Goedkoopste stroom Eelde Stap over naar de goedkoopste stroomleverancier en bespaar tot €225


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Wil ook de goedkoopste stroom van Eelde? Sinds we een open markt hebben maak je zelf een keuze voor een energiemaatschappij. De keuze is niet eenvoudig. Er zijn landelijk meer dan 15 spelers van gas en elektra. Nederlanders zijn altijd op zoek naar de voordeligste optie. Onze expert helpt jou hierbij. Op basis van onze vergelijker lees je direct meer over: wat is de goedkoopste energieleverancier in Eelde? Ook gaan we verder in op zaken als op welke manier kan ik stroom vergelijken? Of lees aanvullende info over energiecontracten van juni 2024. Droom jij over een beter milieu? Bekijk dan zeker de tips over leveranciers van groene stroom in Eelde. Al met al zoeken we naar manieren voor een goedkope energienota. Bekijk als de bliksem ook onze handige checklist om je stroomverbruik te minimaliseren.


Wat is de goedkoopste energieleverancier in Eelde

Wat zijn de laagste stroomtarieven van Eelde? Er bestaan 15 – 20 energiemaatschappijen. Leveranciers als Innova Energie tot aan UnitedConsumers: ze hanteren allemaal andere abonnementen en pluspunten. De keuze is dus enorm. Legio energieleveranciers zetten zichzelf in de etalage als de “goedkoopste”. Maar dit wordt gebaseerd op je individuele behoeften in de provincie Drenthe. Vooral locatie en energieconsumptie bepalen de stroomkosten. Open dus snel de vergelijker, en vind de goedkoopste stroomleverancier met welkomstbonussen van wel €265.

Alleen stroom

Maak jij gebruik van een pelletkachel, biomassaketel, zonnepanelen, warmtenet of warmtepomp? En ben je zo ver dat jouw huis gasvrij is? Alleen een “stroompakket” is dan voldoende. Vul dus in dat je geen gas nodig hebt. Elektriciteit is in ons land erg betaalbaar. Verbruik je 2500 kWh elektriciteit? Overeenkomstige stroomcontracten zijn al verkrijgbaar vanaf € 405.

Alleen gas

Op dit moment al een aantrekkelijk elektriciteitscontract gevonden? Nu benieuwd naar gas vergelijken? Druk hiervoor op “enkel gas”. Voor gas betaal je wel wat meer. Een stel zonder kinderen betaalt voor gas al gauw €1055. Het beste kan je kiezen voor een gas licht abonnement (ook interessant: actie Anode Energie).

Gas en stroom combineren

Een energiepakket met stroom en gas is prijstechnisch het meest interessant. Dat heeft te maken met de nieuwe klanten korting (welkomstpremie) die je ontvangt bij energiepakketten. Het is niet zo’n gek idee om eindeloos een 1 jarig contract te kiezen. Je kunt dan elk jaar weer van stroom overstappen, en hierdoor alsmaar verrast worden door goedkope energieprijzen en welkomstkortingen.

Hoe kan ik stroom vergelijken?

Gebruiken jullie nu een modelcontract (variabel)? Is je pakket binnen enkele weken afgelopen? Van energie overstappen is dan altijd interessant. Stroom vergelijken Eelde is een eenvoudige manier om geld te besparen. Overstappen van Clean Energy naar Engie of MAIN Energie oversluiten naar Oxxio kan ieder jaar wel €165 besparen. Denk je dat het ingewikkeld is? Check daarvoor onze onderstaande tips.

Voer je postcode en verbruik in

Energieprijzen worden samengesteld op basis van woonplaats en verbruik. Het begint dus met invoeren van je vestigingsadres (gemeente Tynaarlo) en het geschatte gas + stroomverbruik. Is dit voor jou onbekend? Kies dan het aantal personen in het huishouden.

Geef je wensen door

Kies voor vaste en variabele tarieven, en kies de looptijd van het contract (1, 3 of 5 jaar). Geef aan wat je belangrijk vindt (zoals groene energie). Update: doe een aanvraag voor een kortlopend pakket met een hoge welkomstaanbieding.

