Goedkoopste stroom Goingarijp Stap over naar de goedkoopste stroomleverancier en bespaar tot €135


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Meer weten over de goedkoopste stroom van Goingarijp? Sinds we een open markt hebben bepaal je zelf jouw energiemaatschappij. De keuze is niet eenvoudig. Er zijn ruim 20 maatschappijen voor gas en stroom. Ja kunt dus zelf zoeken naar de meest aantrekkelijke aanbieding. Onze gaslicht-vergelijker kan hier een steentje aan bijdragen. Door onze stroomvergelijker vind je het antwoord op de vraag: wat is de goedkoopste energieleverancier in Goingarijp? Wat je hierbij kan helpen is het onderdeel hoe gaat stroom vergelijken precies? Of bekijk de verschillende energiecontracten van april 2024. Draag jij graag een steentje bij aan minder uitstoot van CO-2? Spring dan meteen naar commentaren over aanbieders van groene stroom in Goingarijp. Uiteindelijk streven alle huishoudens naar een gunstige energierekening. Lees gelijk onze toepasbare suggesties om stroomverbruik te minderen.


Wat is de goedkoopste energieleverancier in Goingarijp

Wat zijn de laagste stroomtarieven van Goingarijp? Momenteel tellen we ruim 20 energie-aanbieders. Dat gaat van Clean Energy tot Vrijopnaam: elk met eigen contracten en voordelen. Een “goede” aanbieder selecteren is een hele opgave. Een aanzienlijk aantal energie-aanbieders zetten zichzelf in de etalage als de “goedkoopste”. De berekening daarvoor is afhankelijk van je individuele behoeften in de provincie Friesland. Aspecten zoals woonplaats en het verbruikte gas en stroom beïnvloeden de energierekening. Bekijk dus ogenblikkelijk de gaslicht vergelijker, en check de goedkoopste stroomaanbieder wat jaarlijks een besparing oplevert van €180.

Alleen stroom

Als trotse eigenaar van een zonnepanelen, pelletkachel, zonneboiler, warmtenet of warmtepomp? En verbruik je geen gas? Alleen een contract voor elektra is voor jou toereikend. Voer hierom in dat je geen gas nodig hebt. Elektriciteit is relatief goedkoop. Verbruik je 2225 kWh elektriciteit? Zodanige stroomcontracten zijn al verkrijgbaar vanaf € 455.

Alleen gas

Inmiddels al een gunstig elektriciteitscontract aangevraagd? Ben je op zoek naar gas vergelijken? Klik dan op “ik wil alleen gas”. Gas is zeker niet goedkoop. Een woning met 2 bewoners wordt gemiddeld aangeslagen voor ongeveer €1065. Prijstechnisch kun je beter gaan voor een combi van gas en licht (check ook: Powerpeers 1 jaar contract [maandjaar]).

Gas en stroom combineren

Gas en stroom bij dezelfde leverancier afnemen is niet verplicht maar wel goedkoop. Dit heb je te danken aan de aantrekkelijke kortingen (welkomstpremie) die je ontvangt bij de meeste abonnementen. Wij adviseren om herhaaldelijk een kort contract te nemen, max 1 jaar. Je kunt dan vaak overstappen van stroom, en daarbij steevast gebruik maken van goedkope energieprijzen en korting voor nieuwe klanten.

Hoe kan ik stroom vergelijken?

Is je huidige situatie een modelcontract (flexibel)? Of loopt jouw energiecontract bijna af? Overstappen van energie is dan mogelijk. Stroom vergelijken Goingarijp is een eenvoudige manier om geld te besparen. Overstappen van Energieflex naar Eneco of Huismerk Energie oversluiten naar Vattenfall kan je +/- €185 opleveren. Denk je dat het ingewikkeld is? Onze experts hebben 4 stappen bedacht.

Persoonsgegevens (adres) invoeren

Energieprijzen vinden hun oorsprong in de opgegeven locatie & verbruik. Het begint dus met invoeren van jouw postcode, huisnummer (gemeente De Friese Meren) en het verwachte energiegebruik. Geen inzicht in jouw gebruik? Selecteer dan het aantal personen.

Wat voor contract wil je?

Kies voor een vast of variabel tarief, en bepaal de looptijd van jouw energiecontract. Maak het aanbod persoonlijker (neem bijv. groene energie). Belangrijk: test een 1 jarig pakket met aantrekkelijke welkomstkorting.

