Goedkoopste stroom Oentsjerk Stap over naar de goedkoopste stroomleverancier en bespaar tot €170


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Meer weten over de goedkoopste stroom van Oentsjerk? Sinds we een open markt hebben bepaal je zelf jouw energiemaatschappij. En het aanbod is groot! Er zijn landelijk meer dan 15 maatschappijen voor gas en stroom. Ja kunt dus zelf zoeken naar goedkope stroom. Goedkoopstestroomvergelijken.nl biedt hiervoor uitkomst. Aan de hand van de gaslicht vergelijker lees je direct meer over: wat is de goedkoopste energieleverancier in Oentsjerk? Wat je hierbij kan helpen is het onderdeel hoe moet ik stroom vergelijken? Of bekijk de verschillende energiecontracten van juni 2024. Droom jij over een schonere wereld? Check dan snel alle toelichting op leveranciers van groene stroom in Oentsjerk. Per slot van rekening kijken we allemaal uit naar een lage energierekening. Gebruik snel onze nuttige suggesties om je stroomverbruik te reduceren.


Wat is de goedkoopste energieleverancier in Oentsjerk

Snel zoeken naar de laagste stroomtarieven van Oentsjerk? Er bestaan 15 – 20 aanbieders van energie. Aanbieders als Clean Energy tot o.a. Powerpeers: met ieder specifieke abonnementen en aandachtsgebieden. De keuze is dus enorm. Het gros van de leveranciers stellen zich op als goedkoopste aanbieder. De berekening daarvoor wordt gebaseerd op je individuele behoeften in de provincie Friesland. Vooral woonplaats en verbruik beïnvloeden de stroomkosten. Bekijk dus vlug onze energievergelijker, en ontdek de goedkoopste stroomleverancier en ontvang besparingen tot maar liefst €200.

Alleen stroom

Heb jij al een zonneboiler, zonnepanelen, pelletkachel, biomassaketel of warmtepomp? Heb jij geen gasaansluiting meer? Enkel een contract voor elektra is voor jouw situatie voldoende. Vul dus “0 M3 gas” in. Elektriciteit is relatief goedkoop. Benodig jij 2200 kWh elektriciteit? Zodanige stroom-abonnementen kosten op jaarbasis ongeveer €400.

Alleen gas

Heb je al een scherp elektriciteitscontract afgesloten? Een eenvoudige manier voor gas vergelijken? Kies dan “geen stroom”. Gas is duurder dan elektra. Een kleine familie (2 pers.) spendeert aan gas jaarlijks gemiddeld €1025. Het beste kan je kiezen voor een pakket met zowel gas als licht (klik verder naar: overstappen naar Essent).

Gas en stroom combineren

Een pakket met zowel gas als stroom is niet verplicht maar wel goedkoop. Dit komt door de hoge korting (welkomstpremie) waar je recht op hebt bij combipakketten. Het is aan te raden om alsmaar zo’n 1 jarig pakket / contract aan te vragen. Je kunt dan vaak overstappen van stroom, en dus continue versteld staan door goedkope energieprijzen en welkomstkortingen.

Hoe werkt stroom vergelijken?

Gebruiken jullie nu een modelcontract (variabel)? Verloopt je abonnement binnen een paar weken? Overstappen van energie is dan mogelijk. Stroom vergelijken Oentsjerk moet je dan zeker proberen. Overstappen van Budget Energie naar Energiedirect.nl of Leon Zeewolde oversluiten naar Vattenfall kan je tot wel €140 schelen. Hoe werkt het? Ga aan de slag met de vier stappen hieronder.

Postcode + verbruik invullen

Energieprijzen zijn afhankelijk van locatie en wat je verbruikt. Het begint dus met invoeren van jouw woonplaats (gemeente Tytsjerksteradiel) en een schatting van stroom- en gas. Geen idee wat je verbruik is? Onze stroomvergelijker geeft een voorzetje.

Gebruik de filters

Kies voor het vaste of variabele energietarief, en bepaal de looptijd van jouw energiecontract. Specificeer je zoekopdracht (neem bijv. groene energie). Info: test een 1 jarig contract met aantrekkelijke welkomstaanbieding.

