Goedkoopste stroom Lisse Achterhaal de goedkoopste stroomleverancier en bespaar tot €105


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Kennismaken met de goedkoopste stroom van Lisse? Sinds een tijdje bepaal je zelf jouw energie-aanbieder. De keuze is niet eenvoudig. Je vindt meer dan 15 aanbieders die elektra en gas kunnen verzorgen. Het is dus interessant om te kijken naar manieren om te besparen op energie. Onze gaslicht-vergelijker kan daarbij van pas komen. D.m.v. de energievergelijker vind je het antwoord op de vraag: wat is de goedkoopste energieleverancier in Lisse? Handige tips daarbij vind je via waar kunnen we stroom vergelijken? Check ook de actuele energiecontracten van juni 2024. Zet jij je in voor energie die duurzaam tot stand komt? Check dan snel alle info over leveranciers van groene stroom in Lisse. Al met al is het streven van iedereen een lage rekening van de energieaanbieder. Bestudeer rap onze toepasbare tips om het stroomverbruik te minimaliseren.


Wat is de goedkoopste energieleverancier in Lisse

Hoe vind ik de laagste stroomtarieven van Lisse? We onderscheiden ruim 20 energiemaatschappijen. Dit varieert van Allure Energie t/m Pure Energie: met ieder specifieke kosten en voordelen. Een leverancier kiezen is best lastig. De meest leveranciers beweren dat ze ’t goedkoopst zijn. Maar of dat echt zo is hangt af van jullie eigen wensen in de provincie Zuid-Holland. Aspecten zoals woonplaats en het m3 gas en kWh stroom dat je gebruikt hebben invloed op de stroomkosten. Open dus spoedig onze zoekmachine, en detecteer de goedkoopste stroomaanbieder voor een korting tot wel €120.

Alleen stroom

Als trotse eigenaar van een pelletkachel, zonneboiler, warmtenet, zonnepanelen of warmtepomp? En ben je zo ver dat jouw huis gasvrij is? Enkel en alleen een “stroompakket” is dan voldoende. Voer dan ook 0 kubieke meter gas in. Elektriciteit kost zo’n €0,22 per kWh. Gebruik jij 2375 kWh aan stroom? Overeenkomstige stroomcontracten kosten jaarlijks zo’n €450.

Alleen gas

Reeds een gunstig elektriciteitscontract besteld? Uitsluitend gas-deals vergelijken? Selecteer de optie “0 kWh stroom”. Voor gas betaal je wel wat meer. Een kleine familie (2 pers.) wordt gemiddeld aangeslagen voor ongeveer €910. Het beste kan je kiezen voor een gas licht pakket (bekijk ook: Enexis vergelijken).

Gas en stroom combineren

Een energiecontract met gas en stroom is niet verplicht maar wel goedkoop. Dit is het resultaat van de aanzienlijke aanbiedingen (welkomstpremie) die je ontvangt bij de meeste abonnementen. Het is verstandig om telkens zo’n 1 jarig pakket / contract aan te vragen. Van stroom overstappen kan dan elk jaar, en elke 12 maanden verbluft worden door goedkope energieprijzen en welkomstkortingen.

Hoe kan ik stroom vergelijken?

Is je huidige situatie een modelcontract (flexibel)? Of verloopt jouw huidige energiecontract? Overstappen van energie is dan mogelijk. Stroom vergelijken Lisse is dan altijd een goed idee. Overstappen van E.ON naar Essent of Vrijopnaam oversluiten naar NLE kan ieder jaar +/- €165 besparen. Het is voor iedereen haalbaar! Ga aan de slag met de vier stappen hieronder.

Woonplaats als startpunt

Energieprijzen komen tot stand op basis van locatie en wat je verbruikt. Selecteer dus eerst de lokatie van de aansluiting (gemeente Lisse) en het energieverbruik. Weet je niet wat je verbruikt? De stroomvergelijker helpt jou schatten.

Specificeer jouw wensen

Kies voor een variabel of juist het vaste tarief, en selecteer optioneel een looptijd. Geef aan wat je belangrijk vindt (neem bijv. groene energie). Niet vergeten: probeer een kort contract (1 jaar) met een hoge welkomstaanbieding.