Kies de goedkoopste contracten

Je treft nu beschikbare partijen die aansluiten bij jouw eisen. Filter nu op prijs: de goedkoopste stroomaanbieder eerst. Daarbij mag je bepaalde maatschappijen uit Friesland deselecteren.

Verwerk de bestelling snel online

Goedkoopste stroomtarieven tegengekomen? Het energiepakket bestellen kan nu via de pc. Het oversluiten is binnen maximaal 6 weken geregeld. Jouw aanstaande leverancier zal het huidige pakket annuleren. Je bent hiervoor niet verantwoordelijk en krijgt niet te maken met storingen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Energiecontract vergelijken april 2024

Waar het uiteindelijk om draait is uiteindelijk: welk energiecontract voldoet aan mijn ideaalplaatje? Je kunt kiezen uit veel energiecontracten in Goingarijp. Normaliter zijn alle erkende energiemaatschappijen te bestellen (een voorbeeld is Qwint). En wat te denken van energiebedrijven zoals Innova Energie zijn werkzaam in dit gebied. Via onze tool ontdek je onmiddellijk en super gemakkelijk het goedkoopste energie-abonnement dat aansluit bij jouw stroomverbruik. Verderop bekijk je een opsomming met het huidige aanbod energiepakketten van april 2024 in regio De Friese Meren.

  • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
  • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
  • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
  • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
  • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
  • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast
  • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 3 jaar vast Actie
  • Budget Energie – Modelcontract stroom en gas

Goedkope stroomtarieven afsluiten?
Houd in gedachte dat de prijzen van gas en stroom nimmer enkel de verbruikte elektra en gasverbruik zijn. We onderscheiden nog diverse kostenposten. Namelijk het vast leveringskostengedeelte (vastrecht). Deze kosten wisselen per maatschappij, en worden gebruikt voor oversluitkosten, verwerking, onderhoud & inspectie en meer van dit soort zaken. Bovendien factureren ze nog netbeheerkosten. Jullie regionale netbeheerder (denk aan Evides) verplaatst deze kosten naar jou via de energiebedrijven. Via landelijke subsidies krijg je de unieke “vermindering energiebelasting” als mindering op jullie jaarnota van de goedkoopste stroomleverancier Goingarijp. We kunnen concluderen: de tarieven van een stroompakket zijn niet altijd even transparant. Middels de gaslicht-vergelijker kan jij de actuele stroomtarieven van april 2024 nu vergelijken. Wellicht spreekt dit je ook aan: energiecontract Wijhe vergelijken.

goedkoopste stroom in goingarijp

Hoe kan jij zelf besparen op stroom?

Er zijn tal van opties of het gebruik van elektriciteit te verlagen. Een suggestie is “haal opladers uit het stopcontact” of gebruik een tijdschakelaar om je close-in boiler uit te schakelen. Maatschappijen als Vrijopnaam en De Vastelastenbond hanteren praktische apps voor helderheid over energieverbruik en piekmomenten. Zo zul je al snel minder energie gebruiken. Betrek het hele huishouden hierbij, en start direct met besparen op de energiekosten in Goingarijp. Je doelstelling gaat verder dan een goedkopere nota van de energie aanbieding. Door de energieconsumptie te reduceren kun je iets doen aan minder CO-2 uitstoot. Bijna alle energiebedrijven zijn daarom druk bezig met groene energie. Wellicht ook beschikbaar: goedkoopste stroom in Ouwster-Nijega afsluiten.

Groene stroom Goingarijp
Het inkopen van stroom wordt op diverse manieren gedaan. De energiemaatschappijen halen elektriciteit uit zonne-energie en windenergie. Leuke tip: er is ook een optie voor thuis stroom opwekken. Wat veel mensen doen is zonnepanelen kopen. Je kunt ook kiezen voor het nemen van zo’n warmtepomp om zo de gaskraan dicht te draaien. Wil je Groene stroom afsluiten in Goingarijp? Selecteer dan de opties m.b.t. groene stroom in onze vergelijker. Je vind dan in een oogopslag de “duurzaamste” bedrijven (ook zakelijk).

Energieprijzen Goingarijp vergelijken Vergelijk zonder problemen de goedkoopste tarieven voor gas en (groene) stroom.