Goedkoopste stroom Eemshaven Ontdek de goedkoopste stroomleverancier en bespaar tot €225


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Interesse in de goedkoopste stroom van Eemshaven? Sinds 2004 maak je zelf een keuze voor een energiebedrijf. En er valt flink wat te kiezen! Er zijn tientallen aanbieders die elektra en gas kunnen verzorgen. Nederlanders zijn altijd op zoek naar manieren om te besparen op energie. Onze energievergelijker kan daarbij van pas komen. Door gebruik te maken van onze vergelijkingsmodule ontdek je het antwoord op de kwestie: wat is de goedkoopste energieleverancier in Eemshaven? Ook gaan we verder in op zaken als hoe werkt stroom vergelijken? Of bekijk de verschillende energiecontracten van mei 2024. Zet jij je in voor minder uitstoot van CO-2? Check dan snel alle uitleg over aanbieders van groene stroom in Eemshaven. Uiteindelijk zoeken we naar manieren voor een gunstige energierekening. Ontdek gelijk ook onze handige adviezen om je stroomverbruik te minimaliseren.


Wat is de goedkoopste energieleverancier in Eemshaven

Snel zoeken naar de laagste stroomtarieven van Eemshaven? We hebben te maken met meer dan 20 energiemaatschappijen. Leveranciers als Budget Energie t/m Vrijopnaam: ze hanteren allemaal andere prijzen en pluspunten. Kiezen is dus best lastig. Veel energieleveranciers stellen zich op als goedkoopste aanbieder. De controle hiervoor – het uitgangspunt – is jullie eigen wensen in de provincie Groningen. Zaken als postcodegebied en het m3 gas en kWh stroom dat je gebruikt hebben invloed op de kosten van stroom en gas. Start dus spoedig de vergelijker, en achterhaal de goedkoopste stroomleverancier wat jaarlijks een besparing oplevert van €135.

Alleen stroom

Heb jij al een zonnepanelen, zonneboiler, biomassaketel, pelletkachel of warmtepomp? En ben je zo ver dat jouw huis gasvrij is? Puur elektra is voor jou voldoende. Voer hiervoor een “nul” bij gas in. Elektriciteit kost zo’n €0,22 per kWh. Gebruik jij 2025 kWh elektriciteit? Zodanige stroom aanbiedingen incasseren per 12 maanden zo’n €420.

Alleen gas

Eerder dit jaar al een goedkoop elektriciteitscontract aangevraagd? Nu benieuwd naar gas vergelijken? Selecteer de optie “ik wil alleen gas”. Voor gas betaal je wel wat meer. Een kleine woning betaalt voor gas al gauw €910. Het meest interessante is een gas licht contract (bezoek ook: actie DELTA).

Gas en stroom combineren

Gas en stroom bij dezelfde leverancier afnemen is prijstechnisch het meest interessant. Dat heeft te maken met de aanzienlijke aanbiedingen (welkomstpremie) die gelden op gas- en stroomcontracten. Het is verstandig om jaarlijks over te stappen naar een 1-jarig abonnement. Je kunt dan vaak overstappen van stroom, en uiteraard 0genieten van goedkope energieprijzen en welkomstaanbiedingen.

Hoe kan ik stroom vergelijken?

Is je huidige situatie een modelcontract (flexibel)? Verloopt je abonnement binnen een paar weken? Dan mag je overstappen van energie. Stroom vergelijken Eemshaven is een eenvoudige manier om geld te besparen. Overstappen van Anode Energie naar UnitedConsumers of MAIN Energie oversluiten naar NLE kan per jaar +/- €220 besparen. Denk je dat het ingewikkeld is? Volg het onderstaande stappenplan.

Persoonsgegevens (adres) invoeren

Energieprijzen worden gecalculeerd aan de hand van de verbruikte stroom/gas en postcode. Stap 1 is het invullen van je vestigingsadres (gemeente Eemsmond) en inschatting van energieverbruik. Geen idee wat je verbruik is? Kies dan de grootte van het huishouden.

Geef je wensen door

Selecteer een variabel of juist het vaste tarief, en kies de looptijd van de verbintenis. Maak je zoekopdracht nog concreter (aangaande groene energie). Belangrijk: kies een kortlopend contract met een forse bonus.

