Goedkoopste stroom Obbicht Achterhaal de goedkoopste stroomleverancier en bespaar tot €230


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Op zoek naar de goedkoopste stroom van Obbicht? In ons land kiest iedereen zelf zijn of haar energiemaatschappij. De keuze is niet eenvoudig. Er zijn landelijk meer dan 15 maatschappijen die gas en stroom leveren. Ja kunt dus zelf zoeken naar goedkope stroom. Onze gaslicht-vergelijker helpt jou hierbij. Geholpen door onze stroomvergelijker krijg je snel duidelijkheid over: wat is de goedkoopste energieleverancier in Obbicht? Zie daarvoor ook onze informatie over hoe moet ik stroom vergelijken? Of bekijk de verschillende energiecontracten van juni 2024. Hecht jij waarde aan energie die duurzaam tot stand komt? Check dan ook onze uitleg over aanbieders van groene stroom in Obbicht. Per slot van rekening kijken we allemaal uit naar een aantrekkelijke nota van de energieleverancier. Ontdek rap onze toepasbare suggesties om jouw stroomverbruik te verminderen.


Wat is de goedkoopste energieleverancier in Obbicht

Wat zijn de laagste stroomtarieven van Obbicht? Er bestaan meer dan 20 aanbieders van energie. Dit varieert van Innova Energie tot bijv. Oxxio: elk met eigen pakketten en focus. Kiezen is dus best lastig. Bijna alle leveranciers zeggen de goedkoopste te zijn. Maar of dat echt zo is is afhankelijk van je individuele behoeften in de provincie Limburg. Onder andere locatie en het verbruikte gas en stroom hebben invloed op de energiekosten. Start dus binnen no-time onze zoekmachine, en check de goedkoopste stroomleverancier wat jaarlijks een besparing oplevert van €210.

Alleen stroom

Hebben jullie al aansluitingen voor een warmtenet, pelletkachel, zonnepanelen, biomassaketel of warmtepomp? Consumeer jij helemaal geen gas meer? Louter een contract voor elektra is voor jou genoeg. Voer dus alleen elektra (en geen gas) in. Elektriciteit is in Nederland voordelig. Gebruik jij 2100 (kWh) stroom? Zodanige stroomcontracten kosten jaarlijks zo’n €450.

Alleen gas

Inmiddels al een gunstig elektriciteitscontract gevonden? Wil je alleen gas vergelijken? Ga dan voor “ik wil alleen gas”. Voor gas betaal je wel wat meer. Een kleine woning heeft al snel een gasrekening van € 915. Het goedkoopst is een gas licht abonnement (ook interessant: overstappen naar Anode Energie).

Gas en stroom combineren

Gas en stroom bij dezelfde leverancier afnemen is niet verplicht maar wel goedkoop. Dit komt door de aantrekkelijke kortingen (welkomstpremie) die gelden op de meeste abonnementen. Het is slim om eindeloos een kort contract te nemen, max 1 jaar. Je kunt dan elk jaar weer van stroom overstappen, en daardoor altijd verbluft worden door goedkope energieprijzen en korting voor overstappers.

Hoe werkt stroom vergelijken?

Heb je een contract voor onbepaalde tijd (modelcontract)? Of is de einddatum van jouw energiecontract in zicht? Dan mag je overstappen van energie. Stroom vergelijken Obbicht is een eenvoudige manier om geld te besparen. Overstappen van DELTA naar Greenchoice of HVC oversluiten naar Vattenfall kan per jaar +/- €185 schelen. Denk je dat het ingewikkeld is? In vier simpele stappen geregeld.

Vul jouw locatie en verbruik in

Energieprijzen vinden hun oorsprong in woonplaats en verbruik. Start dus met jouw postcode, huisnummer (gemeente Sittard-Geleen) en het energieverbruik. Deze gegevens niet bij de hand? Selecteer dan het aantal personen.

Wat voor contract wil je?

Klik op een vast of variabel tarief, en kies de gewenste looptijd van het energiecontract. Maak je zoekopdracht nog concreter (neem bijv. groene energie). Advies: kies een kortlopend contract met een royale welkomstaanbieding.

