Goedkoopste stroom Lent Achterhaal de goedkoopste stroomleverancier en bespaar tot €245


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Zoek jij ook de goedkoopste stroom van Lent? Aangezien er veel concurrentie is bepaal je zelf jouw energiebedrijf. En er valt flink wat te kiezen! Er zijn ruim 20 maatschappijen van gas en elektra. Nederlanders zijn altijd op zoek naar manieren om te besparen op energie. Onze gaslicht-vergelijker biedt hiervoor uitkomst. Op basis van onze vergelijkingsmodule ontdek je het antwoord op de kwestie: wat is de goedkoopste energieleverancier in Lent? Wat je hierbij kan helpen is het onderdeel hoe werkt stroom vergelijken? Of bekijk de verschillende energiecontracten van april 2024. Droom jij over energie die duurzaam tot stand komt? Bekijk dan zeker de commentaren over aanbieders van groene stroom in Lent. Onder aan de streep wil iedereen een goedkope energienota. Bekijk daarvoor onze toepasbare checklist om stroomverbruik te minderen.


Wat is de goedkoopste energieleverancier in Lent

Wil jij overstappen naar de laagste stroomtarieven van Lent? We hebben te maken met 15 – 20 energiebedrijven. Aanbieders als HVC tot aan Vandebron: elk met eigen prijzen en voordeeltjes. De keuze is dus enorm. Het gros van de leveranciers claimen de goedkoopste te zijn. De berekening daarvoor wordt gebaseerd op jouw situatie in de provincie Gelderland. Zaken als postcode en energieconsumptie bepalen de stroomkosten. Start dus simpelweg de vergelijker, en achterhaal de goedkoopste stroomaanbieder en ontvang besparingen tot maar liefst €125.

Alleen stroom

Beschikken jullie reeds over een warmtenet, zonneboiler, zonnepanelen, pelletkachel of warmtepomp? Consumeer jij helemaal geen gas meer? Alleen een contract voor elektra is in dit geval afdoende. Vul hiervoor in dat je geen gas nodig hebt. Elektriciteit is relatief goedkoop. Verwerk jij 2150 kWh aan elektra? Dit soort stroom-abonnementen heb je al vanaf €430.

Alleen gas

Reeds een goedkoop elektriciteitscontract besteld? Een eenvoudige manier voor gas vergelijken? Kies dan “ik wil alleen gas”. Gas is duurder dan elektra. Een stel zonder kinderen wordt gemiddeld aangeslagen voor ongeveer €970. Het meest voordelig is een gas licht abonnement (ook interessant: Endinet Groep abonnement).

Gas en stroom combineren

Een pakket met zowel gas als stroom is niet verplicht maar wel goedkoop. Dit komt door de hoge korting (welkomstpremie) die je ontvangt bij de contracten. Het is niet zo’n gek idee om eindeloos zo’n 1 jarig pakket / contract aan te vragen. Van stroom overstappen kan dan elk jaar, met als gevolg altijd genieten van goedkope energieprijzen en welkomstbonussen.

Hoe kan ik stroom vergelijken?

Gebruiken jullie nu een modelcontract (variabel)? Of loopt jouw energiecontract bijna af? Dan mag je overstappen van energie. Stroom vergelijken Lent is een eenvoudige manier om geld te besparen. Overstappen van De Vastelastenbond naar Engie of Huismerk Energie oversluiten naar Qurrent kan jaarlijks eenvoudig €135 schelen. Hoe gaat dat in z’n werk? Check daarvoor onze onderstaande tips.

Postcode + verbruik invullen

Energieprijzen vinden hun oorsprong in de opgegeven locatie & verbruik. Start dus met jouw woonplaats (gemeente Nijmegen) en het geschatte verbruik. Beschik je niet over deze info? Kies dan de grootte van het huishouden.

Gebruik de filters

Kies voor variabele of vaste tarieven, en kies eventueel de looptijd (1 – 5 jaar). Maak je zoekopdracht nog concreter (m.b.t. groene energie). Update: selecteer zo’n kort contract (1 jaar) met aantrekkelijke bonus.

