Goedkoopste stroom Elp Achterhaal de goedkoopste stroomleverancier en bespaar tot €140


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Interesse in de goedkoopste stroom van Elp? In ons land heb je de optie zelf een selectie te maken voor een energiebedrijf. En het aanbod is enorm! Er zijn een enorm aantal spelers die elektra en gas kunnen verzorgen. Steeds meer consumenten zoeken naar de goedkoopste contracten. Onze energievergelijker helpt jou hierbij. Aan de hand van onze vergelijkingsmodule vind jij de beste adviezen aangaande: wat is de goedkoopste energieleverancier in Elp? Handige tips daarbij vind je via hoe werkt stroom vergelijken? Of bekijk de verschillende energiecontracten van mei 2024. Zet jij je in voor energie die duurzaam tot stand komt? Check dan ook onze adviezen over aanbieders van groene stroom in Elp. Uiteindelijk zoekt iedereen naar een goedkope energienota. Ontdek direct ook onze handige adviezen om het stroomverbruik te minderen.


Wat is de goedkoopste energieleverancier in Elp

Wat zijn de laagste stroomtarieven van Elp? We onderscheiden meer dan 20 energiemaatschappijen. Aanbieders als Innova Energie t/m NLE: ieder met hun eigen pakketten en voordelen. Een “goede” aanbieder selecteren is een hele opgave. Een aanzienlijk aantal aanbieders beweren dat ze ’t goedkoopst zijn. Maar dit hangt af van jouw situatie in de provincie Drenthe. Zaken als woonadres en energieconsumptie drukken hun stempel op de energielasten. Start dus nu de gaslicht vergelijker, en ontdek de goedkoopste stroomaanbieder en ontvang besparingen tot maar liefst €275.

Alleen stroom

Als trotse eigenaar van een pelletkachel, biomassaketel, zonneboiler, zonnepanelen of warmtepomp? En ben je zo ver dat jouw huis gasvrij is? Enkel een contract voor elektra is in dit geval voldoende. Voer dus “0 M3 gas” in. Elektriciteit is in ons land erg betaalbaar. Verbruik je 2300 kWh aan elektra? Dergelijke stroomcontracten kosten jaarlijks zo’n €420.

Alleen gas

Heb je al een gunstig elektriciteitscontract gevonden? Uitsluitend gas-deals vergelijken? Selecteer de optie “enkel gas”. Voor gas betaal je wel wat meer. Een kleine woning heeft al snel een gasrekening van € 900. Het goedkoopst is een combi van gas en licht (check ook: E.ON).

Gas en stroom combineren

Een energiecontract met gas en stroom bespaart jou het meest. Dat is het effect van de aantrekkelijke kortingen (welkomstpremie) die je ontvangt bij energiecontracten. Het is slim om telkens over te stappen naar een 1-jarig abonnement. Zo kan je elke 12 maanden overstappen van stroom, en dus 0verrast worden door goedkope energieprijzen en welkomstaanbiedingen.

Hoe werkt stroom vergelijken?

Heb jij op dit moment een modelcontract? Of is de einddatum van jouw energiecontract in zicht? Van energie overstappen is dan altijd interessant. Stroom vergelijken Elp is eigenlijk snel geld verdienen. Overstappen van Fenor naar Energiedirect.nl of Innova Energie oversluiten naar Qurrent kan ieder jaar zo’n €155 besparen. Denk je dat het ingewikkeld is? Volg de 4 stappen hieronder.

Voer je postcode en verbruik in

Energieprijzen worden samengesteld op basis van de opgegeven locatie & verbruik. Het begint dus met invoeren van jouw woonplaats (gemeente Midden-Drenthe) en het verwachte energiegebruik. Geen inzicht in jouw gebruik? De stroomvergelijker helpt jou schatten.

Wat voor contract wil je?

Maak een keuze voor een variabel of juist het vaste tarief, en kies eventueel de looptijd (1 – 5 jaar). Maak het aanbod persoonlijker (zoals groene energie). Tip: ga altijd voor een kortlopend pakket met aantrekkelijke welkomstpremie.

