Goedkoopste stroom Follega Achterhaal de goedkoopste stroomleverancier en bespaar tot €190


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Op zoek naar de goedkoopste stroom van Follega? In Nederland kies je zelf jouw energiemaatschappij. En het aanbod is groot! Er zijn een enorm aantal spelers die elektra en gas kunnen verzorgen. Steeds meer consumenten zoeken naar de meest aantrekkelijke aanbieding. Ons team kan hier een steentje aan bijdragen. Aan de hand van onze stroomvergelijker vind je het antwoord op de vraag: wat is de goedkoopste energieleverancier in Follega? Zie daarvoor ook onze informatie over waar kunnen we stroom vergelijken? Of bekijk de verschillende energiecontracten van april 2024. Streef jij naar minder uitstoot van CO-2? Check dan ook onze tips over aanbieders van groene stroom in Follega. Onder aan de streep is het streven van iedereen een gunstige energierekening. Ontdek direct ook onze handige tips om het stroomverbruik te verminderen.


Wat is de goedkoopste energieleverancier in Follega

Wat zijn de laagste stroomtarieven van Follega? Er zijn ruim 20 energie-aanbieders. Aanbieders als E.ON tot o.a. Essent: ieder met hun eigen contracten en voordelen. Een “goede” aanbieder selecteren is een hele opgave. Genoeg energieleveranciers stellen zich op als goedkoopste aanbieder. Maar of dat echt zo is wordt gebaseerd op jullie eigen wensen in de provincie Friesland. Onder andere woonadres en het m3 gas en kWh stroom dat je gebruikt hebben invloed op de kosten van stroom en gas. Bekijk dus eenvoudig de gaslicht vergelijker, en achterhaal de goedkoopste stroomaanbieder en ontvang besparingen tot maar liefst €200.

Alleen stroom

Hebben jullie al aansluitingen voor een pelletkachel, zonnepanelen, warmtenet, zonneboiler of warmtepomp? Consumeer jij helemaal geen gas meer? Enkel en alleen elektriciteit is voor jou afdoende. Vul hiervoor 0 kubieke meter gas in. Elektriciteit is goedkoper dan gas. Verbruik je 2000 (kWh) stroom? Zulke stroom aanbiedingen heb je al vanaf €430.

Alleen gas

Op dit moment al een goedkoop elektriciteitscontract geregeld? Wil je alleen gas vergelijken? Klik dan op “enkel gas”. Gas is duurder dan elektra. Een woning met 2 bewoners heeft al snel een gasrekening van € 995. Het meest voordelig is een gas licht contract (bezoek ook: UnitedConsumers contract [maandjaar]).

Gas en stroom combineren

Een energiepakket met stroom en gas bespaart jou het meest. Dit komt door de hoge korting (welkomstpremie) die je krijgt bij de meeste abonnementen. Het is niet zo’n gek idee om alsmaar een korte termijn (1 jaar) abonnement af te sluiten. Zo kan je elke 12 maanden overstappen van stroom, en 0verbluft worden door goedkope energieprijzen en korting voor nieuwe klanten.

Hoe kan ik stroom vergelijken?

Beschik jij over een flexibel (modelcontract) contract? Of verloopt jouw huidige energiecontract? Dan mag je overstappen van energie. Stroom vergelijken Follega is de manier om te besparen op je lasten. Overstappen van Budget Energie naar Energiedirect.nl of Huismerk Energie oversluiten naar Powerpeers kan ieder jaar wel €215 besparen. Denk je dat het ingewikkeld is? Onze experts hebben 4 stappen bedacht.

Postcode, huisnummer en verbruik doorgeven

Energieprijzen zijn afhankelijk van jouw adresgegevens en verbruik. Start dus met jouw woonplaats (gemeente De Friese Meren) en een schatting van stroom- en gas. Beschik je niet over deze info? Kies dan de grootte van het huishouden.

Geef je wensen door

Selecteer variabele of vaste tarieven, en kies de looptijd van de verbintenis. Maak het aanbod persoonlijker (aangaande groene energie). Belangrijk: kies een kort contract (1 jaar) met aantrekkelijke welkomstbonus.

