Goedkoopste stroom Jonkersland Check de goedkoopste stroomleverancier en bespaar tot €190


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Meer weten over de goedkoopste stroom van Jonkersland? Sinds 2004 heb je de optie zelf een selectie te maken voor een energieleverancier. De keuze is niet eenvoudig. Er zijn ruim 20 aanbieders die gas en stroom leveren. Steeds meer consumenten zoeken naar manieren om te besparen op energie. Ons team is absoluut een meerwaarde. Aan de hand van onze vergelijkingsmodule vind je het antwoord op de vraag: wat is de goedkoopste energieleverancier in Jonkersland? Ook gaan we verder in op zaken als hoe moet ik stroom vergelijken? Check ook de actuele energiecontracten van juli 2024. Streef jij naar een schonere wereld? Check dan ook onze info over leveranciers van groene stroom in Jonkersland. Als het er op aan komt wil iedereen een goedkope energierekening. Ontdek vlug onze bruikbare suggesties om jullie stroomverbruik te minimaliseren.


Wat is de goedkoopste energieleverancier in Jonkersland

Wat zijn de laagste stroomtarieven van Jonkersland? Er bestaan 15 – 20 energiemaatschappijen. Dat gaat van Energieflex tot aan Engie: elk met eigen abonnementen en pluspunten. Een leverancier kiezen is best lastig. Genoeg energiemaatschappijen claimen de goedkoopste te zijn. Maar dit – het uitgangspunt – is jouw situatie in de provincie Friesland. Factoren als locatie en het verbruikte gas en stroom drukken hun stempel op de kosten van stroom en gas. Start dus meteen de gaslicht vergelijker, en bekijk de goedkoopste stroomleverancier voor een korting tot wel €170.

Alleen stroom

Heb jij al een zonnepanelen, pelletkachel, biomassaketel, zonneboiler of warmtepomp? Consumeer jij helemaal geen gas meer? Puur een “stroompakket” is dus voldoende. Vul dan ook alleen elektra (en geen gas) in. Elektriciteit is in Nederland voordelig. Verwerk jij 2300 kWh aan stroom? Dit soort stroomdeals incasseren per 12 maanden zo’n €445.

Alleen gas

Op dit moment al een aantrekkelijk elektriciteitscontract gevonden? Een eenvoudige manier voor gas vergelijken? Klik dan op “ik wil alleen gas”. Voor gas betaal je wel wat meer. Een kleine woning geeft al snel een bedrag uit van zo’n €1015. Prijstechnisch kun je beter gaan voor een combi van gas en licht (check ook: RENDO Netwerken actietarief).

Gas en stroom combineren

Een energiecontract met gas en stroom is een voordelige keuze. Dat heeft te maken met de overstapbonus (welkomstpremie) die je krijgt bij gas- en stroomcontracten. Het is slim om eindeloos een korte termijn (1 jaar) abonnement af te sluiten. Je kunt dan vaak overstappen van stroom, en hierdoor 0verrast worden door goedkope energieprijzen en korting voor nieuwe klanten.

Hoe werkt stroom vergelijken?

Heb je een contract voor onbepaalde tijd (modelcontract)? Verloopt je abonnement binnen een paar weken? Overstappen van energie is dan mogelijk. Stroom vergelijken Jonkersland is in dat geval geen overbodige luxe. Overstappen van Fenor naar Energiedirect.nl of Innova Energie oversluiten naar Vattenfall kan jaarlijks tot wel €135 opleveren. Hoe gaat dat in z’n werk? Volg het onderstaande stappenplan.

Persoonsgegevens (adres) invoeren

Energieprijzen vinden hun oorsprong in postcode en natuurlijk het gebruik. Stap 1 is het invullen van jouw postcode, huisnummer (gemeente Opsterland) en het verwachte energiegebruik. Heb je geen idee wat dit is? Onze stroomvergelijker helpt jou hierbij.

Specificeer jouw wensen

Selecteer variabele of vaste tarieven, en geef aan hoe lang het contract mag duren. Maak het aanbod persoonlijker (m.b.t. groene energie). Info: doe een aanvraag voor een 1 jarig contract met een hoge welkomstaanbieding.

