Goedkoopste stroom Harlingen Vind de goedkoopste stroomleverancier en bespaar tot €120


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Profiteer jij ook van de goedkoopste stroom van Harlingen? Sinds 2004 heb je de optie zelf een selectie te maken voor een energiebedrijf. De keuze is niet eenvoudig. Er zijn tientallen leveranciers die elektra en gas kunnen verzorgen. Nederlanders zijn altijd op zoek naar goedkope stroom. Goedkoopstestroomvergelijken.nl is absoluut een meerwaarde. Aan de hand van onze vergelijkingsmodule vind jij de beste adviezen aangaande: wat is de goedkoopste energieleverancier in Harlingen? Handige tips daarbij vind je via hoe werkt stroom vergelijken? Of lees aanvullende info over energiecontracten van mei 2024. Zet jij je in voor energie die duurzaam tot stand komt? Ga dan direct naar commentaren over leveranciers van groene stroom in Harlingen. Per slot van rekening streven alle huishoudens naar een aantrekkelijke energierekening. Verzamel rap onze bruikbare adviezen om stroomverbruik te minimaliseren.


Wat is de goedkoopste energieleverancier in Harlingen

Hoe vind ik de laagste stroomtarieven van Harlingen? Er zijn meer dan 20 aanbieders van energie. Dit varieert van De Vastelastenbond tot Powerpeers: gekenmerkt door verschillen in kosten en USP’s. Een leverancier kiezen is best lastig. Legio aanbieders van energie zeggen de goedkoopste te zijn. De berekening daarvoor – het uitgangspunt – is jullie eigen wensen in de provincie Friesland. Zaken als postcodegebied en het m3 gas en kWh stroom dat je gebruikt hebben invloed op de stroomkosten. Raadpleeg gemakkelijk de gaslicht vergelijker, en ontdek de goedkoopste aanbieder van stroom voor een korting tot wel €240.

Alleen stroom

Heb jij al een zonnepanelen, biomassaketel, zonneboiler, pelletkachel of warmtepomp? Consumeer jij helemaal geen gas meer? Puur een stroomcontract is voor jouw situatie voldoende. Vul dus alleen elektra (en geen gas) in. Elektriciteit is relatief goedkoop. Consumeer jij 2175 kWh aan stroom? Zulke stroom-abonnementen zijn al verkrijgbaar vanaf € 435.

Alleen gas

Reeds een aantrekkelijk elektriciteitscontract aangevraagd? Een eenvoudige manier voor gas vergelijken? Druk hiervoor op “0 kWh stroom”. Gas is duurder dan elektra. Een stel zonder kinderen geeft al snel een bedrag uit van zo’n €905. Het meest voordelig is een gas licht contract (bezoek ook: Qwint variabel tarief).

Gas en stroom combineren

Een energiepakket met stroom en gas is altijd het goedkoopste. Dat heeft te maken met de overstapbonus (welkomstpremie) die worden toegepast pakketten met gas en stroom. Wij adviseren om structureel zo’n 1 jarig pakket / contract aan te vragen. Je kunt dan vaak overstappen van stroom, en daarbij 0verbluft worden door goedkope energieprijzen en korting voor overstappers.

Hoe kan ik stroom vergelijken?

Gebruiken jullie nu een modelcontract (variabel)? Verloopt je abonnement binnen een paar weken? Overstappen van energie is dan mogelijk. Stroom vergelijken Harlingen is een eenvoudige manier om geld te besparen. Overstappen van Budget Energie naar Engie of Noordelijk Lokaal Duurzaam oversluiten naar Vattenfall kan jaarlijks eenvoudig €230 besparen. Iedereen kan dit doen! Volg de 4 stappen hieronder.

Voer je postcode en verbruik in

Energieprijzen worden samengesteld op basis van de verbruikte stroom/gas en postcode. Het begint dus met invoeren van je vestigingsadres (gemeente Harlingen) en een schatting van stroom- en gas. Weet je niet wat je verbruikt? Onze stroomvergelijker helpt jou hierbij.

Geef je wensen door

Maak een keuze voor vaste en variabele tarieven, en geef aan hoe lang het contract mag duren. Maak je zoekopdracht nog concreter (zoals groene energie). Niet vergeten: probeer een 1 jarig pakket met aantrekkelijke welkomstbonus.

