Goedkoopste Energiedirect.nl stroom Vergelijk huidige stroomcontracten en bespaar tot €220


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles weten over de stroomleverancier Energiedirect.nl? Aan de hand van onze experts bekijk jij de meest interessante welkomstkortingen van mei 2024 met bijhorenden contracten/pakketten. Vandaag nog van start met energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je achterhaalt rap het goedkoopste Energiedirect.nl energiecontract dat past bij jullie eisen. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat gemakkelijk en vlug. Je vindt hier veel tijdelijke acties en de gunstigste Energiedirect.nl stroomtarieven van mei 2024.

Alle maatschappijen

Alle grote aanbieders vergelijken. Van Allure Energie tot en met Qurrent.

Het goedkoopste contract

Sorteer alle aanbieders op prijs. Besparingen mogelijk tot €325 per jaar.

Probleemloos overstappen

Het is zo geregeld met de overstapservice. Geen dag zonder stroom of gas!

Energiedirect.nl stroompakket afsluiten

Kan je overstappen en wil jij een goedkoop energie-abonnement van Energiedirect.nl? Dat is niet moeilijk met behulp van onze vergelijker. Geef je straatnaam, gas & stroomverbruik en additionele wensen in. Ga links met je muis naar “Energiedirect.nl”. Je zoekt zo meteen het voordeligste contract dat aansluit bij je specificaties. Advies: de energierekening bestaat niet enkel uit de prijzen van energie. Overweeg ook zaken als verbruikskosten, aansluitkosten, vastrecht, regiotoeslag, opslag duurzame energie. Tevens is het verstandig te kijken naar de welkomstbonus. Op diverse contracten loopt dit op tot wel €210 voordeel (bezoek ook DELTA of Anode Energie).

Stroomprijzen Energiedirect.nl mei 2024 vergelijken

Energiedirect.nl is een landelijke dienstverlener van gas en stroom. Deze organisatie verkoopt pakketten voor iedere consument. Denk aan een modelcontract, contracten op basis van een vast/variabel tarief, 1 tot 3 jarige contracten / pakketten en onbepaalde tijd. Advies: kies een vast tarief het liefst met een eenjarig contract. Als je slim bent is elke jaar overstappen interessant. Onderaan de streep realiseer je de maximale besparing. Vandaag nog elektriciteit afnemen van Energiedirect.nl? Begin dan met onze vergelijker, en stap meteen over naar het goedkoopste gas- en stroom pakket. Wat moet ik invullen als verbruik? Het overzicht hieronder biedt hulp.

Soort huis Gasgebruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³
Type huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.800 kWh 725 m³
2 persoons huishouden 2.125 kWh 1.150 m³
2 & 1 kind 2.775 kWh 1.500 m³
Gezin + 2 kinderen 3.775 kWh 1.700 m³
Familie (3 kinderen) 4.325 kWh 1.900 m³

Overstappen naar Energiedirect.nl

Zitten jullie in een situatie met een nieuw gekocht huis? Voor nieuwe woningen geldt: aanvragen en activeren. Loopt er al een Energiedirect.nl stroomcontract, en ga je verhuizen? Dit kan je (online) doorgeven aan een medewerker. Je leverancier verzorgt de wijziging. Neem je nog energie af bij een andere energieaanbieder, en wil je overstappen naar Energiedirect.nl? Zeg dan natuurlijk je oude abonnement wel op. Jullie volgende aanbieder van stroom en gas kan dit soms ook voor jou doen.

Contract annuleren / oversluiten
Snel Energiedirect.nl oversluiten? Bel met de klantenservice, of schrijf zo’n opzegbrief. Check hiervoor wel even de geldende opzegtermijn en de hoogte van de boete bij het stoppen van het contract voor de einddatum (zoals in Zeewolde, Kampen en Ridderkerk).

Overstappen naar de goedkoopste stroom van Energiedirect.nl

  1. Vul jouw postcode + huisnummer in
  2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
  3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
  4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
  5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
  6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
  7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en zet de overstap online in werking.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Korting op Energiedirect.nl met welkomstpremie

Verklaarbaar wil jij profiteren van de sterkste Energiedirect.nl welkomstpremie van mei 2024. Of jullie kiezen voor kortlopend contract, of een 3- of 5 jarig contract, er is altijd korting te verdienen. Deze extra korting vind je in de vergelijker terug als welkomstbonus. Dit bedrag (overstapbonus) varieert tussen de €95 tot €270 (hangt af van de contracttermijn). De beloofde welkomstkorting wordt uitgekeerd aan het einde van het jaar. Het is dus geen gek idee om elk jaar opnieuw je energie te vergelijken. Jouw welkomstbonus Energiedirect.nl in mei 2024 moet jij in overweging nemen. Het is tijd voor actie! Start met vergelijken, voer de gevraagde gegevens in, en vergelijk de bekende Energiedirect.nl energiecontracten met de lucratiefste korting. Let op: de bonussen zijn voor overstappers (nieuwe klanten). Huidige klanten ontvangen soms een compensatie in de vorm van korting op het tarief van gas en stroom.

stroomleverancier-energiedirect-nl

Goedkoopste contracten van Energiedirect.nl

  • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas onbepaalde tijd
  • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
  • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 1 jaar

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk stroompakketten van Energiedirect.nl en bespaar op stroom en gas!