Goedkoopste stroom Leeuwarden Achterhaal de goedkoopste stroomleverancier en bespaar tot €195


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Profiteer jij ook van de goedkoopste stroom van Leeuwarden? In ons land kiest iedereen zelf zijn of haar energiebedrijf. En er valt flink wat te kiezen! Je vindt meer dan 15 aanbieders waar je jouw gas en stroom kunt afnemen. Nederlanders zijn altijd op zoek naar goedkope stroom. Onze specialist kan hier een steentje aan bijdragen. Door de gaslicht vergelijker ontdek je het antwoord op de kwestie: wat is de goedkoopste energieleverancier in Leeuwarden? Zie daarvoor ook onze informatie over hoe gaat stroom vergelijken precies? Of bekijk de verschillende energiecontracten van juni 2024. Draag jij graag een steentje bij aan een schonere wereld? Bekijk dan zeker de adviezen over leveranciers van groene stroom in Leeuwarden. Onder aan de streep is het streven van iedereen een voordelige energienota. Vergaar met spoed onze nuttige adviezen om het stroomverbruik te minderen.


Wat is de goedkoopste energieleverancier in Leeuwarden

Hoe vind ik de laagste stroomtarieven van Leeuwarden? We onderscheiden 15 – 20 energie-aanbieders. Aanbieders als Allure Energie tot aan Energiedirect.nl: ze hanteren allemaal andere contracten en USP’s. Kiezen is dus best lastig. Het gros van de aanbieders stellen zich op als goedkoopste aanbieder. Maar dit – het uitgangspunt – is jullie eigen wensen in de provincie Friesland. Vooral postcodegebied en verbruik hebben invloed op de energielasten. Raadpleeg ogenblikkelijk de gaslicht vergelijker, en achterhaal de goedkoopste aanbieder van stroom en bespaar tot wel €220.

Alleen stroom

Hebben jullie al aansluitingen voor een biomassaketel, zonnepanelen, pelletkachel, zonneboiler of warmtepomp? En verbruik je geen gas? Enkel een stroomcontract is dan voldoende. Vul hiervoor een “nul” bij gas in. Elektriciteit is relatief goedkoop. Verbruik je 2250 kWh elektra? Dit soort stroomdeals kosten jaarlijks zo’n €435.

Alleen gas

Inmiddels al een scherp elektriciteitscontract geregeld? Ben je op zoek naar gas vergelijken? Druk hiervoor op “0 kilowattuur stroom”. Gas is zeker niet goedkoop. Een gezin met 2 personen wordt gemiddeld aangeslagen voor ongeveer €930. Het beste kan je kiezen voor een gas licht abonnement (ook interessant: NLE abonnement).

Gas en stroom combineren

Een pakket met zowel gas als stroom is altijd het goedkoopste. Dat is het effect van de hoge korting (welkomstpremie) die je ontvangt bij energiepakketten. Het is slim om eindeloos over te stappen naar een 1-jarig abonnement. Dan kan je jaarlijks van stroom overstappen, en dus alsmaar genieten van goedkope energieprijzen en welkomstkortingen.

Hoe kan ik stroom vergelijken?

Heb je een contract voor onbepaalde tijd (modelcontract)? Of loopt jouw energiecontract bijna af? Dan mag je overstappen van energie. Stroom vergelijken Leeuwarden is een eenvoudige manier om geld te besparen. Overstappen van Fenor naar Greenchoice of Innova Energie oversluiten naar NLE kan ieder jaar +/- €160 schelen. Denk je dat het ingewikkeld is? Volg het onderstaande stappenplan.

Postcode + verbruik invullen

Energieprijzen zijn afhankelijk van woonplaats en verbruik. Het begint dus met invoeren van je vestigingsadres (gemeente Leeuwarden) en het geschatte gas + stroomverbruik. Beschik je niet over deze info? Selecteer dan het aantal personen.

Geef je wensen door

Klik op vaste en variabele tarieven, en geef aan hoe lang het contract mag duren. Specificeer je zoekopdracht (m.b.t. groene energie). Tip: doe een aanvraag voor een kortlopend contract met een interessante welkomstpremie.

