Goedkoopste stroom Joure Check de goedkoopste stroomleverancier en bespaar tot €280


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Zoek jij ook de goedkoopste stroom van Joure? Sinds we een open markt hebben maak je zelf een keuze voor een energieleverancier. De keuze is niet eenvoudig. Er zijn tientallen aanbieders waar je jouw gas en stroom kunt afnemen. Nederlanders zijn altijd op zoek naar manieren om te besparen op energie. Onze energievergelijker is absoluut een meerwaarde. Middels de gaslicht vergelijker ontdek je het antwoord op de kwestie: wat is de goedkoopste energieleverancier in Joure? Handige tips daarbij vind je via waar kunnen we stroom vergelijken? Of bekijk de verschillende energiecontracten van april 2024. Hecht jij waarde aan een schonere wereld? Check dan snel alle adviezen over leveranciers van groene stroom in Joure. Uiteindelijk wil iedereen een gunstige energienota. Gebruik rap onze nuttige tips om het stroomverbruik te reduceren.


Wat is de goedkoopste energieleverancier in Joure

Snel zoeken naar de laagste stroomtarieven van Joure? Er zijn meer dan 20 energiebedrijven. Dit varieert van Budget Energie tot aan Vandebron: ze hanteren allemaal andere contracten en voordeeltjes. De juiste kiezen valt niet mee. Het gros van de leveranciers claimen de goedkoopste te zijn. De berekening daarvoor hangt af van jullie privé aspecten wensenlijstje in de provincie Friesland. Factoren als adresgegevens en verbruik bepalen de energiekosten. Bekijk dus rap de gaslicht vergelijker, en vind de goedkoopste stroomleverancier en ontvang besparingen tot maar liefst €300.

Alleen stroom

Als trotse eigenaar van een pelletkachel, biomassaketel, warmtenet, zonnepanelen of warmtepomp? Consumeer jij helemaal geen gas meer? Louter elektriciteit is in dit geval genoeg. Vul hiervoor “0 M3 gas” in. Elektriciteit is in Nederland voordelig. Gebruik jij 2250 kWh aan stroom? Dergelijke stroomcontracten zijn al verkrijgbaar vanaf € 470.

Alleen gas

Inmiddels al een goedkoop elektriciteitscontract afgesloten? Puur geïnteresseerd in gas vergelijken? Kies dan “ik wil alleen gas”. Gas is duurder dan elektra. Een kleine woning heeft al snel een gasrekening van € 1080. Het beste kan je kiezen voor een pakket met zowel gas als licht (klik verder naar: Anode Energie gas).

Gas en stroom combineren

Een gecombineerd gas- en stroomcontract is niet verplicht maar wel goedkoop. Dat is het effect van de hoge korting (welkomstpremie) die men hanteert bij deze pakketten. Het is niet zo’n gek idee om eindeloos een 1 jarig contract te kiezen. Je kunt dan elk jaar weer van stroom overstappen, met als gevolg structureel profiteren van goedkope energieprijzen en welkomstaanbiedingen.

Hoe kan ik stroom vergelijken?

Gebruiken jullie nu een modelcontract (variabel)? Verloopt je abonnement binnen een paar weken? Overstappen van energie is dan mogelijk. Stroom vergelijken Joure is dan altijd een goed idee. Overstappen van E.ON naar Engie of Vrijopnaam oversluiten naar Vattenfall kan per 12 maanden wel €215 opleveren. Is dat moeilijk? Volg het onderstaande stappenplan.

Postcode + verbruik invullen

Energieprijzen vinden hun oorsprong in de opgegeven locatie & verbruik. Begin dus met jouw woonplaats (gemeente De Friese Meren) en een schatting van stroom- en gas. Is dit voor jou onbekend? Onze stroomvergelijker helpt jou hierbij.

Geef je wensen door

Maak een keuze voor het variabele of vaste energietarief, en geef aan hoe lang het contract mag duren. Maak je wensen kenbaar (over bijv. groene energie). Tip: kies een kortlopend contract met een interessante welkomstbonus.