Vind de goedkoopste aanbieder

Je ziet nu de bedrijven die sporen met de gekozen opties. Filter nu op prijs: de goedkoopste stroomaanbieder eerst. Tevens kan je bepaalde maatschappijen uit Drenthe achterwege laten.

Verwerk het oversluiten snel online

Goedkoopste stroomtarieven gecheckt? Het contract regelen kan probleemloos zelf online. De overstap is binnen 5 a 6 weken verwerkt. De toekomstige energieleverancier neemt de overstap uit handen. Jij hoeft niets te doen en krijgt niet te maken met storingen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Energiecontract vergelijken juni 2024

De grote vraag is uiteindelijk: welk energiecontract is in lijn met mijn situatie? Je hebt de keuze uit diverse energiecontracten in Eelde. Tegenwoordig zijn alle erkende energiemaatschappijen hier werkzaam (bijvoorbeeld Energiedirect.nl). En niet te vergeten energiebedrijven zoals Budget Energie kan je aanvragen. Middels de energievergelijker check je meteen en erg simpel het goedkoopste energie-abonnement dat is afgestemd op jouw stroomverbruik. Verderop bekijk je een overzicht met zeer interessante energiepakketten van juni 2024 in regio Tynaarlo.

  • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
  • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
  • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
  • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
  • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
  • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 1 jaar Actie
  • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
  • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie

Goedkope stroomtarieven afsluiten?
Vergeet niet dat de kosten van elektra & gas nooit uitsluitend de kWh prijs voor elektra en m3 gasgebruik inhouden. Graag noemen we nog twee belangrijke factoren. In de basis is dat het vast leveringskostengedeelte (vastrecht). Deze tarieven zijn verschillend per aanbieder, en worden gebruikt voor de administratieve kosten, communicatie en overige kosten. Daarbij factureren ze nog netbeheerkosten. De netbeheerder actief in de regio (dit kan zijn WML) verplaatst deze kosten naar jou via de energiebedrijven. Via landelijke subsidies verkrijg jij de unieke “vermindering energiebelasting” als extra verlaging op jullie jaarafrekening van de goedkoopste stroomleverancier Eelde. Je ziet, de tarieven van een stroompakket zijn best complex. Via de stroomvergelijker kan jij de actuele stroomtarieven van juni 2024 binnen no-time vergelijken. Vind alles uit over energiecontract Venebrugge vergelijken.

goedkoopste stroom in eelde

Kan ik gemakkelijk besparen op stroom?

Er zijn tal van opties om het verbruik van elektriciteit te stabiliseren. Denk aan: “apparaten uitschakelen” of maak je gebruik van een piek- en daltarief? Energiemaatschappijen zoals Powerpeers en Innova Energie bieden handige programma’s om een gevoel te krijgen bij jouw stroomverbruik (en gas). Het zorgt voor meer grip op de kosten. Laat de hele familie meedoen, en je kunt besparen op de energiekosten in Eelde. Wat je bereikt is niet uitsluitend een voordelige nota van de energieleverancier. Door een lager energieverbruik kun je iets doen aan een duurzame toekomst. De meeste aanbieders zijn daarom ook leverancier van groene energie. Wellicht ook beschikbaar: goedkoopste stroom in Nijhuizum afsluiten.

Groene stroom Eelde
Stroom genereren wordt op diverse manieren gedaan. Onze aanbieders genereren elektriciteit via zonne-energie en windenergie. Innovatief: wat we meer en meer zien is thuis elektriciteit opwekken. Een prima keuze is het kopen van zonnepanelen. Je kunt ook kiezen voor een warmtepomp nemen om minder gas te verbruiken. Iets voor jou, Groene stroom afsluiten in Eelde? Kies dan de opties m.b.t. groene stroom in onze vergelijker. Je ontdekt dan in een blik de “milieuvriendelijke” maatschappijen (ook zakelijk).

Energieprijzen Eelde vergelijken Vergelijk vandaag nog de goedkoopste tarieven voor (groene) stroom en gas.