Goedkoopste stroom Odoorn Check de goedkoopste stroomleverancier en bespaar tot €175


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Wil ook de goedkoopste stroom van Odoorn? Sinds we een open markt hebben heb je de optie zelf een selectie te maken voor een energieleverancier. En er valt flink wat te kiezen! Er zijn landelijk meer dan 15 bedrijven voor gas en stroom. Het is dus interessant om te kijken naar de voordeligste optie. Onze specialist kan daarbij van pas komen. Door onze vergelijker ontdek je het antwoord op de kwestie: wat is de goedkoopste energieleverancier in Odoorn? Wat je hierbij kan helpen is het onderdeel hoe werkt stroom vergelijken? Of lees aanvullende info over energiecontracten van april 2024. Hecht jij waarde aan een schonere wereld? Ga dan direct naar tips over leveranciers van groene stroom in Odoorn. Al met al zoeken we naar manieren voor een lage nota van de energieleverancier. Verzamel daarom onze praktische checklist om jullie stroomverbruik te reduceren.


Wat is de goedkoopste energieleverancier in Odoorn

Wat zijn de laagste stroomtarieven van Odoorn? Momenteel tellen we meer dan 15 energie-aanbieders. Van Budget Energie tot o.a. UnitedConsumers: ze hanteren allemaal andere abonnementen en voordelen. De keuze is dus enorm. Legio energie-aanbieders zeggen de goedkoopste te zijn. De berekening daarvoor wordt gebaseerd op jouw persoonlijke situatie in de provincie Drenthe. Onder andere postcode en het verbruikte gas en stroom bepalen de energielasten. Open dus direct onze energievergelijker, en vind de goedkoopste stroomleverancier en ontvang besparingen tot maar liefst €295.

Alleen stroom

Beschikken jullie reeds over een warmtenet, zonneboiler, pelletkachel, biomassaketel of warmtepomp? En verbruik je geen gas? Enkel en alleen elektriciteit is dus toereikend. Vul hiervoor alleen elektra (en geen gas) in. Elektriciteit kost zo’n €0,22 per kWh. Benodig jij 2425 kWh aan stroom? Overeenkomstige stroompakketten kosten jaarlijks zo’n €440.

Alleen gas

Eerder dit jaar al een voordelig elektriciteitscontract aangevraagd? Wil je alleen gas vergelijken? Selecteer de optie “0 kWh stroom”. Gas is behoorlijk aan de prijs. Een huishouden met 2 personen spendeert aan gas jaarlijks gemiddeld €1015. Het goedkoopst is een gas licht abonnement (ook interessant: overstappen naar E.ON).

Gas en stroom combineren

Een pakket met zowel gas als stroom bespaart jou het meest. Dit is het resultaat van de nieuwe klanten korting (welkomstpremie) die worden toegepast de contracten. Het is aan te raden om voortdurend een kort contract te nemen, max 1 jaar. Je kunt dan elk jaar weer van stroom overstappen, en daardoor 0verrast worden door goedkope energieprijzen en welkomstaanbiedingen.

Hoe kan ik stroom vergelijken?

Is je huidige situatie een modelcontract (flexibel)? Of verloopt jouw huidige energiecontract? In vrijwel alle gevallen is overstappen van energie interessant. Stroom vergelijken Odoorn is de manier om te besparen op je lasten. Overstappen van Fenor naar UnitedConsumers of Leon Zeewolde oversluiten naar Vattenfall kan per jaar zo’n €100 opleveren. Het is voor iedereen haalbaar! Volg de 4 stappen hieronder.

Persoonsgegevens (adres) invoeren

Energieprijzen worden gebaseerd op de opgegeven locatie & verbruik. Het begint dus met invoeren van jullie lokatie / adres (gemeente Borger-Odoorn) en het geschatte gas + stroomverbruik. Geen inzicht in jouw gebruik? Onze stroomvergelijker helpt jou hierbij.

Wat voor contract wil je?

Filter op een variabel of juist het vaste tarief, en geef aan hoe lang het contract mag duren. Maak je wensen kenbaar (als o.a. groene energie). Info: doe een aanvraag voor een 1 jarig pakket met een hoge welkomstpremie.

