Goedkoopste stroom Jellum Achterhaal de goedkoopste stroomleverancier en bespaar tot €155


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Overstappen naar de goedkoopste stroom van Jellum? In ons land maak je zelf een keuze voor een energiemaatschappij. En het aanbod is groot! Er zijn landelijk meer dan 15 bedrijven die elektra en gas kunnen verzorgen. Nederlanders zijn altijd op zoek naar goedkope stroom. Onze expert helpt jou hierbij. Door onze vergelijker vind jij de beste adviezen aangaande: wat is de goedkoopste energieleverancier in Jellum? Zie daarvoor ook onze informatie over hoe moet ik stroom vergelijken? Check ook de actuele energiecontracten van juli 2024. Zet jij je in voor een schonere wereld? Ga dan direct naar info over leveranciers van groene stroom in Jellum. Al met al kijken we allemaal uit naar een lage energierekening. Ontdek nu onze praktische tips om jouw stroomverbruik te minimaliseren.


Wat is de goedkoopste energieleverancier in Jellum

Benieuwd naar de laagste stroomtarieven van Jellum? We hebben te maken met ruim 20 energiebedrijven. Dat gaat van Allure Energie t/m Greenchoice: ieder met hun eigen tarieven en voordeeltjes. De keuze is dus enorm. Veel leveranciers stellen zich op als goedkoopste aanbieder. Maar dit wordt bepaald door jullie privé aspecten wensenlijstje in de provincie Friesland. Factoren als woonadres en energieverbruik beïnvloeden de kosten van stroom en gas. Check dus spoedig de stroomvergelijker, en vind de goedkoopste stroomaanbieder wat jaarlijks een besparing oplevert van €280.

Alleen stroom

Beschikken jullie reeds over een pelletkachel, zonneboiler, warmtenet, biomassaketel of warmtepomp? Is jouw woning volledig gasvrij? Enkel elektra is dus afdoende. Vul dan ook 0 kubieke meter gas in. Elektriciteit is in ons land erg betaalbaar. Consumeer jij 2325 (kWh) elektriciteit? Dit soort stroompakketten kosten jaarlijks zo’n €470.

Alleen gas

Op dit moment al een goedkoop elektriciteitscontract aangevraagd? Ben je op zoek naar gas vergelijken? Klik dan op “geen stroom”. Gas is zeker niet goedkoop. Een gezin met 2 personen geeft al snel een bedrag uit van zo’n €1035. Het meest voordelig is een gas licht pakket (bekijk ook: Liander actietarief).

Gas en stroom combineren

Een energiecontract met gas en stroom is niet verplicht maar wel goedkoop. Dit heb je te danken aan de nieuwe klanten korting (welkomstpremie) die je krijgt bij energiepakketten. Wij adviseren om jaarlijks zo’n 1 jarig pakket / contract aan te vragen. Van stroom overstappen kan dan elk jaar, en hierdoor elke 12 maanden profiteren van goedkope energieprijzen en korting voor overstappers.

Hoe werkt stroom vergelijken?

Heb jij op dit moment een modelcontract? Of is de einddatum van jouw energiecontract in zicht? Eigenlijk loont het altijd om over te stappen van energie. Stroom vergelijken Jellum is in dat geval geen overbodige luxe. Overstappen van Clean Energy naar Eneco of Leon Zeewolde oversluiten naar NLE kan per jaar wel €225 besparen. Denk je dat het ingewikkeld is? Ga aan de slag met de vier stappen hieronder.

Persoonsgegevens (adres) invoeren

Energieprijzen worden gebaseerd op woonplaats en verbruik. Start dus met jullie lokatie / adres (gemeente Littenseradiel) en een schatting van stroom- en gas. Weet je niet wat je verbruikt? Onze stroomvergelijker helpt jou hierbij.

Gebruik de filters

Filter op het variabele of vaste energietarief, en geef aan hoe lang het contract mag duren. Specificeer je zoekopdracht (zoals groene energie). Advies: ga altijd voor een kortlopend contract met een royale korting.