Vind de voordeligste leverancier

Je ziet nu alle aanbieders die rijmen met de gekozen opties. Filter nu op prijs: de goedkoopste stroomaanbieder als eerst. Verder kan je bepaalde leveranciers uit Zuid-Holland “uitzetten”.

Regel de bestelling online

Goedkoopste stroomtarieven tegengekomen? Het energiecontract aanvragen kan vandaag nog zelf online. De energie-overstap is in een paar weken geactiveerd. De toekomstige aanbieder ontzorgt jou hierin. Er wordt van jullie niets verwacht, en je zult er niks van merken.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Energiecontract vergelijken juni 2024

Wat jij wil weten is vanzelfsprekend: welk energiecontract voldoet aan mijn wensen? Je hebt de keuze uit meer dan 100+ energiecontracten in Lisse. Standaard zijn alle erkende energiemaatschappijen aan te vragen (een voorbeeld is Pure Energie). En niet te vergeten energiebedrijven als MAIN Energie bieden hier hun service aan. Met de vergelijker check je binnen no-time en super simpel het goedkoopste energie-abonnement dat overeenkomt met jouw stroomverbruik. Verderop tref je een opsomming met het huidige aanbod energiepakketten van juni 2024 in regio Lisse.

  • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
  • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
  • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
  • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
  • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
  • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 3 jaar Actie
  • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 3 Jaar Vast
  • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast

Goedkope stroomtarieven afsluiten?
Het is goed om te weten dat de tarieven voor elektriciteit en gas nooit enkel het aantal kWh elektra en m3 gasgebruik bevatten. Je hebt te maken met 2 soorten kosten. Dit zijn ten eerste je vastrecht (vaste leveringskosten). Deze prijzen zijn verschillend per maatschappij, en worden gebruikt voor administratiekosten, apps en service en andere zaken. Tevens krijg je te maken met netbeheerkosten. De netbeheerder actief in de regio (bijv. Waternet) verplaatst deze kosten naar jou via de energieaanbieder. Via landelijke subsidies geldt er een zogenaamde “vermindering energiebelasting” als compensatie op jouw jaarnota van de goedkoopste stroomleverancier Lisse. Het mag duidelijk zijn, de tarieven van een stroompakket zijn niet heel eenvoudig. Met behulp van de vergelijker kan jij deze stroomtarieven van juni 2024 probleemloos vergelijken. Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiecontract Cadzand vergelijken.

goedkoopste stroom in lisse

Wat zijn manieren om te besparen op stroom?

Je kunt veel doen of het gebruik van elektriciteit te reduceren. Denk aan: “niet alle radiatoren open zetten” of zo min mogelijk halogeenverlichting gebruiken. Bedrijven als Engie en MAIN Energie bieden praktische applicaties om bewuster om te gaan met je exacte gas- en stroomverbruik. Je gaat dan veel beter met energie om. Laat de hele familie meedoen, en ontdek hoe je kunt besparen op de energiekosten in Lisse. Het voordeel gaat verder dan een gunstige energierekening. Door de energieconsumptie te reduceren lever jij je bijdrage aan een schoner milieu. Het gros van de energiebedrijven stimuleren groene energie. Andere regio? Begin nu direct met goedkoopste stroom in Velsen-Zuid afsluiten.

Groene stroom Lisse
Het inkopen van stroom wordt op diverse manieren gedaan. Onze energiebedrijven genereren elektriciteit via zonne-energie en windenergie. Altijd slim: wat we meer en meer zien is thuis stroom opwekken. Een prima keuze is zonnepanelen nemen. Meer en meer mensen kiezen ook voor de cv-ketel vervangen voor een warmtepomp zodat ze geen gas meer verstoken. Iets voor jou, Groene stroom afsluiten in Lisse? Kies dan de speciale opties in onze zoekmachine. Je ziet dan in een keer alle “groene” leveranciers (ook zakelijk).

Energieprijzen Lisse vergelijken Vergelijk in 5 minuten de goedkoopste tarieven voor gas en stroom.