Goedkoopste stroom Limburg Ontdek de goedkoopste stroomleverancier en bespaar tot €275


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Zoek jij ook de goedkoopste stroom van Limburg? Sinds een tijdje maak je zelf een keuze voor een energiebedrijf. En er valt flink wat te kiezen! Er zijn ruim 20 bedrijven voor gas en stroom. Ja kunt dus zelf zoeken naar manieren om te besparen op energie. Onze tool is absoluut een meerwaarde. D.m.v. onze vergelijker lees je direct meer over: wat is de goedkoopste energieleverancier in Limburg? Ook gaan we verder in op zaken als hoe gaat stroom vergelijken precies? En doorzoek de diverse energiecontracten van juli 2024. Droom jij over een beter milieu? Spring dan meteen naar tips over leveranciers van groene stroom in Limburg. Per slot van rekening zoeken we naar manieren voor een aantrekkelijke rekening van de energieaanbieder. Bekijk vlug onze bruikbare checklist om jouw stroomverbruik te verlagen.


Wat is de goedkoopste energieleverancier in Limburg

Benieuwd naar de laagste stroomtarieven van Limburg? We onderscheiden bijna 20 energiemaatschappijen. Dat gaat van Energieflex tot o.a. Engie: gekenmerkt door verschillen in prijzen en voordelen. De keuze is dus enorm. Het merendeel van de leveranciers zetten zichzelf in de etalage als de “goedkoopste”. De berekening daarvoor is afhankelijk van jouw situatie in de provincie Limburg. Factoren als adresgegevens en energieverbruik hebben invloed op de stroomkosten. Check dus vandaag nog de stroomvergelijker, en check de goedkoopste stroomaanbieder wat jaarlijks een besparing oplevert van €235.

Alleen stroom

Als trotse eigenaar van een zonnepanelen, pelletkachel, warmtenet, zonneboiler of warmtepomp? Heb jij geen gasaansluiting meer? Enkel en alleen een stroomcontract is dan toereikend. Vul hiervoor in dat je geen gas nodig hebt. Elektriciteit kost zo’n €0,22 per kWh. Gebruik jij 2225 kWh aan elektra? Soortgelijke stroomdeals zijn al verkrijgbaar vanaf € 405.

Alleen gas

Op dit moment al een aantrekkelijk elektriciteitscontract afgesloten? Wil je alleen gas vergelijken? Druk hiervoor op “geen stroom”. Gas is daarentegen duurder. Een stel zonder kinderen betaalt voor gas al gauw €1005. Het goedkoopst is een pakket met zowel gas als licht (klik verder naar: overstapbonus Huismerk Energie).

Gas en stroom combineren

Een gecombineerd gas- en stroomcontract is prijstechnisch het meest interessant. Dit heb je te danken aan de aanzienlijke aanbiedingen (welkomstpremie) die je ontvangt bij de meeste abonnementen. Het is aan te raden om blijvend een korte termijn (1 jaar) abonnement af te sluiten. Dan kan je jaarlijks van stroom overstappen, en daardoor elk jaar profiteren van goedkope energieprijzen en welkomstbonussen.

Hoe kan ik stroom vergelijken?

Heb je een contract voor onbepaalde tijd (modelcontract)? Of is de einddatum van jouw energiecontract in zicht? Van energie overstappen is dan altijd interessant. Stroom vergelijken Limburg is een eenvoudige manier om geld te besparen. Overstappen van Allure Energie naar UnitedConsumers of MAIN Energie oversluiten naar Vattenfall kan ieder jaar wel €110 opleveren. Het is voor iedereen haalbaar! Volg de 4 stappen hieronder.

Postcode + verbruik invullen

Energieprijzen worden samengesteld op basis van woonplaats en verbruik. Stap 1 is het invullen van jouw postcode, huisnummer (gemeente Limburg) en het geschatte aantal kWh en M3. Beschik je niet over deze info? De stroomvergelijker kan dit aanvullen.

Wat voor contract wil je?

Kies voor vaste en variabele tarieven, en bepaal de looptijd van jouw energiecontract. Maak het aanbod persoonlijker (over bijv. groene energie). Info: selecteer zo’n kortlopend contract met een royale welkomstbonus.

