Goedkoopste stroom Piaam Ontdek de goedkoopste stroomleverancier en bespaar tot €100


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Kennismaken met de goedkoopste stroom van Piaam? In Nederland heb je de optie zelf een selectie te maken voor een energiebedrijf. De keuze is niet eenvoudig. Er zijn tientallen maatschappijen waar je jouw gas en stroom kunt afnemen. Het is dus interessant om te kijken naar goedkope stroom. Ons team ondersteunt jullie daarbij. Dankzij onze vergelijkingsmodule lees je direct meer over: wat is de goedkoopste energieleverancier in Piaam? Ook gaan we verder in op zaken als hoe gaat stroom vergelijken precies? Of bekijk de verschillende energiecontracten van juli 2024. Streef jij naar energie die duurzaam tot stand komt? Ga dan direct naar toelichting op aanbieders van groene stroom in Piaam. Uiteindelijk wil iedereen een voordelige energienota. Bekijk hiervoor onze nuttige suggesties om jouw stroomverbruik te verminderen.


Wat is de goedkoopste energieleverancier in Piaam

Wat zijn de laagste stroomtarieven van Piaam? Momenteel tellen we bijna 20 aanbieders van energie. Van De Vastelastenbond tot NLE: ze hanteren allemaal andere kosten en USP’s. Een leverancier kiezen is best lastig. Veel energiemaatschappijen claimen de goedkoopste te zijn. Maar of dat echt zo is wordt bepaald door jouw situatie in de provincie Friesland. Zaken als adresgegevens en energieconsumptie drukken hun stempel op de stroomkosten. Open dus gemakkelijk de stroomvergelijker, en ontdek de goedkoopste stroomleverancier en bespaar tot wel €160.

Alleen stroom

Maak jij gebruik van een biomassaketel, warmtenet, zonnepanelen, pelletkachel of warmtepomp? En verbruik je geen gas? Alleen elektriciteit is in dit geval afdoende. Vul dus 0 kubieke meter gas in. Elektriciteit is in Nederland voordelig. Verwerk jij 2500 kWh stroom? Dergelijke stroomcontracten kosten op jaarbasis ongeveer €400.

Alleen gas

Reeds een goedkoop elektriciteitscontract afgesloten? Puur geïnteresseerd in gas vergelijken? Selecteer de optie “ik wil alleen gas”. Gas is duurder dan elektra. Een woning met 2 bewoners spendeert aan gas jaarlijks gemiddeld €995. Het meest interessante is een pakket met zowel gas als licht (klik verder naar: energie via Energiedirect.nl).

Gas en stroom combineren

Een energiepakket met stroom en gas is altijd het goedkoopste. Dat is het effect van de hoge korting (welkomstpremie) die je krijgt bij energiecontracten. Het is niet zo’n gek idee om jaarlijks een 1 jarig contract te kiezen. Van stroom overstappen kan dan elk jaar, en natuurlijk 0gebruik maken van goedkope energieprijzen en welkomstkortingen.

Hoe werkt stroom vergelijken?

Heb jij op dit moment een modelcontract? Is je pakket binnen enkele weken afgelopen? Dan mag je overstappen van energie. Stroom vergelijken Piaam is een eenvoudige manier om geld te besparen. Overstappen van De Vastelastenbond naar Eneco of Noordelijk Lokaal Duurzaam oversluiten naar Vattenfall kan je tot wel €165 schelen. Het is voor iedereen haalbaar! Onze experts hebben 4 stappen bedacht.

Postcode + verbruik invullen

Energieprijzen worden gebaseerd op de verbruikte stroom/gas en postcode. Begin dus met de postcode (gemeente Súdwest-Fryslân) en het geschatte verbruik. Weet je niet wat je verbruikt? De stroomvergelijker kan dit aanvullen.

Geef je wensen door

Filter op het variabele of vaste energietarief, en specificeer de looptijd van de overeenkomst. Maak je zoekopdracht nog concreter (over bijv. groene energie). Advies: ga altijd voor een kort contract (1 jaar) met aantrekkelijke korting.