Check de goedkoopste leverancier

Jij checkt vervolgens de bedrijven die rijmen met je wensen. Sorteer de resultaten op prijs: de goedkoopste stroomaanbieder als eerst. Tevens mag je bepaalde maatschappijen uit Gelderland aan- en uitzetten.

Verwerk het oversluiten via internet

Goedkoopste stroomtarieven achterhaald? Het abonnement regelen kan eenvoudig zelf online. Het overstappen is in maximaal 6 weken afgehandeld. De toekomstige aanbieder ontzorgt jou hierin. Dit gaat volledig buiten jullie om, en zo zit je nooit zonder energie.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Energiecontract vergelijken april 2024

Waar het uiteindelijk om draait is uiteraard: welk energiecontract sluit aan bij mijn wensen? Er valt te kiezen uit tientallen energiecontracten in Lent. Normaal zijn alle landelijke energiemaatschappijen hier wel actief ( denk aan Pure Energie). Maar ook energiebedrijven als E.ON zijn werkzaam in dit gebied. Aan de hand van de zoekmachine bekijk je snel en probleemloos het goedkoopste energie-abonnement dat overeenkomt met jouw stroomverbruik. Hieronder check je een opsomming met diverse actuele energiepakketten van april 2024 in regio Nijmegen.

  • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
  • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
  • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
  • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
  • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
  • Pure Energie – Pure Stroom en Gas variabel onbepaalde tijd
  • HVC KringloopEnergie – Windstroom en CO2 Neutraal Gas 1 Jaar Vast Actie
  • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie

Goedkope stroomtarieven afsluiten?
Vergeet niet dat de prijzen voor elektriciteit en gas nooit enkel de kWh prijs voor elektra en gasverbruik inhouden. Graag noemen we nog verschillende additionele kosten. Dit zijn ten eerste het vast leveringskostengedeelte (vastrecht). Deze tarieven verschillen per aanbieder, en worden gebruikt voor de administratieve kosten, communicatie en soortgelijke kosten. Daarnaast krijg je te maken met netbeheerkosten. De lokale netbeheerder (denk aan PWN) legt deze kosten indirect bij jou neer via de energieaanbieder. Vanuit de overheid heb je recht op de “vermindering energiebelasting” als extra verlaging op jullie jaarafrekening van de goedkoopste stroomleverancier Lent. Het mag duidelijk zijn, de tarieven van het stroompakket zijn niet altijd even transparant. Met behulp van de vergelijker kun jij de huidige stroomtarieven van april 2024 moeiteloos vergelijken. Mensen zochten ook naar: energiecontract Broeksterwoude vergelijken.

goedkoopste stroom in lent

Kan ik gemakkelijk besparen op stroom?

Je leest hier simpele trucs om het gebruik van elektriciteit te stabiliseren. Een suggestie is “beperkt elektrisch bijverwarmen” of bij de sportvereniging of op je werk een douche nemen. Bedrijven zoals Oxxio en E.ON voorzien jou van nuttige tools om een gevoel te krijgen bij jullie stroom en gasverbruik. Dit zorgt voor een stukje bewustwording. Betrek het hele huishouden hierbij, en start direct met besparen op de energiekosten in Lent. Het voordeel gaat verder dan een gunstigere rekening van de energiemaatschappij. Door de energieconsumptie te reduceren lever jij je bijdrage aan een ‘groener’ Holland. Het gros van de bedrijven zijn dan ook betrokken bij groene energie. Nu ook online: goedkoopste stroom in Ulrum afsluiten.

Groene stroom Lent
Stroom opwekken is mogelijk via verschillende opties. De energiebedrijven genereren elektriciteit via zonnecentrales en windparken. Maar let op: wat we meer en meer zien is thuis stroom opwekken. Denk aan zonnepanelen nemen. Wat je ook kan doen is het nemen van zo’n warmtepomp zodat ze geen gas meer verstoken. Iets voor jou, Groene stroom afsluiten in Lent? Ga dan voor de milieuvriendelijke opties in onze zoekmachine. Je bekijkt dan in 1 overzicht de “milieuvriendelijke” organisaties (ook zakelijk).

Energieprijzen Lent vergelijken Vergelijk in 5 minuten de goedkoopste tarieven voor gas en stroom.