Goedkoopste HVC stroom Vergelijk alle stroomcontracten en bespaar tot €155


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles weten over de stroomleverancier HVC? Via de adviestool spot jij de meest interessante welkomstkortingen van mei 2024 met bijhorenden contracten/pakketten. A la minute energie vergelijken? Vul alle velden in, en je ziet eenvoudig het goedkoopste HVC energiecontract dat geschikt is voor je verbruikt. Overstappen van energie gaat handig en zonder problemen. Jij checkt alle speciale kortingsacties en de beste HVC stroomtarieven van mei 2024.

Complete vergelijking

Alle grote organisaties vergelijken. Van Energieflex tot aan Innova Energie.

Flink besparen op jouw energie

Neem afscheid van hoge rekeningen. Besparingen tot wel €255 per jaar.

Makkelijk overstappen

Dat doe je dankzij de overstapservice. Geen dag zonder stroom of gas!

HVC stroompakket afsluiten

Kan je overstappen en heb je voorkeur voor een goedkoop energie-abonnement van HVC? Dat is zo geregeld als je onze vergelijker gebruikt. Voer jouw postcode en huisnummer, energiegebruik en additionele wensen in. Klik links op het merk “HVC”. Je checkt nu ogenblikkelijk het voordeligste contract dat in lijn is met jouw ideaalplaatje. Tip: de kosten worden niet enkel bepaald door een tarief voor verbruikt stroom + gas. Denk ook aan verbruikskosten, energiebelasting, opslag duurzame energie, leveringkosten, netbeheerkosten. Bovendien moet je goed letten op welkomstbonussen. Bij enkele energiecontracten krijg je wel tot €170 voordeel (bezoek ook Fenor of Energiedirect.nl).

Stroomprijzen HVC mei 2024 vergelijken

HVC is een grote aanbieder van zowel gas als elektriciteit. Deze energiemaatschappij verkoopt allerlei soorten contracten. Dan hebben we het over een modelcontract, een vast of variabel tarief, en abonnementen met looptijden tussen 1 en 5 jaar en onbepaalde tijd. Handig: ga eerst voor een vast tarief met een korte looptijd. Eigenlijk ga je dan elk jaar opnieuw overstappen. Onderaan de streep is dat het goedkoopst! Gaan jullie je elektriciteit afnemen van HVC? Begin dan met onze vergelijker, en stap snel over naar een goedkoop gas- en stroom pakket. Wat is mijn verbruik? Het overzicht wat je hierna vindt biedt hulp.

Type woning Gas
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³
Soort huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.925 kWh 700 m³
2 personen 2.175 kWh 1.025 m³
Familie (1 kind) 2.875 kWh 1.500 m³
Familie (2 kinderen) 3.725 kWh 1.700 m³
Gezin + 3 kinderen 4.375 kWh 1.975 m³

Overstappen naar HVC

Zoeken jullie energie voor een nieuwbouw woning? In dit geval is het niet moeilijk: bestelling plaatsen en de levering kan beginnen. Is er reeds sprake van een HVC stroomcontract, en ga je verhuizen? Dit kan je gewoon aangeven aan de service-afdeling. Het team regelt de wijziging in het adressenbestand. Echter, heb je een contract bij een andere energiemaatschappij, en wil je overstappen naar HVC? Vergeet dan niet het contract bij jouw “oude” leverancier op te zeggen. Jouw toekomstige gas en stroom leverancierkan dit eventueel voor je verzorgen.

Contract annuleren / oversluiten
Wil je HVC oversluiten? Bel met de klantenservice, of stuur een opzegbrief. Houdt altijd rekening met de actuele opzegtermijn en boeteclausules wanneer je voortijdig contracten wilt opzeggen (onder andere in Wassenaar, Doetinchem en Sliedrecht).

De goedkoopste stroom van HVC

 1. Geef jouw postcode door
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Geef jouw voorkeur voor groene energie.
 7. Kies de beste aanbieding en sluit je contract online over.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Korting op HVC met welkomstpremie

Begrijpelijk ben jij benieuwd naar de sterkste HVC welkomstpremie van mei 2024. Of jullie kiezen voor kortlopend contract, of kiest voor een lange periode (3 jaar), je kunt altijd korting krijgen. Deze korting op energie heet in de volksmond de “welkomstkorting”. De korting (overstapbonus) ligt tussen de €95 – €210 (hangt af van de contracttermijn). De welkomstbonus ontvang je aan het einde met de jaarrekening. Het is dus verstandig om ieder jaar opnieuw te vergelijken en over te stappen. Deze welkomstkorting HVC in mei 2024 is zeker de moeite waard. Stap vandaag nog over. Klik op “vergelijken”, vul jouw gegevens in, en vergelijk de grote HVC energiecontracten met de lucratiefste korting. Let wel: enkel nieuwe klanten profiteren van de bonus. Bestaande klanten kunnen vaak wel profiteren van korting op het tarief van gas en stroom.

stroomleverancier-hvc

Goedkoopste contracten van HVC KringloopEnergie

 • HVC KringloopEnergie – Windstroom en CO2 Neutraal Gas 1 Jaar Vast Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 3 Jaar Vast
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 1 Jaar Vast
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas Onbepaalde Tijd

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk stroompakketten van HVC en bezuinig op gas en elektra!