Goedkoopste stroom Greonterp Stap over naar de goedkoopste stroomleverancier en bespaar tot €270


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Nieuwsgierig naar de goedkoopste stroom van Greonterp? Sinds 2004 kiest iedereen zelf zijn of haar energiemaatschappij. En er valt flink wat te kiezen! Er zijn landelijk meer dan 15 leveranciers die gas en stroom leveren. Het is dus interessant om te kijken naar de voordeligste optie. Onze gaslicht-vergelijker is hierbij onmisbaar. Middels onze stroomvergelijker lees je direct meer over: wat is de goedkoopste energieleverancier in Greonterp? Handige tips daarbij vind je via waar kunnen we stroom vergelijken? Of bekijk de verschillende energiecontracten van juli 2024. Hecht jij waarde aan energie die duurzaam tot stand komt? Check dan ook onze toelichting op leveranciers van groene stroom in Greonterp. Al met al wil iedereen een voordelige energierekening. Bestudeer nu ook onze handige checklist om stroomverbruik te reduceren.


Wat is de goedkoopste energieleverancier in Greonterp

Hoe vind ik de laagste stroomtarieven van Greonterp? We onderscheiden ruim 20 energie-aanbieders. Van Allure Energie tot bijv. Engie: elk met eigen pakketten en aandachtsgebieden. De juiste kiezen valt niet mee. Genoeg leveranciers claimen de goedkoopste te zijn. Of dit daadwerkelijk het geval is – de basis – is jouw persoonlijke situatie in de provincie Friesland. Zaken als adresgegevens en het m3 gas en kWh stroom dat je gebruikt beïnvloeden de stroomkosten. Start dus ogenblikkelijk de gaslicht vergelijker, en bekijk de goedkoopste stroomleverancier wat jaarlijks een besparing oplevert van €205.

Alleen stroom

Maak jij gebruik van een pelletkachel, zonneboiler, zonnepanelen, biomassaketel of warmtepomp? En ben je zo ver dat jouw huis gasvrij is? Enkel een “stroompakket” is voor jouw situatie voldoende. Vul hiervoor alleen elektra (en geen gas) in. Elektriciteit is goedkoper dan gas. Benodig jij 2150 kWh elektriciteit? Overeenkomstige stroomcontracten incasseren per 12 maanden zo’n €400.

Alleen gas

Heb je al een goedkoop elektriciteitscontract geregeld? Wil je alleen gas vergelijken? Kies dan “0 kilowattuur stroom”. Gas is duurder dan elektra. Een huishouden met 2 personen betaalt voor gas al gauw €1040. Het beste kan je kiezen voor een gas licht abonnement (ook interessant: Budget Energie 3 jaar contract [maandjaar]).

Gas en stroom combineren

Een energiecontract met gas en stroom is prijstechnisch het meest interessant. Dat is het effect van de hoge korting (welkomstpremie) waar je recht op hebt bij de meeste abonnementen. Het is aan te raden om jaarlijks een korte termijn (1 jaar) abonnement af te sluiten. Je kunt dan vaak overstappen van stroom, en hierdoor 0genieten van goedkope energieprijzen en welkomstaanbiedingen.

Hoe kan ik stroom vergelijken?

Is je huidige situatie een modelcontract (flexibel)? Is je pakket binnen enkele weken afgelopen? Dan mag je overstappen van energie. Stroom vergelijken Greonterp is dan altijd een goed idee. Overstappen van Energieflex naar Essent of Vandebron oversluiten naar Vattenfall kan je tot wel €145 besparen. Is dat moeilijk? In vier simpele stappen geregeld.

Voer je postcode en verbruik in

Energieprijzen zijn afhankelijk van de opgegeven locatie & verbruik. Stap 1 is het invullen van je vestigingsadres (gemeente Súdwest-Fryslân) en het verwachte energiegebruik. Geen inzicht in jouw gebruik? Onze stroomvergelijker helpt jou hierbij.

Geef je wensen door

Klik op vaste en variabele tarieven, en kies de looptijd van het contract (1, 3 of 5 jaar). Maak het aanbod persoonlijker (over bijv. groene energie). Advies: doe een aanvraag voor een kort contract (1 jaar) met een hoge welkomstbonus.

