Goedkoopste stroom Overijssel Vind de goedkoopste stroomleverancier en bespaar tot €220


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Op zoek naar de goedkoopste stroom van Overijssel? Sinds een tijdje kies je zelf jouw energiemaatschappij. En er valt flink wat te kiezen! Je vindt meer dan 15 leveranciers die elektra en gas kunnen verzorgen. Nederlanders zijn altijd op zoek naar de meest aantrekkelijke aanbieding. Onze expert kan hier een steentje aan bijdragen. Dankzij de gaslicht vergelijker ontdek je het antwoord op de kwestie: wat is de goedkoopste energieleverancier in Overijssel? Wat je hierbij kan helpen is het onderdeel hoe moet ik stroom vergelijken? En doorzoek de diverse energiecontracten van april 2024. Hecht jij waarde aan energie die duurzaam tot stand komt? Ga dan direct naar commentaren over aanbieders van groene stroom in Overijssel. Als het er op aan komt wil iedereen een lage nota van de energieleverancier. Lees daarom ook onze handige suggesties om stroomverbruik te reduceren.


Wat is de goedkoopste energieleverancier in Overijssel

Benieuwd naar de laagste stroomtarieven van Overijssel? Er zijn 15 – 20 energieleveranciers. Leveranciers als Energieflex tot aan Vattenfall: met ieder specifieke abonnementen en voordeeltjes. De juiste kiezen valt niet mee. Veel energieleveranciers beweren dat ze ’t goedkoopst zijn. Maar dit hangt af van je individuele behoeften in de provincie Overijssel. Met name locatie en energieverbruik beïnvloeden de stroomkosten. Check dus binnen no-time de vergelijker, en bekijk de goedkoopste aanbieder van stroom en ontvang besparingen tot maar liefst €210.

Alleen stroom

Heb jij al een warmtenet, zonneboiler, biomassaketel, pelletkachel of warmtepomp? En ben je zo ver dat jouw huis gasvrij is? Alleen elektriciteit is dus voldoende. Vul hiervoor een “nul” bij gas in. Elektriciteit kost zo’n €0,22 per kWh. Verwerk jij 2425 kWh aan stroom? Zodanige stroom aanbiedingen incasseren per 12 maanden zo’n €425.

Alleen gas

Eerder dit jaar al een voordelig elektriciteitscontract aangevraagd? Ben je op zoek naar gas vergelijken? Kies dan “ik wil alleen gas”. Gas is zeker niet goedkoop. Een kleine woning heeft al snel een gasrekening van € 1080. Het meest voordelig is een gas licht contract (bezoek ook: overstapbonus Innova Energie).

Gas en stroom combineren

Gas en stroom bij dezelfde leverancier afnemen is een voordelige keuze. Dit komt door de nieuwe klanten korting (welkomstpremie) die gelden op energiepakketten. Het is verstandig om onophoudelijk een 1 jarig contract te kiezen. Dan kan je jaarlijks van stroom overstappen, en hierdoor structureel profiteren van goedkope energieprijzen en korting voor nieuwe klanten.

Hoe kan ik stroom vergelijken?

Gebruiken jullie nu een modelcontract (variabel)? Of loopt jouw energiecontract bijna af? In vrijwel alle gevallen is overstappen van energie interessant. Stroom vergelijken Overijssel is dan altijd een goed idee. Overstappen van Anode Energie naar Essent of Qwint oversluiten naar Pure Energie kan ieder jaar zo’n €150 schelen. Het is voor iedereen haalbaar! Volg het onderstaande stappenplan.

Persoonsgegevens (adres) invoeren

Energieprijzen zijn afhankelijk van woonplaats en verbruik. Start dus met de postcode (gemeente Overijssel) en het geschatte aantal kWh en M3. Geen idee wat je verbruik is? Kies dan de grootte van het huishouden.

Wat voor contract wil je?

Klik op een vast of variabel tarief, en kies de gewenste looptijd van het energiecontract. Specificeer je zoekopdracht (m.b.t. groene energie). Niet vergeten: ga altijd voor een 1 jarig contract met een royale bonus.