Spot de goedkoopste contracten

Je vindt nu beschikbare partijen die sporen met jullie behoeften. Filter nu op prijs: de goedkoopste stroomaanbieder als eerst. Tevens mag je bepaalde bedrijven uit Limburg achterwege laten.

Doe de bestelling via internet

Goedkoopste stroomtarieven gedetecteerd? Het contract bestellen kan snel zelf online. Het oversluiten is binnen 5 a 6 weken geactiveerd. De nieuwe leverancier pakt dit volledig op. Dit gaat volledig buiten jullie om, en de stroom blijft altijd geactiveerd.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Energiecontract vergelijken juli 2024

Waar het uiteindelijk om draait is uiteraard: welk energiecontract voldoet aan mijn specifieke wensen? Er is de keuze uit uit diverse energiecontracten in Limburg. Normaal zijn alle vertrouwde energiemaatschappijen hier werkzaam (o.a. Qurrent). En wat te denken van energiebedrijven zoals Innova Energie bieden hier hun service aan. Middels de stroomvergelijker ontdek je snel en zonder problemen het goedkoopste energie-abonnement dat is afgestemd op jouw stroomverbruik. Onderstaand vind je een opsomming met de veel bestelde energiepakketten van juli 2024 in regio Limburg.

  • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
  • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
  • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
  • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
  • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
  • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast
  • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
  • Powerpeers – Modelcontract Groene Stroom en CO2-gecompenseerd Gas

Goedkope stroomtarieven afsluiten?
Bedenk goed dat de kosten van elektriciteit en gas niet enkel de verbruikte elektra of het gasverbruik zijn. Je hebt rekening te houden met twee belangrijke factoren. Dit zijn ten eerste vastrecht, ook wel de ‘vaste leveringskosten’. De kosten hiervan zijn verschillend per leverancier, en hieronder vallen o.a. de administratieve kosten, communicatie en soortgelijke kosten. Ook spelen er zaken als netbeheerkosten. Jullie regionale netbeheerder (een partij als WML) belast dit uiteindelijk door via de aanbieder waar jij aangesloten bent. Landelijk gezien geldt er de “vermindering energiebelasting” als mindering op jullie jaarafrekening van de goedkoopste stroomleverancier Limburg. Het mag duidelijk zijn, de tarieven van het stroompakket zijn best complex. Op basis van de gaslicht-vergelijker kun je de stroomtarieven van juli 2024 moeiteloos vergelijken. Zoek ook naar energiecontract Oudendijk vergelijken.

goedkoopste stroom in limburg

Wat zijn manieren om te besparen op stroom?

Je kunt veel doen of het gebruik van elektriciteit onder controle te krijgen. Je kunt dan denken aan “het huis verwarmen met kookwarmte” of de kachel `s nachts uit zetten. Bedrijven als Essent en Huismerk Energie voorzien jou van verhelderende tools om aanpassingen te maken in jouw stroomverbruik (en gas). Je gaat dan veel beter met energie om. Ga aan de slag met iedereen in huis en ontdek hoe je kunt besparen op de energiekosten in Limburg. Jouw “win” gaat verder dan een gunstige energienota. Door een lager energieverbruik draag je een steentje bij aan een beter milieu. Het merendeel van de energiebedrijven zijn daarom druk bezig met groene energie. Nu ook online: goedkoopste stroom in Hooghalen afsluiten.

Groene stroom Limburg
Het genereren van stroom wordt op diverse manieren gedaan. Onze maatschappijen kopen elektriciteit via zonnecellen en windturbines. Tip van de expert: tegenwoordig kan men ook zelf stroom opwekken. De beste optie is zonnepanelen kopen. Wat je ook kan doen is een warmtepomp kopen om helemaal afscheid te nemen van het dure gas. Wil je Groene stroom afsluiten in Limburg? Gebruik dan de “duurzame” opties in onze vergelijker. Je vergelijkt dan in een oogopslag de “duurzaamste” maatschappijen (ook zakelijk).

Energieprijzen Limburg vergelijken Vergelijk direct de goedkoopste tarieven voor (groene) stroom en gas.