Spot de voordeligste leverancier

Jij bekijkt nu alle aanbieders die matchen met je wensen. Filter nu op prijs: de goedkoopste stroomaanbieder bovenaan. Daarbij kun je specifieke organisaties uit Drenthe aan- en uitzetten.

Verwerk het oversluiten zelf online

Goedkoopste stroomtarieven achterhaald? Het pakket bestellen kan direct thuis. De energie-overstap is in een paar weken geactiveerd. Jouw “nieuwe” leverancier pakt dit volledig op. Jullie hoeven geen handelingen te verrichten en krijgt niet te maken met storingen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Energiecontract vergelijken april 2024

Waar jij benieuwd naar bent is uiteindelijk: welk energiecontract spoort met mijn situatie? Er bestaat een keuze uit meer dan 100+ energiecontracten in Odoorn. Standaard zijn alle gerespecteerde energiemaatschappijen hier werkzaam (onder andere Qwint). En natuurlijk ook energiebedrijven zoals Fenor kan je aanvragen. Middels de energievergelijker detecteer je à la minute en eenvoudig het goedkoopste energie-abonnement dat rijmt met jouw stroomverbruik. Verderop ontdek je een overzicht met zeer interessante energiepakketten van april 2024 in regio Borger-Odoorn.

  • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
  • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
  • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
  • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
  • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
  • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 2 jaar Actie
  • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
  • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas 1 jaar vast Actie

Goedkope stroomtarieven afsluiten?
Houd in gedachte dat de prijzen van elektriciteit en gas niet uitsluitend de verbruikte elektra of de m3 gas inhouden. Je hebt rekening te houden met twee belangrijke factoren. Hier bedoelen we o.a. het vastrecht dat je betaalt (vaste leveringskosten). Deze kosten zijn weer anders per maatschappij, en is bedoeld voor zaken als de overheadkosten, communicatie en soortgelijke kosten. Ook krijg je te maken met netbeheerkosten. De verantwoordelijke netbeheerder (dit kan zijn PWN) verplaatst deze kosten naar jou via de energieaanbieder. Door een provinciale subsidie krijg je een zogeheten “vermindering energiebelasting” als tegemoetkoming op de jaarnota van de goedkoopste stroomleverancier Odoorn. Zoals je ziet: de tarieven van stroompakketten bereken je niet zo 123 zelf. Aan de hand van de stroomvergelijker kun jij de huidige stroomtarieven van april 2024 zonder problemen vergelijken. Zoek ook naar energiecontract Frederiksoord vergelijken.

goedkoopste stroom in odoorn

Hoe kan jij zelf besparen op stroom?

Je leest hier simpele trucs om het verbruik van elektriciteit te verminderen. Denk aan: “het gebruik van lichtdimmers” of de verwarming niet hoog aan zetten als je weg bent. Energieleveranciers als Qurrent en Fenor hebben nuttige apps voor een inkijk in jullie stroom en gasverbruik. Het zorgt voor meer grip op de kosten. Maak er een gezinsproject van en jullie kunnen besparen op de energiekosten in Odoorn. Jouw “win” is meer dan alleen een voordelige energierekening. Door een lager energieverbruik draag je een steentje bij aan een schoner milieu. Het gros van de aanbieders investeren flink in groene energie. Op goedkoopstestroomvergelijken.nl bekijk je ook goedkoopste stroom in Zijldijk afsluiten.

Groene stroom Odoorn
Het genereren van stroom kan op allerlei manieren. De meeste energiebedrijven halen stroom uit windenergie en zonneparken. Leuke tip: er is ook een optie voor zelf elektriciteit genereren. De beste optie is het kopen van zonnepanelen. Wat je ook kan doen is het laten plaatsen van een warmtepomp om helemaal afscheid te nemen van het dure gas. Wil je Groene stroom afsluiten in Odoorn? Gebruik dan de opties m.b.t. groene stroom in onze vergelijker. Je vind dan in een blik alle “groene” maatschappijen (ook zakelijk).

Energieprijzen Odoorn vergelijken Vergelijk snel de goedkoopste tarieven voor stroom en gas.