Kies de voordeligste leverancier

Jij checkt vervolgens beschikbare partijen die rijmen met de gekozen opties. Sorteer de resultaten op prijs: de goedkoopste stroomaanbieder bovenaan. Eventueel kun je bepaalde bedrijven uit Friesland selecteren / deselecteren.

Verwerk de bestelling direct online

Goedkoopste stroomtarieven gedetecteerd? Het pakket aanvragen kan moeiteloos via internet. De overstap is binnen 5 a 6 weken geregeld. Jouw toekomstige leverancier neemt de overstap uit handen. Je bent hiervoor niet verantwoordelijk en blijft altijd voorzien van stroom.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Energiecontract vergelijken juli 2024

Wat jij wil weten is niets meer dan: welk energiecontract matcht met mijn eisen? Er bestaat een keuze uit meerdere energiecontracten in Greonterp. Normaliter zijn alle toonaangevende energiemaatschappijen te bestellen (denk aan Qwint). En niet te vergeten energiebedrijven zoals Leon Zeewolde zijn werkzaam in dit gebied. Met de stroomvergelijker detecteer je snel en super eenvoudig het goedkoopste energie-abonnement dat is afgestemd op jouw stroomverbruik. Onderstaand bekijk je een overzicht met zeer interessante energiepakketten van juli 2024 in regio Súdwest-Fryslân.

  • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
  • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
  • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
  • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
  • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
  • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 1 jaar
  • Oxxio – Stroom en Gas Modelcontract
  • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie

Goedkope stroomtarieven afsluiten?
Het is goed om te weten dat de onkosten voor stroom en gas nimmer uitsluitend het elektra-verbruik en m3 gasgebruik bedragen. Je hebt te maken met verschillende additionele kosten. Dan moet je denken aan de vaste leveringskosten (vastrecht). Deze prijzen verschillen per energiemaatschappij, en beslaan onder andere de administratieve kosten, service en andere zaken. Daarnaast krijg je te maken met netbeheerkosten. De verantwoordelijke netbeheerder (dit kan zijn Waternet) belast dit uiteindelijk door via de energiebedrijven. Door een provinciale subsidie verreken jij de speciale “vermindering energiebelasting” als voordeeltje op jouw jaarafrekening van de goedkoopste stroomleverancier Greonterp. Je ziet, de tarieven van zo’n stroompakket zijn best complex. Middels de gaslicht-vergelijker kan jij deze stroomtarieven van juli 2024 eenvoudig vergelijken. Vind alles uit over energiecontract Wilp vergelijken.

goedkoopste stroom in greonterp

Wat je kunt doen om te besparen op stroom?

Er zijn veel mogelijkheden om je elektriciteitsverbruik onder controle te krijgen. Je kunt dan denken aan “gebruik alleen A++ producten” of zo min mogelijk een elektrische kachel gebruiken. Energiebedrijven als Essent en Budget Energie werken met handige applicaties om een gevoel te krijgen bij jullie stroom en gasverbruik. Je gaat dan veel beter met energie om. Maak er een gezinsproject van en je kunt besparen op de energiekosten in Greonterp. Jouw “win” is meer dan alleen een gunstigere energierekening. Dankzij een bewuste energieconsumptie draag je een steentje bij aan de energierevolutie. Het gros van de energieleveranciers zijn dan ook betrokken bij groene energie. Wellicht ook beschikbaar: goedkoopste stroom in Parrega afsluiten.

Groene stroom Greonterp
Het genereren van stroom gaat steeds innovatiever. De energie-aanbieders wekken elektriciteit op via zonnepanelen of een eigen windmolen. Advies: er is ook een optie voor zelf elektriciteit genereren. Wat veel mensen doen is zonnepanelen kopen. Een andere optie is het laten plaatsen van een warmtepomp om minder gas te verbruiken. Enthousiast geworden voor Groene stroom afsluiten in Greonterp? Ga dan voor de opties m.b.t. groene stroom in de vergelijkingstool. Je bekijkt dan in een oogopslag alle duurzamemaatschappijen (ook zakelijk).

Energieprijzen Greonterp vergelijken Vergelijk gemakkelijk de goedkoopste tarieven voor gas en stroom.