Spot de goedkoopste maatschappij

Je ziet nu alle aanbiedingen die vallen binnen jullie behoeften. Sorteer de contracten op prijs: de goedkoopste stroomaanbieder als eerst. Eveneens kun je bepaalde maatschappijen uit Friesland achterwege laten.

Verwerk de overstap snel online

Goedkoopste stroomtarieven ontdekt? Het pakket bestellen kan eenvoudig via internet. De energie-overstap is binnen maximaal 6 weken geactiveerd. De toekomstige energieleverancier zal het huidige pakket annuleren. Er wordt van jullie niets verwacht, en je zult er niks van merken.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Energiecontract vergelijken juli 2024

Wat jij wil weten is uiteindelijk: welk energiecontract is in lijn met mijn situatie? Er is de keuze uit uit verscheidene energiecontracten in Jonkersland. Doorgaans zijn alle bekende energiemaatschappijen hier beschikbaar (denk aan Vandebron). En niet te vergeten energiebedrijven zoals Budget Energie bieden hier hun energie aan. Met de zoekmachine check je binnen no-time en super simpel het goedkoopste energie-abonnement dat in lijn is met jouw stroomverbruik. Verderop check je een overzicht met zeer interessante energiepakketten van juli 2024 in regio Opsterland.

  • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
  • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
  • Eneco – Modelcontract EcoStroom en AardGas
  • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
  • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
  • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
  • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 1 Jaar Vast
  • UnitedConsumers – Windstroom en Gas Variabel 3 jaar

Goedkope stroomtarieven afsluiten?
Bedenk goed dat de prijzen van stroom en gas nimmer enkel de elektra die je verbruikt en gasverbruik inhouden. Graag noemen we nog verschillende additionele kosten. Namelijk de vaste leveringskosten (vastrecht). De kosten hiervan fluctueren per energieleverancier, en beslaan onder andere administratiekosten, onderhoud & inspectie en soortgelijke kosten. Ook betaal je ook altijd netbeheerkosten. Jullie regionale netbeheerder (een partij als Waternet) berekent dit aan jou door via jouw energieleverancier. Door een provinciale subsidie heb je recht op een zogenaamde “vermindering energiebelasting” als extra verlaging op de jaarnota van de goedkoopste stroomleverancier Jonkersland. Het is duidelijk, de tarieven van stroompakketten zijn niet altijd even transparant. Via de vergelijker kan jij deze stroomtarieven van juli 2024 probleemloos vergelijken. Ook interessant: energiecontract Balkbrug vergelijken.

goedkoopste stroom in jonkersland

Wat zijn manieren om te besparen op stroom?

Je kunt veel doen of het gebruik van elektriciteit te stabiliseren. Je kunt dan denken aan “haal opladers uit het stopcontact” of maak van je koelkast geen iglo. Leveranciers als Powerpeers en Innova Energie voorzien jou van speciale applicaties om bewuster om te gaan met jouw stroomverbruik (en gas). Dit zorgt voor een stukje bewustwording. Laat de hele familie meedoen, en je kunt besparen op de energiekosten in Jonkersland. Het resultaat is nimmer puur een voordelige energierekening. Door de energieconsumptie te reduceren neem ook jij je verantwoordelijk voor een duurzame toekomst. Het merendeel van de energieleveranciers zijn dan ook betrokken bij groene energie. Start nu ook met goedkoopste stroom in Spaubeek afsluiten.

Groene stroom Jonkersland
Het inkopen van stroom kan op allerlei manieren. De meeste energieleveranciers kopen stroom in via zonne-energie en windenergie. Maar let op: je kan ook thuis energie genereren. Wat veel mensen doen is het kopen van zonnepanelen. Je kunt ook kiezen voor een warmtepomp installeren zodat ze geen gas meer verstoken. Wel belang bij Groene stroom afsluiten in Jonkersland? Selecteer dan de speciale opties in onze zoekmachine. Je vind dan in 1 overzicht de “duurzaamste” bedrijven (ook zakelijk).

Energieprijzen Jonkersland vergelijken Vergelijk zonder problemen de goedkoopste tarieven voor (groene) stroom en gas.