Goedkoopste Coteq Netbeheer stroom Vergelijk actuele stroomcontracten en bespaar tot €215


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles weten over de stroomleverancier Coteq Netbeheer? Middels deze website check je de contracten, alle pakketten, aabiedingen en welkomstkortingen van maart 2024. Gelijk aan de slag met energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je bekijkt vlug het goedkoopste Coteq Netbeheer energiecontract dat aansluit bij jullie uitgaven. Het oversluiten gaat moeiteloos en gebruiksvriendelijk. Je doorzoek hier exclusieve welkomstacties en de beste Coteq Netbeheer stroomtarieven van maart 2024.

Compleet aanbod

Alle landelijke providers vergelijken. Van Essent tot en met UnitedConsumers.

Besparen op je energie

Neem afscheid van hoge rekeningen. Besparingen mogelijk tot €355 per jaar.

A la minute overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Je zit geen dag zonder stroom of gas!

Coteq Netbeheer stroompakket afsluiten

Wil jij overstappen en heb je voorkeur voor een goedkoop energie-abonnement van Coteq Netbeheer? Dat gaat zonder moeite middels de vergelijker op onze website. Voer jouw postcode en huisnummer, energiegebruik en extra filters in. Activeer het filter “Coteq Netbeheer”. Je checkt nu direct het voordeligste contract dat aansluit bij jouw ideaalplaatje. Let op: kijk verder dan alleen een tarief voor verbruikt stroom + gas. Check ook aspecten als vastrecht, verbruikskosten, netbeheerkosten, regiotoeslag, aansluitkosten. Let daarnaast vooral op de welkomstkortingen. Op diverse contracten profiteer je al gauw van €135 korting (klik door naar Endinet Groep of Enexis).

Stroomprijzen Coteq Netbeheer maart 2024 vergelijken

Coteq Netbeheer is een grote aanbieder van elektriciteit en gas. Deze energiemaatschappij levert allerlei soorten contracten. Dan hebben we het over een modelcontract, variabele en vaste tarieven, en abonnementen met looptijden tussen 1 en 5 jaar en onbepaalde tijd. Ons advies: selecteer het vaste tarief in combinatie met een 1-jarig contract. Feitelijk pak je elk jaar de op dat moment goedkoopste deal. Want op die manier is dat het goedkoopst! Direct elektriciteit afnemen van Coteq Netbeheer? Start met vergelijken, en stap eenvoudig over naar een goedkoop stroom- en gas pakket. Wat is een realistisch verbruik? De onderstaande tabel biedt ondersteuning.

Type huis Gasgebruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Samenstelling huishouden Stroom kWh Gas
1 persoons huishouden 1.975 kWh 700 m³
2 personen 2.250 kWh 1.100 m³
Familie (1 kind) 2.875 kWh 1.475 m³
Familie (2 kinderen) 3.550 kWh 1.650 m³
Gezin + 3 kinderen 4.300 kWh 2.050 m³

Overstappen naar Coteq Netbeheer

Hebben jullie recent een nieuwe woning aangekocht? Daar hoef je weinig voor te doen: afsluiten en leveren. Heb je al een Coteq Netbeheer stroomcontract, en staat er een verhuizing op de planning? Dat kun je online of via de telefoon melden bij je leverancier. De medewerker regelt de wijziging in het adressenbestand. Loopt er nog een contract bij een andere aanbieder, en wens je een overstap naar Coteq Netbeheer? Zeg dan natuurlijk je oude abonnement wel op. Jouw “nieuwe” stroom en gas leverancier kan jou daarbij helpen.

Contract annuleren / oversluiten
Ga je Coteq Netbeheer oversluiten? Bel met de klantenservice, of gebruik de opzegbrief hiervoor. Houdt altijd rekening met de actuele opzegtermijn en de hoogte van de boete indien je vroegtijdig het contract verbreekt (o.a. in Culemborg, Heerhugowaard en Ommen).

Vind de goedkoopste stroom van Coteq Netbeheer

  1. Geef jouw postcode door
  2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul de exacte kWh en M3 in.
  3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
  4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
  5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
  6. Vink eventueel groene energie aan.
  7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en stap direct online over.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Korting op Coteq Netbeheer met welkomstpremie

Uiteraard ben jij benieuwd naar de voornaamste Coteq Netbeheer welkomstpremie van maart 2024. Of jij nu de voorkeur geeft aan 1 jarig (kortlopend) abonnement, of een 3 jarig contract met meer zekerheid, de korting is er altijd wel. Deze extra korting heet in de volksmond de “welkomstkorting”. De korting (overstapbonus) ligt tussen de €150 – €200 (afhankelijk van je contracttermijn). Deze welkomstkorting wordt verrekend met de jaarafrekening. Wij raden dus aan om ieder jaar opnieuw te vergelijken en over te stappen. Jouw welkomstkorting Coteq Netbeheer in maart 2024 is zeker de moeite waard. Stap vandaag nog over. Ga naar de vergelijkpagina, geef het geschatte verbruik door, en vergelijk de grote Coteq Netbeheer energiecontracten met de lucratiefste korting. Let wel: de bonus geldt voor nieuwe klanten. De huidige contractanten kunnen wel een korting krijgen op het tarief van gas en stroom.

stroomleverancier-coteq-netbeheer

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk stroompakketten van Coteq Netbeheer en bespaar op licht en gas!