Spot de goedkoopste contracten

Je ziet nu alle contracten die sporen met jullie behoeften. Sorteer de resultaten op prijs: de goedkoopste stroomaanbieder bovenaan. Ook kan je bepaalde maatschappijen uit Friesland deselecteren.

Verwerk het overstappen direct online

Goedkoopste stroomtarieven tegengekomen? Het abonnement bestellen kan vandaag nog zelf online. De energie-overstap is in maximaal 6 weken geregeld. Jouw aanstaande energieaanbieder ontzorgt jou hierin. Jij hoeft niets te doen en zo zit je nooit zonder energie.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Energiecontract vergelijken april 2024

Waar het uiteindelijk om draait is natuurlijk: welk energiecontract sluit aan bij mijn eisen? Je kunt kiezen uit meer dan 100+ energiecontracten in Joure. Tegenwoordig zijn alle landelijke energiemaatschappijen te bestellen (onder andere Qurrent). En niet te vergeten energiebedrijven als E.ON bieden hier hun energie aan. Met behulp van de zoekmachine achterhaal je meteen en erg simpel het goedkoopste energie-abonnement dat is afgestemd op jouw stroomverbruik. Hierna tref je een lijst met diverse actuele energiepakketten van april 2024 in regio De Friese Meren.

  • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
  • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
  • Eneco – HollandseWind en EcoGas
  • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
  • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
  • ENGIE – Modelcontract Groene stroom en gas
  • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 3 Jaar Vast
  • Budget Energie – Modelcontract stroom en gas

Goedkope stroomtarieven afsluiten?
Vergeet niet dat de prijzen voor elektriciteit en gas nimmer uitsluitend de kWh prijs voor elektra en m3 gasgebruik inhouden. Je hebt rekening te houden met verschillende additionele kosten. Dan moet je denken aan het vastrecht dat je betaalt (vaste leveringskosten). Deze prijzen zijn verschillend per maatschappij, en hieronder vallen o.a. de administratieve kosten, servicemedewerkers en andere zaken. Tevens betaal je ook altijd netbeheerkosten. De verantwoordelijke netbeheerder (dit kan zijn Vitens) legt deze kosten indirect bij jou neer via de energiemaatschappij. Vanuit de overheid heb je recht op de “vermindering energiebelasting” als extra verlaging op jullie jaarafrekening van de goedkoopste stroomleverancier Joure. Je ziet, de kosten van zo’n stroompakket zijn niet heel eenvoudig. Door middel van onze vergelijker kun jij de huidige stroomtarieven van april 2024 probleemloos vergelijken. Vind alles uit over energiecontract Baneheide vergelijken.

goedkoopste stroom in joure

Hoe kan jij zelf besparen op stroom?

Je kunt veel doen om het verbruik van elektriciteit te verlagen. Je kunt dan denken aan “nemen van ledverlichting” of zo min mogelijk een elektrische kachel gebruiken. Energiemaatschappijen zoals Engie en Anode Energie bieden praktische hulpmiddelen voor helderheid over energieverbruik en piekmomenten. Dit zorgt voor een stukje bewustwording. Laat de hele familie meedoen, en ga aan de slag met besparen op de energiekosten in Joure. Je doelstelling is nooit enkel een lagere energienota. Door minder energie te consumeren draag je een steentje bij aan het verminderen van CO-2 uitstoot. Het gros van de energiemaatschappijen zijn daarom ook leverancier van groene energie. Andere regio? Begin nu direct met goedkoopste stroom in Spijkenisse afsluiten.

Groene stroom Joure
Het genereren van stroom wordt op diverse manieren gedaan. Veel energie-aanbieders wekken stroom op via zonnecentrales en windparken. Advies: wat we meer en meer zien is thuis energie genereren. Een prima keuze is het installeren van zonnepanelen. Meer en meer mensen kiezen ook voor een warmtepomp plaatsen om minder gas te verbruiken. Wel belang bij Groene stroom afsluiten in Joure? Klik dan op de milieuvriendelijke opties in de vergelijkingstool. Je vergelijkt dan in een blik alle “groene” bedrijven (ook zakelijk).

Energieprijzen Joure vergelijken Vergelijk a la minute de goedkoopste tarieven voor stroom en gas.