Kies de voordeligste maatschappij

Jij bekijkt nu alle pakketten die vallen binnen de gekozen opties. Filter nu op prijs: de goedkoopste stroomaanbieder bovenaan. Eveneens kan je bepaalde maatschappijen uit Friesland aan- en uitzetten.

Doe het oversluiten online

Goedkoopste stroomtarieven tegengekomen? Het energiepakket regelen kan onmiddellijk via internet. Het overstappen is binnen 5 a 6 weken doorgevoerd. De nieuwe energiemaatschappij pakt dit volledig op. Je bent hiervoor niet verantwoordelijk en krijgt niet te maken met storingen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Energiecontract vergelijken juli 2024

Wat jij wil weten is vanzelfsprekend: welk energiecontract rijmt met mijn situatie? Er bestaat een keuze uit tientallen energiecontracten in Jellum. Doorgaans zijn alle erkende energiemaatschappijen aan te vragen (bijvoorbeeld NLE). En wat te denken van energiebedrijven zoals Innova Energie zijn werkzaam in dit gebied. Met behulp van de vergelijker check je ogenblikkelijk en erg eenvoudig het goedkoopste energie-abonnement passend bij stroomverbruik. Verderop bekijk je een opsomming met diverse actuele energiepakketten van juli 2024 in regio Littenseradiel.

  • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
  • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
  • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
  • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
  • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
  • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
  • Oxxio – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
  • Vandebron – 100% lokale windstroom en Groen gas 1 jaar vast

Goedkope stroomtarieven afsluiten?
Houd in gedachte dat de tarieven van elektriciteit en gas nooit enkel het aantal kWh elektra of de m3 gas inhouden. Graag noemen we nog twee belangrijke factoren. In de basis is dat het vastrecht dat je betaalt (vaste leveringskosten). Deze tarieven zijn verschillend per energieleverancier, en beslaan onder andere administratiekosten, apps en service en soortgelijke kosten. Verder betaal je ook altijd netbeheerkosten. Een plaatselijke netbeheerder (bijvoorbeeld WML) belast dit uiteindelijk door via de energieaanbieder. Door een provinciale subsidie geldt er de onmisbare “vermindering energiebelasting” als compensatie op jouw jaarnota van de goedkoopste stroomleverancier Jellum. Het mag duidelijk zijn, de prijzen van zo’n stroompakket zijn best complex. Door middel van de energievergelijker kun jij de huidige stroomtarieven van juli 2024 nu vergelijken. Wellicht spreekt dit je ook aan: energiecontract Bakel vergelijken.

goedkoopste stroom in jellum

Hoe kan jij zelf besparen op stroom?

Er zijn veel mogelijkheden om het jaarlijkse elektriciteit verbruik te stabiliseren. Een tip: “zet de verwarming uit in ruimte waar je niet bent” of spouwmuren isoleren. Bedrijven als Vattenfall en Huismerk Energie bieden praktische hulpmiddelen voor een inkijk in jouw stroomverbruik (en gas). Het zorgt voor meer grip op de kosten. Maak er een gezinsproject van en ontdek hoe je kunt besparen op de energiekosten in Jellum. Je doelstelling is niet uitsluitend een lagere energierekening. Door bewust met energie om te gaan kun je iets doen aan een schoner milieu. Veel energieleveranciers investeren flink in groene energie. Start nu ook met goedkoopste stroom in Sonnega afsluiten.

Groene stroom Jellum
Stroom inkopen kan op allerlei manieren. Steeds meer energieleveranciers wekken stroom op via windparken en zonneweides. Leuke tip: wat we meer en meer zien is zelf energie opwekken. Denk aan het plaatsen van zonnepanelen. Wat je ook kan doen is het laten plaatsen van een warmtepomp om het gasverbruik te verlagen. Heb je wel interesse in Groene stroom afsluiten in Jellum? Ga dan voor de duurzame mogelijkheden in onze vergelijker. Je treft dan in een keer de “duurzaamste” leveranciers (ook zakelijk).

Energieprijzen Jellum vergelijken Vergelijk gemakkelijk de goedkoopste tarieven voor gas en stroom.