Goedkoopste stroom Makkum Stap over naar de goedkoopste stroomleverancier en bespaar tot €205


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Nieuwsgierig naar de goedkoopste stroom van Makkum? In ons land kies je zelf jouw energiebedrijf. De keuze is niet eenvoudig. Er zijn tientallen maatschappijen waar je jouw gas en stroom kunt afnemen. Steeds meer consumenten zoeken naar goedkope stroom. Onze gaslicht-vergelijker kan hier een steentje aan bijdragen. Door middel van onze stroomvergelijker vind je het antwoord op de vraag: wat is de goedkoopste energieleverancier in Makkum? Wat je hierbij kan helpen is het onderdeel hoe moet ik stroom vergelijken? Check ook de actuele energiecontracten van juli 2024. Streef jij naar een schonere wereld? Ga dan direct naar adviezen over aanbieders van groene stroom in Makkum. Onder aan de streep zoekt iedereen naar een gunstige energierekening. Verzamel gelijk onze praktische adviezen om stroomverbruik te reduceren.


Wat is de goedkoopste energieleverancier in Makkum

Hoe vind ik de laagste stroomtarieven van Makkum? We hebben te maken met 15 – 20 energiemaatschappijen. Aanbieders als Energieflex tot Essent: elk met eigen tarieven en voordeeltjes. De juiste kiezen valt niet mee. Een aanzienlijk aantal aanbieders van energie stellen zich op als goedkoopste aanbieder. De berekening daarvoor wordt bepaald door jouw situatie in de provincie Friesland. Zaken als woonplaats en het verbruikte gas en stroom beïnvloeden de energierekening. Raadpleeg onmiddellijk onze energievergelijker, en check de goedkoopste stroomaanbieder en ontvang besparingen tot maar liefst €280.

Alleen stroom

Hebben jullie al aansluitingen voor een zonneboiler, pelletkachel, zonnepanelen, biomassaketel of warmtepomp? En ben je zo ver dat jouw huis gasvrij is? Enkel elektriciteit is dus genoeg. Voer hiervoor “0 M3 gas” in. Elektriciteit is in ons land erg betaalbaar. Consumeer jij 2100 (kWh) stroom? Zodanige stroomcontracten heb je al vanaf €405.

Alleen gas

Op dit moment al een voordelig elektriciteitscontract geregeld? Een eenvoudige manier voor gas vergelijken? Ga dan voor “geen stroom”. Voor gas betaal je wel wat meer. Een kleine woning betaalt voor gas al gauw €980. Het goedkoopst is een gas licht contract (bezoek ook: Energieflex tarieven [maandjaar]).

Gas en stroom combineren

Een pakket met zowel gas als stroom is een voordelige keuze. Dat heeft te maken met de overstapbonus (welkomstpremie) die je krijgt bij de meeste abonnementen. Het is verstandig om alsmaar een 1 jarig contract te kiezen. Je kunt dan vaak overstappen van stroom, en uiteraard constant profiteren van goedkope energieprijzen en korting voor overstappers.

Hoe kan ik stroom vergelijken?

Heb jij op dit moment een modelcontract? Verloopt je abonnement binnen een paar weken? Overstappen van energie is dan mogelijk. Stroom vergelijken Makkum is eigenlijk snel geld verdienen. Overstappen van DELTA naar Energiedirect.nl of HVC oversluiten naar Powerpeers kan per 12 maanden +/- €170 schelen. Is dat moeilijk? Check daarvoor onze onderstaande tips.

Persoonsgegevens (adres) invoeren

Energieprijzen komen tot stand op basis van postcode en natuurlijk het gebruik. Het begint dus met invoeren van je vestigingsadres (gemeente Súdwest-Fryslân) en een schatting van stroom- en gas. Deze gegevens niet bij de hand? De stroomvergelijker helpt jou schatten.

Wat voor contract wil je?

Selecteer variabele of vaste tarieven, en selecteer de looptijd van jouw contract. Maak je wensen kenbaar (neem bijv. groene energie). Advies: selecteer zo’n 1 jarig contract met een hoge welkomstpremie.

