Goedkoopste stroom Eys Stap over naar de goedkoopste stroomleverancier en bespaar tot €225


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Zoek jij ook de goedkoopste stroom van Eys? In Nederland heb je de optie zelf een selectie te maken voor een energie-aanbieder. En het aanbod is enorm! Er zijn ruim 20 spelers die elektra en gas kunnen verzorgen. Iedereen zoekt dus naar goedkope stroom. Onze energievergelijker ondersteunt jullie daarbij. Middels onze vergelijker krijg je snel duidelijkheid over: wat is de goedkoopste energieleverancier in Eys? Ook gaan we verder in op zaken als hoe werkt stroom vergelijken? Of bekijk de verschillende energiecontracten van juli 2024. Streef jij naar een schonere wereld? Check dan snel alle uitleg over leveranciers van groene stroom in Eys. Per slot van rekening is het streven van iedereen een goedkope energierekening. Ontdek rap onze nuttige tips om jullie stroomverbruik te reduceren.


Wat is de goedkoopste energieleverancier in Eys

Benieuwd naar de laagste stroomtarieven van Eys? Er zijn 15 – 20 energiebedrijven. Dat gaat van MAIN Energie tot bijv. Qwint: met ieder specifieke abonnementen en voordelen. Kiezen is dus best lastig. Het gros van de leveranciers beweren dat ze ’t goedkoopst zijn. Maar dit – het uitgangspunt – is jouw persoonlijke situatie in de provincie Limburg. Onder andere woonadres en verbruik zijn van invloed op de energierekening. Raadpleeg vlug de stroomvergelijker, en check de goedkoopste aanbieder van stroom voor een korting tot wel €290.

Alleen stroom

Heb jij al een zonneboiler, zonnepanelen, warmtenet, pelletkachel of warmtepomp? Consumeer jij helemaal geen gas meer? Louter elektra is voor jou genoeg. Vul dan ook “0 M3 gas” in. Elektriciteit is in Nederland voordelig. Verbruik je 2250 (kWh) elektriciteit? Soortgelijke stroom-abonnementen zijn al verkrijgbaar vanaf € 450.

Alleen gas

Inmiddels al een goedkoop elektriciteitscontract afgesloten? Wil je alleen gas vergelijken? Druk hiervoor op “0 kilowattuur stroom”. Gas is daarentegen duurder. Een kleine familie (2 pers.) spendeert aan gas jaarlijks gemiddeld €1080. Het meest voordelig is een gas licht contract (bezoek ook: Greenchoice contract [maandjaar]).

Gas en stroom combineren

Een energiepakket met stroom en gas is een voordelige keuze. Dit komt door de hoge korting (welkomstpremie) die je ontvangt bij gas- en stroomcontracten. Wij adviseren om blijvend een kort contract te nemen, max 1 jaar. Je kunt dan elk jaar weer van stroom overstappen, en daarbij herhaaldelijk gebruik maken van goedkope energieprijzen en welkomstaanbiedingen.

Hoe werkt stroom vergelijken?

Heb jij op dit moment een modelcontract? Is je pakket binnen enkele weken afgelopen? Van energie overstappen is dan altijd interessant. Stroom vergelijken Eys is de manier om te besparen op je lasten. Overstappen van DELTA naar UnitedConsumers of MAIN Energie oversluiten naar Oxxio kan per 12 maanden zo’n €200 schelen. Denk je dat het ingewikkeld is? Volg het onderstaande stappenplan.

Vul jouw locatie en verbruik in

Energieprijzen zijn afhankelijk van de opgegeven locatie & verbruik. Begin dus met de lokatie van de aansluiting (gemeente Gulpen-Wittem) en inschatting van energieverbruik. Is dit voor jou onbekend? De stroomvergelijker helpt jou schatten.

Gebruik de filters

Klik op een variabel of juist het vaste tarief, en selecteer optioneel een looptijd. Specificeer je zoekopdracht (als o.a. groene energie). Update: kies een 1 jarig contract met een interessante welkomstpremie.