Selecteer de goedkoopste maatschappij

Je vindt nu beschikbare partijen die in lijn zijn met jouw eisen. Filter nu op prijs: de goedkoopste stroomaanbieder als eerst. Tevens mag je bepaalde maatschappijen uit Friesland deselecteren.

Regel de overstap snel online

Goedkoopste stroomtarieven achterhaald? Het energiepakket regelen kan nu via internet. Het overstappen is in een paar weken doorgevoerd. Jouw toekomstige energieaanbieder pakt dit volledig op. Je bent hiervoor niet verantwoordelijk en komt geen moment zonder elektra te zitten.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Energiecontract vergelijken april 2024

Waar het uiteindelijk om draait is natuurlijk: welk energiecontract rijmt met mijn situatie? Je hebt de keuze uit meerdere energiecontracten in Follega. Standaard zijn alle bekende energiemaatschappijen hier beschikbaar (onder andere Engie). Echter ook energiebedrijven zoals Clean Energy kan je aanvragen. Op basis van de vergelijker ontdek je snel en zonder problemen het goedkoopste energie-abonnement passend bij stroomverbruik. Hieronder tref je een overzicht met de meest populaire energiepakketten van april 2024 in regio De Friese Meren.

  • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
  • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
  • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 4 jaar
  • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
  • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
  • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
  • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 3 jaar vast
  • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar

Goedkope stroomtarieven afsluiten?
Bedenk goed dat de vergoedingen van gas + elektra nimmer louter het aantal kWh elektra en gasverbruik inhouden. Je hebt rekening te houden met verschillende additionele kosten. Dan moet je denken aan vastrecht, ook wel de ‘vaste leveringskosten’. Deze prijzen zijn weer anders per energieleverancier, en beslaan onder andere de administratieve kosten, service en overige kosten. Daarbij spelen er zaken als netbeheerkosten. De lokale netbeheerder (bijv. Oasen) legt deze kosten indirect bij jou neer via de aanbieder waar jij aangesloten bent. Via landelijke subsidies geldt er de unieke “vermindering energiebelasting” als extra verlaging op de jaarafrekening van de goedkoopste stroomleverancier Follega. Zoals je ziet: de prijzen van jouw stroompakket zijn niet altijd even transparant. Met behulp van de vergelijker kan jij de stroomtarieven van april 2024 direct vergelijken. Ook interessant: energiecontract Waspik vergelijken.

goedkoopste stroom in follega

Wat je kunt doen om te besparen op stroom?

Er zijn tal van opties of het gebruik van elektriciteit te stabiliseren. Je kunt dan denken aan “de verwarming omlaag doen” of laat de wasmachine de was eerst goed centrifugeren. Bedrijven zoals Eneco en Allure Energie hanteren handige hulpmiddelen voor een inkijk in het dagelijkse stroom en gas gebruik. Het zorgt voor meer grip op de kosten. Maak er een gezinsproject van en ga aan de slag met besparen op de energiekosten in Follega. Wat je bereikt is nimmer puur een voordelige nota van de energieleverancier. Door minder energie te consumeren kun je iets doen aan het verminderen van CO-2 uitstoot. De meeste energie-aanbieders zijn dan ook betrokken bij groene energie. Start nu ook met goedkoopste stroom in Oosterwijk afsluiten.

Groene stroom Follega
Stroom genereren wordt op diverse manieren gedaan. Onze bedrijven wekken stroom op via zonnecentrales en windparken. Maar let op: er is ook een optie voor thuis stroom opwekken. Denk aan zonnepanelen kopen. Wat je ook veel ziet is het aankopen van zo’n warmtepomp om het gasverbruik te verlagen. Enthousiast geworden voor Groene stroom afsluiten in Follega? Selecteer dan de speciale opties in de energievergelijker. Je treft dan in 1 overzicht de “duurzaamste” maatschappijen (ook zakelijk).

Energieprijzen Follega vergelijken Vergelijk a la minute de goedkoopste tarieven voor gas en stroom.