroom en gas. Bekijk dus simpelweg de gaslicht vergelijker, en detecteer de goedkoopste stroomaanbieder met welkomstbonussen van wel €260.

Alleen stroom

Heb jij al een biomassaketel, zonneboiler, pelletkachel, zonnepanelen of warmtepomp? Is jouw woning volledig gasvrij? Alleen een contract voor elektra is dus toereikend. Voer hierom alleen elektra (en geen gas) in. Elektriciteit is in Nederland voordelig. Benodig jij 2325 kWh aan elektra? Zodanige stroomcontracten heb je al vanaf €430.

Alleen gas

Heb je al een aantrekkelijk elektriciteitscontract geregeld? Ben je op zoek naar gas vergelijken? Selecteer de optie “0 kilowattuur stroom”. Gas is daarentegen duurder. Een huishouden met 2 personen betaalt voor gas al gauw €1050. Het meest voordelig is een pakket met zowel gas als licht (klik verder naar: actie van Clean Energy).

Gas en stroom combineren

Een pakket met zowel gas als stroom is niet verplicht maar wel goedkoop. Dit heb je te danken aan de overstapbonus (welkomstpremie) die men hanteert bij de meeste abonnementen. Het is niet zo’n gek idee om blijvend een 1 jarig contract te kiezen. Je kunt dan elk jaar weer van stroom overstappen, en daarbij 0profiteren van goedkope energieprijzen en welkomstbonussen.

Hoe kan ik stroom vergelijken?

Heb je een contract voor onbepaalde tijd (modelcontract)? Verloopt je abonnement binnen een paar weken? Eigenlijk loont het altijd om over te stappen van energie. Stroom vergelijken Rijs is de manier om te besparen op je lasten. Overstappen van Clean Energy naar Eneco of Leon Zeewolde oversluiten naar Powerpeers kan ieder jaar eenvoudig €145 besparen. Het is voor iedereen haalbaar! Ga aan de slag met de vier stappen hieronder.

Persoonsgegevens (adres) invoeren

Energieprijzen worden samengesteld op basis van woonplaats en verbruik. Het begint dus met invoeren van de lokatie van de aansluiting (gemeente De Friese Meren) en het verwachte energiegebruik. Deze gegevens niet bij de hand? Kies dan de grootte van het huishouden.

Wat voor contract wil je?

Klik op een variabel of juist het vaste tarief, en kies de looptijd van het contract (1, 3 of 5 jaar). Geef aan wat je belangrijk vindt (neem bijv. groene energie). Update: test een kort contract (1 jaar) met een royale welkomstbonus.

Spot de voordeligste contracten

Jij bekijkt nu alle aanbieders die in lijn zijn met jouw wensenlijst. Filter nu op prijs: de goedkoopste stroomaanbieder als eerst. Daarbij kun jij bepaalde bedrijven uit Friesland selecteren / deselecteren.

Verwerk de overstap snel online

Goedkoopste stroomtarieven gevonden? Het contract aanvragen kan ogenblikkelijk via de pc. Het overstappen is binnen 4 – 6 weken verwerkt. De toekomstige energieaanbieder regelt al het papierwerk. Jij hoeft niets te doen en je zult er niks van merken.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Energiecontract vergelijken februari 2024

Waar jij benieuwd naar bent is uiteindelijk: welk energiecontract is in lijn met mijn situatie? Je kunt kiezen uit een aantal energiecontracten in Rijs. Eigenlijk zijn alle grote energiemaatschappijen hier werkzaam (bijvoorbeeld Powerpeers). En wat te denken van energiebedrijven zoals HVC bieden hier hun service aan. In onze tool check je rap en super gemakkelijk het goedkoopste energie-abonnement dat aansluit bij jouw stroomverbruik. Hierna check je een opsomming met diverse actuele energiepakketten van februari 2024 in regio De Friese Meren.

  • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
  • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
  • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 1 jaar
  • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
  • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
  • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 3 jaar Actie
  • Oxxio – Stroom en Gas Modelcontract
  • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas 1 jaar vast Actie

Goedkope stroomtarieven afsluiten?
Vergeet niet dat de prijzen van gas + elektra nooit uitsluitend de verbruikte elektra of het gasverbruik bevatten. Je hebt te maken met 2 soorten kosten. Hier bedoelen we o.a. vastrecht, ook wel de ‘vaste leveringskosten’. De kosten hiervan zijn verschillend per energieleverancier, je moet denken aan bijvoorbeeld administratiekosten, slimme thermostaten en advies en soortgelijke kosten. Bovendien betaal je ook altijd netbeheerkosten. De netbeheerder actief in de regio (denk aan Vitens) legt deze kosten indirect bij jou neer via de energiebedrijven. Landelijk gezien krijg je de unieke “vermindering energiebelasting” als voordeeltje op de jaarnota van de goedkoopste stroomleverancier Rijs. We kunnen concluderen: de prijzen van stroompakketten zijn niet altijd even transparant. Door middel van onze vergelijker kun je de stroomtarieven van februari 2024 snel vergelijken. Vind alles uit over energiecontract Herwijnen vergelijken.

goedkoopste stroom in rijs

Kan ik gemakkelijk besparen op stroom?

Er zijn tal van manieren om het gebruik van elektriciteit onder controle te krijgen. Je kunt dan denken aan “een efficiënte douchekop kopen” of laad elektrische apparaten niet langer op dan noodzakelijk. Aanbieders zoals UnitedConsumers en De Vastelastenbond bieden nuttige programma’s voor helderheid over jouw stroomverbruik (en gas). Zo weet je precies wanneer je wat gebruikt. Maak er een gezinsproject van en ga aan de slag met besparen op de energiekosten in Rijs. Je doelstelling is niet alleen een gunstigere energierekening. Door minder energie te consumeren draag je een steentje bij aan een schonere wereld. Veel energieleveranciers zijn dan ook betrokken bij groene energie. Start nu ook met goedkoopste stroom in Bergen op Zoom afsluiten.

Groene stroom Rijs
Het genereren van stroom wordt op diverse manieren gedaan. De meeste bedrijven wekken elektriciteit op via zonne-energie en windenergie. Tip van de expert: jij kunt ook zelf stroom opwekken. Wat veel mensen doen is zonnepanelen kopen. Een andere optie is een warmtepomp plaatsen om de gasconsumptie te beperken. Iets voor jou, Groene stroom afsluiten in Rijs? Selecteer dan de speciale opties in de vergelijkingstool. Je bekijkt dan in 1 overzicht alle duurzameorganisaties (ook zakelijk).

Energieprijzen Rijs vergelijken Vergelijk direct de goedkoopste tarieven voor (groene) stroom en gas.