Spot de goedkoopste maatschappij

Je ziet nu alle pakketten die sporen met je wensen. Sorteer de contracten op prijs: de goedkoopste stroomaanbieder als eerst. Optioneel kan je specifieke aanbieders uit Overijssel aan- en uitzetten.

Verwerk de bestelling direct online

Goedkoopste stroomtarieven achterhaald? Het energiepakket aanvragen kan snel online. De energie-overstap is al binnen 4 – 6 weken geregeld. Jouw aanstaande energieleverancier handelt dit verder af. Je bent hiervoor niet verantwoordelijk en komt geen moment zonder elektra te zitten.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Energiecontract vergelijken april 2024

Wat jij wil weten is uiteindelijk: welk energiecontract sluit aan bij mijn wensen? Je hebt de keuze uit verscheidene energiecontracten in Overijssel. Doorgaans zijn alle erkende energiemaatschappijen hier wel actief ( denk aan Essent). En natuurlijk ook energiebedrijven als Energieflex bieden hier hun energie aan. Met de stroomvergelijker detecteer je snel en probleemloos het goedkoopste energie-abonnement dat is afgestemd op jouw stroomverbruik. Onderstaand check je een opsomming met de veel bestelde energiepakketten van april 2024 in regio Overijssel.

  • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
  • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
  • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
  • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
  • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
  • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
  • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
  • UnitedConsumers – Windstroom en Gas 1 jaar Vast Actie

Goedkope stroomtarieven afsluiten?
Het is goed om te weten dat de tarieven voor elektra & gas niet uitsluitend de kWh prijs voor elektra en m3 gasgebruik zijn. We onderscheiden nog een tweetal kosten. In de basis is dat het vast leveringskostengedeelte (vastrecht). Deze tarieven zijn weer anders per maatschappij, en is bedoeld voor zaken als oversluitkosten, verwerking, communicatie en andere zaken. Ten tweede betaal je ook altijd netbeheerkosten. Jullie regionale netbeheerder (bijv. Duneo) legt deze kosten indirect bij jou neer via de aanbieder waar jij aangesloten bent. Via landelijke subsidies verkrijg jij de unieke “vermindering energiebelasting” als compensatie op jullie jaarnota van de goedkoopste stroomleverancier Overijssel. Zoals je ziet: de kosten van stroompakketten zijn niet altijd even transparant. Middels de energievergelijker kun jij de huidige stroomtarieven van april 2024 snel vergelijken. Lees nu verder over energiecontract Ouderkerk aan de Amstel vergelijken.

goedkoopste stroom in overijssel

Is het eenvoudig om te besparen op stroom?

Je leest hier simpele trucs om het jaarlijkse elektriciteit verbruik te verminderen. Een suggestie is “een goede thermoskan gebruiken” of niet meer water gebruiken dan noodzakelijk bij het koken. Maatschappijen als NLE en Huismerk Energie voorzien jou van nuttige hulpmiddelen voor een inkijk in jouw stroomverbruik (en gas). Zo weet je precies wanneer je wat gebruikt. Laat het hele gezin participeren, en je kunt besparen op de energiekosten in Overijssel. Jouw “win” is niet alleen een voordelige nota van de energiemaatschappij. Door minder energie te consumeren draag je bij aan een duurzamer Nederland. De meeste energiemaatschappijen zijn daarom ook leverancier van groene energie. Je treft hier ook uitgebreide info over goedkoopste stroom in Hoogland afsluiten.

Groene stroom Overijssel
Stroom opwekken wordt op diverse manieren gedaan. De meeste energieleveranciers kopen elektriciteit via zonnecentrales en windparken. Innovatief: wat we meer en meer zien is thuis energie opwekken. Een prima keuze is het kopen van zonnepanelen. Je kunt ook kiezen voor het laten plaatsen van een warmtepomp om minder gas te verbruiken. Iets voor jou, Groene stroom afsluiten in Overijssel? Klik dan op de “duurzame” opties in onze zoekmachine. Je vergelijkt dan in een blik alle duurzameaanbieders (ook zakelijk).

Energieprijzen Overijssel vergelijken Vergelijk zonder problemen de goedkoopste tarieven voor (groene) stroom en gas.