Check de goedkoopste leverancier

Je vindt nu de bedrijven die in lijn zijn met jouw eisen. Filter nu op prijs: de goedkoopste stroomaanbieder eerst. Optioneel kan jij specifieke organisaties uit Friesland achterwege laten.

Verwerk de overstap snel online

Goedkoopste stroomtarieven ontdekt? Het contract aanvragen kan ogenblikkelijk via de pc. Het oversluiten is binnen maximaal 6 weken doorgevoerd. Jouw toekomstige aanbieder verzorgt het stopzetten van je actuele contract. Er wordt van jullie niets verwacht, en de stroom blijft altijd geactiveerd.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Energiecontract vergelijken juli 2024

De hamvraag luidt niets meer dan: welk energiecontract matcht met mijn wensen? Er bestaat een keuze uit een aantal energiecontracten in Piaam. Standaard zijn alle bekende energiemaatschappijen te bestellen (o.a. Vandebron). En wat te denken van energiebedrijven zoals Noordelijk Lokaal Duurzaam zijn hier actief. Met de energievergelijker bekijk je direct en gemakkelijk het goedkoopste energie-abonnement dat aansluit bij jouw stroomverbruik. Onderstaand tref je een opsomming met zeer interessante energiepakketten van juli 2024 in regio Súdwest-Fryslân.

  • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
  • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
  • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
  • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
  • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
  • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
  • Oxxio – Groene Stroom en Gas Budget Vast 1 jaar
  • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas Onbepaalde tijd

Goedkope stroomtarieven afsluiten?
Vergeet niet dat de onkosten van gas en stroom nooit uitsluitend de verbruikte elektra of gas vergoeding inhouden. Je hebt rekening te houden met diverse kostenposten. Namelijk het vast leveringskostengedeelte (vastrecht). Deze kosten wisselen per maatschappij, en hieronder vallen o.a. de overheadkosten, klantenservice en meer van dit soort zaken. Tevens zijn er nog de netbeheerkosten. De netbeheerder actief in de regio (een partij als WML) legt deze kosten indirect bij jou neer via de energiebedrijven. Door een provinciale subsidie ontvang je een zogeheten “vermindering energiebelasting” als voordeeltje op jouw jaarafrekening van de goedkoopste stroomleverancier Piaam. We kunnen concluderen: de prijzen van stroompakketten zijn best ingewikkeld opgebouwd. D.m.v. onze vergelijker kun je de stroomtarieven van juli 2024 zonder problemen vergelijken. Mensen zochten ook naar: energiecontract Haule vergelijken.

goedkoopste stroom in piaam

Kan ik gemakkelijk besparen op stroom?

Er zijn veel mogelijkheden om het jaarlijkse elektriciteit verbruik te stabiliseren. Een suggestie is “neem een waterbespaarder” of een hr-ketel gebruiken. Energieleveranciers als Powerpeers en Innova Energie werken met speciale hulpmiddelen voor een inkijk in jouw stroomverbruik (en gas). Je gaat dan veel beter met energie om. Betrek het hele huishouden hierbij, en start direct met besparen op de energiekosten in Piaam. Wat je bereikt is nimmer puur een gunstigere nota van de energie aanbieding. Door een lager energieverbruik kun je iets doen aan een schonere wereld. De meeste energiemaatschappijen investeren flink in groene energie. Nu ook online: goedkoopste stroom in Baard afsluiten.

Groene stroom Piaam
Het opwekken van stroom is mogelijk via verschillende opties. De meeste maatschappijen kopen stroom in via zonnepanelen of een eigen windmolen. Leuke tip: wat veel gedaan wordt is zelf elektriciteit genereren. Wat veel mensen doen is het installeren van zonnepanelen. Wat je ook veel ziet is het aankopen van zo’n warmtepomp zodat ze geen gas meer verstoken. Heb je wel interesse in Groene stroom afsluiten in Piaam? Ga dan voor de milieuvriendelijke opties in de energievergelijker. Je bekijkt dan in 1 overzicht alle duurzameorganisaties (ook zakelijk).

Energieprijzen Piaam vergelijken Vergelijk snel de goedkoopste tarieven voor gas en (groene) stroom.