Check de goedkoopste pakketten

Jij ziet nu een overzicht met alle contracten die vallen binnen de gekozen opties. Orden de pakketten op prijs: de goedkoopste stroomaanbieder als eerst. Optioneel kan jij specifieke aanbieders uit Groningen selecteren / deselecteren.

Verwerk de overstap direct online

Goedkoopste stroomtarieven gevonden? Het energiecontract aanvragen kan snel via de pc. Het overstappen is al binnen een aantal weken verwerkt. Jouw toekomstige maatschappij zal het huidige pakket annuleren. Dit gaat volledig buiten jullie om, en de stroom blijft altijd geactiveerd.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Energiecontract vergelijken mei 2024

Waar het uiteindelijk om draait is uiteraard: welk energiecontract sluit aan bij mijn specifieke wensen? Je kunt kiezen uit verscheidene energiecontracten in Eemshaven. Eigenlijk zijn alle bekende energiemaatschappijen hier beschikbaar (een voorbeeld is Eneco). Maar ook energiebedrijven als Huismerk Energie kan je aanvragen. Aan de hand van de zoekmachine check je snel en eenvoudig het goedkoopste energie-abonnement dat aansluit bij jouw stroomverbruik. Verderop bekijk je een lijstje met de veel bestelde energiepakketten van mei 2024 in regio Eemsmond.

  • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
  • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
  • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
  • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
  • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
  • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast
  • EnergieFlex – Modelcontract Groene Stroom en Gas
  • UnitedConsumers – Windstroom en Gas 1 jaar Vast Actie

Goedkope stroomtarieven afsluiten?
Bedenk goed dat de kosten voor gas en stroom niet alleen de kWh prijs voor elektra of het gasverbruik inhouden. Er zijn nog verschillende additionele kosten. In de basis is dat het vast leveringskostengedeelte (vastrecht). Deze tarieven schommelen per maatschappij, en worden gebruikt voor administratiekosten, service en andere zaken. Ook spelen er zaken als netbeheerkosten. Een plaatselijke netbeheerder (dit kan zijn Oasen) berekent dit aan jou door via de energiebedrijven. Door een provinciale subsidie ontvang je een zogenaamde “vermindering energiebelasting” als voordeeltje op jouw jaarafrekening van de goedkoopste stroomleverancier Eemshaven. Het mag duidelijk zijn, de prijzen van stroompakketten zijn niet altijd even transparant. Door middel van de gaslicht-vergelijker kan jij de actuele stroomtarieven van mei 2024 eenvoudig vergelijken. Ook interessant: energiecontract Venray vergelijken.

goedkoopste stroom in eemshaven

Wat je kunt doen om te besparen op stroom?

Je leest hier simpele trucs om het verbruik van elektriciteit te stabiliseren. Je kunt dan denken aan “wassen op 30 graden” of de helderheid (brightness) van je beeldscherm niet te hoog zetten. Bedrijven zoals Energiedirect.nl en De Vastelastenbond hebben nuttige applicaties voor een inkijk in je exacte gas- en stroomverbruik. Het zorgt voor meer grip op de kosten. Ga aan de slag met iedereen in huis en jullie kunnen besparen op de energiekosten in Eemshaven. Wat je bereikt is niet uitsluitend een gunstigere rekening van de energiemaatschappij. Door bewust met energie om te gaan draag je bij aan een beter milieu. Het merendeel van de bedrijven investeren flink in groene energie. Start nu ook met goedkoopste stroom in Nijlande afsluiten.

Groene stroom Eemshaven
Stroom genereren gebeurt op allerlei wijzen. De meeste energie-aanbieders halen elektriciteit uit windenergie en zonneparken. Advies: jij kunt ook zelf elektriciteit opwekken. Wat veel mensen doen is het nemen van zonnepanelen. Meer en meer mensen kiezen ook voor een warmtepomp nemen om zo de gaskraan dicht te draaien. Heb je wel interesse in Groene stroom afsluiten in Eemshaven? Ga dan voor de milieuvriendelijke opties in onze zoekmachine. Je vergelijkt dan op 1 pagina de “milieuvriendelijke” leveranciers (ook zakelijk).

Energieprijzen Eemshaven vergelijken Vergelijk simpel de goedkoopste tarieven voor gas en stroom.