Vind de goedkoopste pakketten

Jij ziet nu een overzicht met alle aanbiedingen die matchen met jouw wensenlijst. Sorteer de contracten op prijs: de goedkoopste stroomaanbieder eerst. Ook kan jij specifieke aanbieders uit Limburg selecteren / deselecteren.

Verwerk de aanvraag snel online

Goedkoopste stroomtarieven gecheckt? Het pakket aanvragen kan direct via internet. Overstappen van energie is binnen een paar weken geactiveerd. Jouw toekomstige maatschappij zegt jouw huidige contract op. Er wordt van jullie niets verwacht, en je zult er niks van merken.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Energiecontract vergelijken juli 2024

De grote vraag is vanzelfsprekend: welk energiecontract spoort met mijn ideaalplaatje? Je hebt de keuze uit tientallen energiecontracten in Eys. Tegenwoordig zijn alle grote energiemaatschappijen hier wel actief ( denk aan Vattenfall). En natuurlijk ook energiebedrijven zoals E.ON kan je aanvragen. Met behulp van de energievergelijker bekijk je direct en simpel het goedkoopste energie-abonnement dat overeenkomt met jouw stroomverbruik. Verderop ontdek je een lijst met het huidige aanbod energiepakketten van juli 2024 in regio Gulpen-Wittem.

  • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
  • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
  • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
  • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
  • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
  • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actie
  • Oxxio – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
  • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar Actie

Goedkope stroomtarieven afsluiten?
Het is goed om te weten dat de vergoedingen voor stroom en gas nooit alleen het aantal kWh elektra en m3 gasgebruik zijn. We onderscheiden nog een tweetal kosten. In de basis is dat het vast leveringskostengedeelte (vastrecht). Deze kosten zijn verschillend per maatschappij, en hieronder vallen o.a. de administratieve kosten, klantenservice en soortgelijke kosten. Eveneens krijg je te maken met netbeheerkosten. De netbeheerder actief in de regio (denk aan Vitens) berekent dit aan jou door via de energieaanbieder. Door een provinciale subsidie geldt er de onmisbare “vermindering energiebelasting” als korting op jouw jaarnota van de goedkoopste stroomleverancier Eys. Het mag duidelijk zijn, de prijzen van jouw stroompakket zijn best complex. Aan de hand van de stroomvergelijker kan jij de actuele stroomtarieven van juli 2024 ogenblikkelijk vergelijken. Wellicht spreekt dit je ook aan: energiecontract Wapenveld vergelijken.

goedkoopste stroom in eys

Wat zijn manieren om te besparen op stroom?

Er zijn tal van opties of het gebruik van elektriciteit onder controle te krijgen. Denk aan: “de was ophangen i.p.v. de droger gebruiken” of zorg dat je koelkast goed sluit. Aanbieders als Energiedirect.nl en HVC bieden handige programma’s voor helderheid over jouw stroomverbruik (en gas). Dit zorgt voor een stukje bewustwording. Maak er een gezinsproject van en ga aan de slag met besparen op de energiekosten in Eys. Wat je bereikt is niet alleen een voordelige rekening van de energiemaatschappij. Door een lager energieverbruik draag je bij aan een beter milieu. De meeste leveranciers zijn daarom ook leverancier van groene energie. Andere regio? Begin nu direct met goedkoopste stroom in Oostburg afsluiten.

Groene stroom Eys
Stroom opwekken gebeurt op allerlei wijzen. Veel maatschappijen kopen elektriciteit via zonnecellen en windturbines. Advies: wat veel gedaan wordt is thuis elektriciteit genereren. De beste optie is het plaatsen van zonnepanelen. Meer en meer mensen kiezen ook voor het aankopen van zo’n warmtepomp om het gasverbruik te verlagen. Enthousiast geworden voor Groene stroom afsluiten in Eys? Gebruik dan de opties m.b.t. groene stroom in onze vergelijker. Je bekijkt dan in 1 overzicht alle “groene” maatschappijen (ook zakelijk).

Energieprijzen Eys vergelijken Vergelijk direct de goedkoopste tarieven voor (groene) stroom en gas.