Selecteer de voordeligste leverancier

Jij bekijkt nu alle pakketten die in lijn zijn met jouw wensenlijst. Orden de pakketten op prijs: de goedkoopste stroomaanbieder bovenaan. Verder kan je bepaalde bedrijven uit Friesland “uitzetten”.

Doe het oversluiten direct online

Goedkoopste stroomtarieven gedetecteerd? Het energiepakket regelen kan vlug via internet. De energie-overstap is binnen maximaal 6 weken verwerkt. De nieuwe maatschappij zal het huidige pakket annuleren. Er wordt van jullie niets verwacht, en krijgt niet te maken met storingen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Energiecontract vergelijken juni 2024

De hamvraag luidt uiteindelijk: welk energiecontract rijmt met mijn situatie? Er valt te kiezen uit diverse energiecontracten in Oentsjerk. Op dit moment zijn alle vertrouwde energiemaatschappijen te bestellen (o.a. Energiedirect.nl). En wat te denken van energiebedrijven zoals HVC bieden hier hun energie aan. Via onze tool ontdek je direct en gemakkelijk het goedkoopste energie-abonnement dat klopt met jouw stroomverbruik. Verderop ontdek je een overzicht met het huidige aanbod energiepakketten van juni 2024 in regio Tytsjerksteradiel.

  • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
  • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
  • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
  • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
  • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
  • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 1 jaar
  • Oxxio – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
  • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel

Goedkope stroomtarieven afsluiten?
Houd in gedachte dat de vergoedingen van elektriciteit en gas niet louter het aantal kWh elektra en gasverbruik bedragen. Er zijn nog verschillende additionele kosten. Hier bedoelen we o.a. vastrecht, ook wel de ‘vaste leveringskosten’. Dergelijke kosten schommelen per maatschappij, en hieronder vallen o.a. de administratieve kosten, klantenservice en meer van dit soort zaken. Ook betaal je ook altijd netbeheerkosten. De netbeheerder actief in de regio (denk aan Oasen) verplaatst deze kosten naar jou via jouw energieleverancier. Vanuit de overheid verreken jij de “vermindering energiebelasting” als korting op jouw jaarafrekening van de goedkoopste stroomleverancier Oentsjerk. Je ziet, de tarieven van stroompakketten zijn niet altijd even transparant. D.m.v. onze vergelijker kan jij deze stroomtarieven van juni 2024 eenvoudig vergelijken. Wellicht spreekt dit je ook aan: energiecontract Gaast vergelijken.

goedkoopste stroom in oentsjerk

Kan ik gemakkelijk besparen op stroom?

Er zijn tal van manieren of het gebruik van elektriciteit onder controle te krijgen. Bijvoorbeeld “een efficiënte douchekop kopen” of laad elektrische apparaten niet langer op dan noodzakelijk. Energie-aanbieders zoals UnitedConsumers en Noordelijk Lokaal Duurzaam hebben speciale apps voor inzicht in het dagelijkse stroom en gas gebruik. Dit zorgt voor een stukje bewustwording. Maak er een gezinsproject van en ontdek hoe je kunt besparen op de energiekosten in Oentsjerk. Het resultaat is nooit enkel een positieve energierekening. Door minder energie te consumeren kun je iets doen aan minder CO-2 uitstoot. Bijna alle energie-aanbieders zijn dan ook betrokken bij groene energie. Wellicht ook beschikbaar: goedkoopste stroom in Zonnemaire afsluiten.

Groene stroom Oentsjerk
Het inkopen van stroom kan op allerlei manieren. Steeds meer aanbieders genereren stroom via zonne-energie en windenergie. Advies: je kan ook zelf elektriciteit opwekken. Denk aan het nemen van zonnepanelen. Wat je ook veel ziet is een warmtepomp nemen om zo de gaskraan dicht te draaien. Wil je Groene stroom afsluiten in Oentsjerk? Ga dan voor de milieuvriendelijke opties in de vergelijker. Je ontdekt dan op 1 pagina de meest groene aanbieders (ook zakelijk).

Energieprijzen Oentsjerk vergelijken Vergelijk gelijk de goedkoopste tarieven voor stroom en gas.