Goedkoopste stroom Lieveren Stap over naar de goedkoopste stroomleverancier en bespaar tot €280


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Kennismaken met de goedkoopste stroom van Lieveren? Sinds we een open markt hebben kiest iedereen zelf zijn of haar energieleverancier. En het aanbod is enorm! Je vindt meer dan 15 aanbieders waar je jouw gas en stroom kunt afnemen. Iedereen zoekt dus naar goedkope stroom. Onze tool kan hier een steentje aan bijdragen. Middels onze vergelijkingsmodule vind je het antwoord op de vraag: wat is de goedkoopste energieleverancier in Lieveren? Ook gaan we verder in op zaken als waar kunnen we stroom vergelijken? Check ook de actuele energiecontracten van juli 2024. Maak jij je hard voor minder uitstoot van CO-2? Bekijk dan zeker de tips over leveranciers van groene stroom in Lieveren. Uiteindelijk zoekt iedereen naar een aantrekkelijke energierekening. Ontdek met spoed onze bruikbare suggesties om jouw stroomverbruik te minimaliseren.


Wat is de goedkoopste energieleverancier in Lieveren

Hoe vind ik de laagste stroomtarieven van Lieveren? Er zijn meer dan 15 aanbieders van energie. Aanbieders als De Vastelastenbond t/m Qwint: unieke tarieven en aandachtsgebieden. Een “goede” aanbieder selecteren is een hele opgave. Genoeg leveranciers beweren dat ze ’t goedkoopst zijn. Of dit daadwerkelijk het geval is wordt gebaseerd op jullie eigen wensen in de provincie Drenthe. Factoren als adresgegevens en energieverbruik zijn van invloed op de kosten van stroom en gas. Start dus direct de stroomvergelijker, en check de goedkoopste stroomleverancier wat jaarlijks een besparing oplevert van €195.

Alleen stroom

Maak jij gebruik van een warmtenet, biomassaketel, zonnepanelen, zonneboiler of warmtepomp? En ben je zo ver dat jouw huis gasvrij is? Louter een contract voor elektra is dus afdoende. Vul hiervoor een “nul” bij gas in. Elektriciteit is relatief goedkoop. Gebruik jij 2150 (kWh) stroom? Dergelijke stroom aanbiedingen incasseren per 12 maanden zo’n €425.

Alleen gas

Inmiddels al een gunstig elektriciteitscontract aangevraagd? Uitsluitend gas-deals vergelijken? Ga dan voor “ik wil alleen gas”. Voor gas betaal je wel wat meer. Een stel zonder kinderen wordt gemiddeld aangeslagen voor ongeveer €1030. Het meest voordelig is een gas licht abonnement (ook interessant: Vattenfall vergelijken).

Gas en stroom combineren

Gas en stroom bij dezelfde leverancier afnemen is niet verplicht maar wel goedkoop. Dit heb je te danken aan de hoge korting (welkomstpremie) die je ontvangt bij stroom- en gascontracten. Het is niet zo’n gek idee om eindeloos over te stappen naar een 1-jarig abonnement. Dan kan je jaarlijks van stroom overstappen, met als gevolg 0gebruik maken van goedkope energieprijzen en korting voor nieuwe klanten.

Hoe kan ik stroom vergelijken?

Heb je een contract voor onbepaalde tijd (modelcontract)? Of is de einddatum van jouw energiecontract in zicht? Overstappen van energie is dan mogelijk. Stroom vergelijken Lieveren is eigenlijk snel geld verdienen. Overstappen van Budget Energie naar Energiedirect.nl of Leon Zeewolde oversluiten naar Qurrent kan je eenvoudig €160 besparen. Hoe werkt het? Onze experts hebben 4 stappen bedacht.

Postcode + verbruik invullen

Energieprijzen worden gecalculeerd aan de hand van postcode en natuurlijk het gebruik. Selecteer dus eerst de postcode (gemeente Noordenveld) en het geschatte verbruik. Beschik je niet over deze info? Kies dan de grootte van het huishouden.

Voorkeuren doorgeven

Filter op een vast of variabel tarief, en maak een keuze voor de looptijd van het contract. Maak je zoekopdracht nog concreter (over bijv. groene energie). Advies: ga altijd voor een kortlopend contract met aantrekkelijke welkomstkorting.