Vind de goedkoopste contracten

Jij bekijkt nu alle aanbieders die vallen binnen jouw zoekopdracht. Sorteer de contracten op prijs: de goedkoopste stroomaanbieder eerst. Tevens mag je bepaalde leveranciers uit Limburg deselecteren.

Doe de overstap online

Goedkoopste stroomtarieven tegengekomen? Het abonnement regelen kan binnen no-time via internet. De energie-overstap is in een aantal weken geactiveerd. De nieuwe aanbieder zal het huidige pakket annuleren. Jullie hoeven geen handelingen te verrichten en komt geen moment zonder elektra te zitten.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Energiecontract vergelijken juni 2024

Wat jij wil weten is natuurlijk: welk energiecontract is in lijn met mijn specifieke wensen? Er is de keuze uit uit veel energiecontracten in Obbicht. Tegenwoordig zijn alle landelijke energiemaatschappijen hier wel actief ( bijvoorbeeld Essent). En natuurlijk ook energiebedrijven zoals Budget Energie bieden hier hun service aan. Met de energievergelijker check je direct en simpel het goedkoopste energie-abonnement dat aansluit bij jouw stroomverbruik. Verderop check je een overzicht met het huidige aanbod energiepakketten van juni 2024 in regio Sittard-Geleen.

  • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
  • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
  • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
  • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
  • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
  • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
  • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas onbepaalde tijd
  • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel

Goedkope stroomtarieven afsluiten?
Vergeet niet dat de kosten voor elektra & gas nimmer uitsluitend de kWh prijs voor elektra of gas vergoeding inhouden. Je hebt te maken met twee belangrijke factoren. In de basis is dat vastrecht, ook wel de ‘vaste leveringskosten’. Deze tarieven zijn verschillend per leverancier, en hieronder vallen o.a. de administratieve kosten, communicatie en soortgelijke kosten. Tevens spelen er zaken als netbeheerkosten. Jullie regionale netbeheerder (bijv. WML) verplaatst deze kosten naar jou via de aanbieder waar jij aangesloten bent. Landelijk gezien ontvang je de aantrekkelijke “vermindering energiebelasting” als extra verlaging op jouw jaarnota van de goedkoopste stroomleverancier Obbicht. Zoals je ziet: de prijzen van zo’n stroompakket zijn niet heel eenvoudig. Door middel van onze vergelijker kan jij de actuele stroomtarieven van juni 2024 vandaag nog vergelijken. Ook interessant: energiecontract Formerum vergelijken.

goedkoopste stroom in obbicht

Kan ik gemakkelijk besparen op stroom?

Je kunt veel doen om het verbruik van elektriciteit te verminderen. Een tip: “korter douchen” of minder vaak een warm bad nemen. Leveranciers zoals Energiedirect.nl en Fenor bieden speciale hulpmiddelen voor inzicht in jouw stroomverbruik (en gas). Je gaat dan veel beter met energie om. Maak er een gezinsproject van en jullie kunnen besparen op de energiekosten in Obbicht. Het pluspunt is nimmer puur een voordelige nota van de energiemaatschappij. Dankzij een bewuste energieconsumptie lever jij je bijdrage aan een beter milieu. De meeste maatschappijen stimuleren groene energie. Andere regio? Begin nu direct met goedkoopste stroom in Zevenhuizen afsluiten.

Groene stroom Obbicht
Het inkopen van stroom wordt op diverse manieren gedaan. Onze energiemaatschappijen kopen stroom in via zonnecentrales en windparken. Tip van de expert: je kan ook zelf elektriciteit genereren. Wat veel mensen doen is het nemen van zonnepanelen. Meer en meer mensen kiezen ook voor het installeren van zo’n warmtepomp om de gasconsumptie te beperken. Heb je wel interesse in Groene stroom afsluiten in Obbicht? Gebruik dan de opties m.b.t. groene stroom in de energievergelijker. Je ziet dan op 1 pagina alle duurzameorganisaties (ook zakelijk).

Energieprijzen Obbicht vergelijken Vergelijk nu de goedkoopste tarieven voor stroom en gas.