Vind de goedkoopste aanbieder

Jij bekijkt nu alle pakketten die voldoen aan je wensen. Rangschik de uitkomst op prijs: de goedkoopste stroomaanbieder eerst. Ook kan je bepaalde leveranciers uit Drenthe selecteren / deselecteren.

Doe de bestelling snel online

Goedkoopste stroomtarieven achterhaald? Het energiecontract bestellen kan binnen no-time online. De energie-overstap is al binnen 5 a 6 weken verwerkt. De nieuwe aanbieder neemt de overstap uit handen. Jij hoeft niets te doen en blijft altijd voorzien van stroom.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Energiecontract vergelijken mei 2024

De grote vraag is vanzelfsprekend: welk energiecontract spoort met mijn specifieke wensen? Er valt te kiezen uit verscheidene energiecontracten in Elp. Doorgaans zijn alle toonaangevende energiemaatschappijen te bestellen (denk aan Qwint). En niet te vergeten energiebedrijven zoals E.ON zijn hier actief. Aan de hand van de stroomvergelijker check je rap en simpel het goedkoopste energie-abonnement dat past bij jou stroomverbruik. Onderstaand ontdek je een overzicht met de veel bestelde energiepakketten van mei 2024 in regio Midden-Drenthe.

  • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
  • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
  • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 3 jaar
  • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
  • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
  • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
  • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 1 jaar vast
  • UnitedConsumers – Windstroom en Gas Variabel 3 jaar

Goedkope stroomtarieven afsluiten?
Het is goed om te weten dat de onkosten van gas en stroom nooit uitsluitend het aantal kWh elektra of het gasverbruik bedragen. Er zijn nog verschillende additionele kosten. Hier bedoelen we o.a. het vast leveringskostengedeelte (vastrecht). Deze prijzen zijn verschillend per energieaanbieder, en is bedoeld voor zaken als de overheadkosten, servicemedewerkers en meer van dit soort zaken. Ook factureren ze nog netbeheerkosten. De verantwoordelijke netbeheerder (bijvoorbeeld Evides) belast dit uiteindelijk door via de energiemaatschappij. Aan de hand van subsidies verkrijg jij de aantrekkelijke “vermindering energiebelasting” als extra verlaging op jullie jaarafrekening van de goedkoopste stroomleverancier Elp. Het is duidelijk, de kosten van stroompakketten bereken je niet zo 123 zelf. Aan de hand van de gaslicht-vergelijker kun jij de huidige stroomtarieven van mei 2024 vandaag nog vergelijken. Zoek ook naar energiecontract Voorschoten vergelijken.

goedkoopste stroom in elp

Kan ik gemakkelijk besparen op stroom?

Er zijn tal van manieren om het jaarlijkse elektriciteit verbruik te reduceren. Denk aan: “gebruik alleen A++ producten” of zet je elektrische kookplaat uit voordat het eten helemaal klaar is. Energiebedrijven zoals Energiedirect.nl en MAIN Energie hebben praktische tools voor helderheid over jouw stroomverbruik (en gas). Zo weet je precies wanneer je wat gebruikt. Ga aan de slag met iedereen in huis en ga aan de slag met besparen op de energiekosten in Elp. Het pluspunt is meer dan alleen een positieve energierekening. Door de energieconsumptie te reduceren draag je bij aan het verminderen van CO-2 uitstoot. Veel energiemaatschappijen zijn daarom druk bezig met groene energie. Je treft hier ook uitgebreide info over goedkoopste stroom in Obdam afsluiten.

Groene stroom Elp
Stroomopwekking wordt op diverse manieren gedaan. De aanbieders kopen stroom in via zonnecentrales en windparken. Advies: tegenwoordig kan men ook thuis stroom genereren. De beste optie is het installeren van zonnepanelen. Wat je ook veel ziet is het laten plaatsen van een warmtepomp om zo de gaskraan dicht te draaien. Enthousiast geworden voor Groene stroom afsluiten in Elp? Selecteer dan de duurzame mogelijkheden in de vergelijkingstool. Je ontdekt dan in 1 overzicht alle duurzamemaatschappijen (ook zakelijk).

Energieprijzen Elp vergelijken Vergelijk a la minute de goedkoopste tarieven voor stroom en gas.