Kies de goedkoopste aanbieder

Je ziet nu alle contracten die in lijn zijn met jouw zoekopdracht. Sorteer de resultaten op prijs: de goedkoopste stroomaanbieder bovenaan. Daarnaast kan jij specifieke aanbieders uit Drenthe selecteren / deselecteren.

Doe het overstappen zelf online

Goedkoopste stroomtarieven tegengekomen? Het pakket regelen kan moeiteloos via de pc. Overstappen van energie is in een aantal weken afgehandeld. Jouw “nieuwe” aanbieder verzorgt het stopzetten van je actuele contract. Jij hoeft niets te doen en blijft altijd voorzien van stroom.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Energiecontract vergelijken juli 2024

Waar jij benieuwd naar bent is uiteraard: welk energiecontract rijmt met mijn situatie? Er valt te kiezen uit meerdere energiecontracten in Lieveren. Op dit moment zijn alle vertrouwde energiemaatschappijen te bestellen (o.a. Powerpeers). Maar ook energiebedrijven als HVC bieden hier hun energie aan. Via deze website detecteer je ogenblikkelijk en super eenvoudig het goedkoopste energie-abonnement dat aansluit bij jouw stroomverbruik. Verderop ontdek je een lijst met de veel bestelde energiepakketten van juli 2024 in regio Noordenveld.

  • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
  • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
  • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
  • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
  • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
  • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
  • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 3 Jaar Vast
  • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel

Goedkope stroomtarieven afsluiten?
Het is goed om te weten dat de prijzen van elektriciteit en gas nooit louter de kWh prijs voor elektra en gasverbruik bevatten. Er zijn nog diverse kostenposten. Hier bedoelen we o.a. vastrecht, ook wel de ‘vaste leveringskosten’. Deze prijzen zijn verschillend per energieleverancier, en hieronder vallen o.a. de overheadkosten, servicemedewerkers en soortgelijke kosten. Daarnaast factureren ze nog netbeheerkosten. Een plaatselijke netbeheerder (bijvoorbeeld PWN) berekent dit aan jou door via de energiebedrijven. Vanuit de overheid heb je recht op de “vermindering energiebelasting” als tegemoetkoming op de jaarafrekening van de goedkoopste stroomleverancier Lieveren. Zoals je ziet: de tarieven van zo’n stroompakket zijn best ingewikkeld opgebouwd. D.m.v. onze vergelijker kan jij de actuele stroomtarieven van juli 2024 ogenblikkelijk vergelijken. Vind alles uit over energiecontract Buren vergelijken.

goedkoopste stroom in lieveren

Is het eenvoudig om te besparen op stroom?

Er zijn tal van manieren om het verbruik van elektriciteit te reduceren. Denk aan: “gebruik niet de standby modus” of niet een te grote vriezer kopen. Leveranciers als Pure Energie en Energieflex hebben speciale applicaties voor inzicht in je exacte gas- en stroomverbruik. Zo weet je precies wanneer je wat gebruikt. Laat de hele familie meedoen, en ontdek hoe je kunt besparen op de energiekosten in Lieveren. Het pluspunt gaat verder dan een gunstige rekening van de energiemaatschappij. Door minder energie te consumeren draag je een steentje bij aan een ‘groener’ Holland. Veel maatschappijen zijn dan ook betrokken bij groene energie. Start nu ook met goedkoopste stroom in Veenoord afsluiten.

Groene stroom Lieveren
Het opwekken van stroom is mogelijk via verschillende opties. Steeds meer energie-aanbieders kopen elektriciteit via windenergie en zonneparken. Innovatief: tegenwoordig kan men ook thuis energie opwekken. Wat veel mensen doen is zonnepanelen kopen. Je kunt ook kiezen voor een warmtepomp nemen om de gasconsumptie te beperken. Heb je wel interesse in Groene stroom afsluiten in Lieveren? Ga dan voor de “duurzame” opties in onze vergelijker. Je bekijkt dan in een keer de “duurzaamste” organisaties (ook zakelijk).

Energieprijzen Lieveren vergelijken Vergelijk gemakkelijk de goedkoopste tarieven voor gas en stroom.