Check de voordeligste leverancier

Jij bekijkt nu alle pakketten die aansluiten bij de gekozen opties. Filter nu op prijs: de goedkoopste stroomaanbieder bovenaan. Ook mag je specifieke organisaties uit Friesland selecteren / deselecteren.

Doe de overstap online

Goedkoopste stroomtarieven gevonden? Het contract bestellen kan vlug online. Het oversluiten is al binnen 5 a 6 weken geregeld. Jouw aanstaande maatschappij verzorgt het stopzetten van je actuele contract. Jullie hoeven geen handelingen te verrichten en je zult er niks van merken.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Energiecontract vergelijken mei 2024

Wat jij wil weten is natuurlijk: welk energiecontract matcht met mijn specifieke wensen? Er bestaat een keuze uit tientallen energiecontracten in Harlingen. Eigenlijk zijn alle erkende energiemaatschappijen hier werkzaam (onder andere Vattenfall). Echter ook energiebedrijven zoals Budget Energie kan je aanvragen. Middels de energievergelijker achterhaal je binnen no-time en super eenvoudig het goedkoopste energie-abonnement dat past bij jou stroomverbruik. Hieronder check je een overzicht met zeer interessante energiepakketten van mei 2024 in regio Harlingen.

  • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
  • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
  • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
  • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
  • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
  • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 2 jaar Actie
  • Oxxio – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
  • Powerpeers – Modelcontract Groene Stroom en CO2-gecompenseerd Gas

Goedkope stroomtarieven afsluiten?
Besef goed dat de prijzen voor gas + elektra nooit alleen de kWh prijs voor elektra en gasverbruik inhouden. Je hebt rekening te houden met twee belangrijke factoren. Namelijk het vastrecht dat je betaalt (vaste leveringskosten). De kosten hiervan wisselen per energiemaatschappij, en beslaan onder andere administratiekosten, onderhoud & inspectie en overige kosten. Tevens spelen er zaken als netbeheerkosten. De verantwoordelijke netbeheerder (bijvoorbeeld Oasen) rekent deze kosten door aan jou via de aanbieder waar jij aangesloten bent. Landelijk gezien verreken jij de unieke “vermindering energiebelasting” als tegemoetkoming op jouw jaarnota van de goedkoopste stroomleverancier Harlingen. Het is duidelijk, de kosten van jouw stroompakket zijn niet heel eenvoudig. Door gebruik te maken van onze vergelijker kun je de stroomtarieven van mei 2024 vlug vergelijken. Mensen zochten ook naar: energiecontract Zandberg vergelijken.

goedkoopste stroom in harlingen

Hoe kan jij zelf besparen op stroom?

Er zijn tal van manieren om je elektriciteitsverbruik te reduceren. Je kunt dan denken aan “gebruik de afwasmachine i.p.v. handwas” of gebruik een tijdschakelaar om je close-in boiler uit te schakelen. Energieleveranciers zoals UnitedConsumers en MAIN Energie werken met verhelderende hulpmiddelen voor een inkijk in het dagelijkse stroom en gas gebruik. Zo weet je precies wanneer je wat gebruikt. Betrek het hele huishouden hierbij, en ga aan de slag met besparen op de energiekosten in Harlingen. Jouw “win” is nooit enkel een positieve energienota. Door bewust met energie om te gaan neem ook jij je verantwoordelijk voor een beter milieu. Bijna alle aanbieders zijn dan ook betrokken bij groene energie. Nu ook online: goedkoopste stroom in Reutum afsluiten.

Groene stroom Harlingen
Het opwekken van stroom gaat steeds innovatiever. Onze energiemaatschappijen halen stroom uit zonnecellen en windturbines. Innovatief: er is ook een optie voor zelf elektriciteit genereren. Wat veel mensen doen is zonnepanelen nemen. Wat je ook kan doen is een warmtepomp installeren om het gasverbruik te verlagen. Heb je wel interesse in Groene stroom afsluiten in Harlingen? Ga dan voor de “duurzame” opties in de vergelijkingstool. Je vind dan in 1 overzicht alle duurzameleveranciers (ook zakelijk).

Energieprijzen Harlingen vergelijken Vergelijk vandaag nog de goedkoopste tarieven voor gas en stroom.