Vind de voordeligste aanbieder

Jij ziet nu een overzicht met alle aanbieders die in lijn zijn met jullie behoeften. Orden de pakketten op prijs: de goedkoopste stroomaanbieder als eerst. Daarbij kan je specifieke aanbieders uit Friesland “uitzetten”.

Doe het oversluiten zelf online

Goedkoopste stroomtarieven gevonden? Het abonnement aanvragen kan ogenblikkelijk via de pc. Het overstappen is binnen 4 – 6 weken afgehandeld. Jouw aanstaande maatschappij regelt al het papierwerk. Dit gaat volledig buiten jullie om, en zo zit je nooit zonder energie.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Energiecontract vergelijken juli 2024

De hamvraag luidt uiteraard: welk energiecontract is in lijn met mijn wensen? Je hebt de keuze uit meerdere energiecontracten in Makkum. Normaliter zijn alle erkende energiemaatschappijen te bestellen (denk aan Powerpeers). En wat te denken van energiebedrijven als Leon Zeewolde bieden hier hun energie aan. Aan de hand van de energievergelijker ontdek je snel en super gemakkelijk het goedkoopste energie-abonnement dat is afgestemd op jouw stroomverbruik. Hierna vind je een overzicht met de meest populaire energiepakketten van juli 2024 in regio Súdwest-Fryslân.

  • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
  • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
  • Eneco – Ecostroom + Gas
  • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
  • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
  • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast
  • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 1 jaar
  • Powerpeers – Modelcontract Groene Stroom en CO2-gecompenseerd Gas

Goedkope stroomtarieven afsluiten?
Vergeet niet dat de onkosten van elektra & gas nooit alleen de elektra die je verbruikt of gas vergoeding zijn. Graag noemen we nog een tweetal kosten. Namelijk je vastrecht (vaste leveringskosten). Deze prijzen zijn weer anders per energieleverancier, en worden gebruikt voor administratiekosten, klantenservice en meer van dit soort zaken. Verder krijg je te maken met netbeheerkosten. De verantwoordelijke netbeheerder (een partij als PWN) belast dit uiteindelijk door via de aanbieder waar jij aangesloten bent. Landelijk gezien vorder je een zogenaamde “vermindering energiebelasting” als extra verlaging op jullie jaarafrekening van de goedkoopste stroomleverancier Makkum. Het mag duidelijk zijn, de prijzen van jouw stroompakket zijn niet heel eenvoudig. D.m.v. de energievergelijker kan jij de stroomtarieven van juli 2024 snel vergelijken. Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiecontract De Rips vergelijken.

goedkoopste stroom in makkum

Is het eenvoudig om te besparen op stroom?

Je kunt veel doen om het jaarlijkse elektriciteit verbruik te verminderen. Denk aan: “wassen op 30 graden” of laad elektrische apparaten niet langer op dan noodzakelijk. Bedrijven als Oxxio en Allure Energie voorzien jou van nuttige applicaties voor een inkijk in energieverbruik en piekmomenten. Dit zorgt voor een stukje bewustwording. Ga aan de slag met iedereen in huis en ontdek hoe je kunt besparen op de energiekosten in Makkum. Je doelstelling is niet uitsluitend een gunstigere energierekening. Door het energieverbruik te minderen draag je bij aan een duurzamer Nederland. De meeste energie-aanbieders zijn daarom druk bezig met groene energie. Start nu ook met goedkoopste stroom in Vries afsluiten.

Groene stroom Makkum
Het opwekken van stroom gaat steeds innovatiever. Veel leveranciers genereren elektriciteit via zonnecentrales en windparken. Innovatief: jij kunt ook thuis energie opwekken. Wat veel mensen doen is het plaatsen van zonnepanelen. Je kunt ook kiezen voor het plaatsen van zo’n warmtepomp om het gasverbruik te verlagen. Enthousiast geworden voor Groene stroom afsluiten in Makkum? Kies dan de opties m.b.t. groene stroom in de vergelijker. Je ontdekt dan in een oogopslag de “milieuvriendelijke” aanbieders (ook zakelijk).

Energieprijzen Makkum vergelijken Vergelijk zonder moeite de goedkoopste tarieven voor gas en (groene) stroom.