Check de goedkoopste aanbieder

Jij bekijkt nu beschikbare partijen die voldoen aan jouw wensenlijst. Sorteer de contracten op prijs: de goedkoopste stroomaanbieder als eerst. Daarnaast kun je specifieke organisaties uit Friesland achterwege laten.

Doe het oversluiten zelf online

Goedkoopste stroomtarieven achterhaald? Het energiecontract bestellen kan binnen no-time via internet. Het overstappen is in een paar weken geactiveerd. De nieuwe aanbieder ontzorgt jou hierin. Jullie hoeven geen handelingen te verrichten en de stroom blijft altijd geactiveerd.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Energiecontract vergelijken juni 2024

De hamvraag luidt natuurlijk: welk energiecontract spoort met mijn ideaalplaatje? Je hebt de keuze uit verschillende energiecontracten in Leeuwarden. Normaal zijn alle gerespecteerde energiemaatschappijen te bestellen (o.a. Eneco). En wat te denken van energiebedrijven als Innova Energie zijn werkzaam in dit gebied. Met de vergelijker achterhaal je à la minute en erg simpel het goedkoopste energie-abonnement afgestemd op stroomverbruik. Hieronder bekijk je een overzicht met het huidige aanbod energiepakketten van juni 2024 in regio Leeuwarden.

  • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
  • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
  • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
  • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
  • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
  • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
  • Oxxio – Groene Stroom en Gas Budget Vast 1 jaar
  • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel

Goedkope stroomtarieven afsluiten?
Bedenk goed dat de tarieven voor elektra & gas nooit alleen het elektra-verbruik en gasverbruik bedragen. Er zijn nog twee belangrijke factoren. Namelijk het vastrecht dat je betaalt (vaste leveringskosten). Deze prijzen zijn weer anders per leverancier, en beslaan onder andere oversluitkosten, verwerking, onderhoud aan het netwerk en overige kosten. Daarbij factureren ze nog netbeheerkosten. De netbeheerder actief in de regio (dit kan zijn Oasen) legt deze kosten indirect bij jou neer via jouw energieleverancier. Door een provinciale subsidie vorder je de unieke “vermindering energiebelasting” als compensatie op jullie jaarafrekening van de goedkoopste stroomleverancier Leeuwarden. Het mag duidelijk zijn, de tarieven van jouw stroompakket zijn best ingewikkeld opgebouwd. Met de energievergelijker kan jij deze stroomtarieven van juni 2024 direct vergelijken. Mensen zochten ook naar: energiecontract Breedenbroek vergelijken.

goedkoopste stroom in leeuwarden

Kan ik gemakkelijk besparen op stroom?

Je kunt veel doen om het verbruik van elektriciteit te stabiliseren. Een suggestie is “gebruik alleen A++ producten” of de helderheid (brightness) van je beeldscherm niet te hoog zetten. Bedrijven zoals Vrijopnaam en Anode Energie bieden speciale tools om aanpassingen te maken in het dagelijkse stroom en gas gebruik. Zo weet je precies wanneer je wat gebruikt. Maak er een gezinsproject van en je kunt besparen op de energiekosten in Leeuwarden. Het resultaat is meer dan alleen een gunstige nota van de energieleverancier. Dankzij een bewuste energieconsumptie neem ook jij je verantwoordelijk voor een beter milieu. Het merendeel van de leveranciers stimuleren groene energie. Je treft hier ook uitgebreide info over goedkoopste stroom in Ubbergen afsluiten.

Groene stroom Leeuwarden
Het inkopen van stroom is mogelijk via verschillende opties. Onze energiebedrijven genereren elektriciteit via zonnecentrales en windparken. Altijd slim: je kan ook thuis energie opwekken. De beste optie is het kopen van zonnepanelen. Je kunt ook kiezen voor een warmtepomp kopen om de gasconsumptie te beperken. Wil je Groene stroom afsluiten in Leeuwarden? Selecteer dan de “duurzame” opties in de vergelijkingstool. Je treft dan in 1 overzicht de “milieuvriendelijke” leveranciers (ook zakelijk).

Energieprijzen Leeuwarden vergelijken Vergelijk gelijk de goedkoopste tarieven voor stroom en gas.