Goedkoopste stroom Drouwenerveen Ontdek de goedkoopste stroomleverancier en bespaar tot €180


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Op zoek naar de goedkoopste stroom van Drouwenerveen? Sinds 2004 kies je zelf jouw energie-aanbieder. En er valt flink wat te kiezen! Er zijn ruim 20 spelers van gas en elektra. Steeds meer consumenten zoeken naar manieren om te besparen op energie. Ons team biedt hiervoor uitkomst. D.m.v. de energievergelijker lees je direct meer over: wat is de goedkoopste energieleverancier in Drouwenerveen? Handige tips daarbij vind je via hoe gaat stroom vergelijken precies? Of lees aanvullende info over energiecontracten van mei 2024. Hecht jij waarde aan minder uitstoot van CO-2? Bekijk dan zeker de adviezen over leveranciers van groene stroom in Drouwenerveen. Als het er op aan komt zoekt iedereen naar een voordelige energienota. Gebruik direct ook onze handige adviezen om het stroomverbruik te minimaliseren.


Wat is de goedkoopste energieleverancier in Drouwenerveen

Wil jij overstappen naar de laagste stroomtarieven van Drouwenerveen? We hebben te maken met ruim 20 energiemaatschappijen. Dat gaat van Innova Energie tot bijv. NLE: unieke contracten en voordeeltjes. De juiste kiezen valt niet mee. Genoeg energieleveranciers stellen zich op als goedkoopste aanbieder. Maar dit is afhankelijk van je individuele behoeften in de provincie Drenthe. Aspecten zoals postcodegebied en verbruik zijn van invloed op de kosten van stroom en gas. Start dus ogenblikkelijk de gaslicht vergelijker, en detecteer de goedkoopste stroomaanbieder en ontvang besparingen tot maar liefst €140.

Alleen stroom

Als trotse eigenaar van een biomassaketel, pelletkachel, zonnepanelen, warmtenet of warmtepomp? En ben je zo ver dat jouw huis gasvrij is? Enkel een “stroompakket” is in dit geval genoeg. Vul hiervoor alleen elektra (en geen gas) in. Elektriciteit kost zo’n €0,22 per kWh. Consumeer jij 2475 kWh elektra? Overeenkomstige stroom aanbiedingen kosten jaarlijks zo’n €470.

Alleen gas

Op dit moment al een voordelig elektriciteitscontract afgesloten? Puur geïnteresseerd in gas vergelijken? Selecteer de optie “enkel gas”. Gas is zeker niet goedkoop. Een gezin met 2 personen geeft al snel een bedrag uit van zo’n €905. Het meest voordelig is een combi van gas en licht (check ook: oversluiten Huismerk Energie).

Gas en stroom combineren

Gas en stroom bij dezelfde leverancier afnemen is altijd het goedkoopste. Dit is het resultaat van de overstapbonus (welkomstpremie) die men hanteert bij energiecontracten. Het is verstandig om eindeloos zo’n 1 jarig pakket / contract aan te vragen. Zo kan je elke 12 maanden overstappen van stroom, en daarbij alsmaar verrast worden door goedkope energieprijzen en korting voor nieuwe klanten.

Hoe werkt stroom vergelijken?

Heb je een contract voor onbepaalde tijd (modelcontract)? Of loopt jouw energiecontract bijna af? Van energie overstappen is dan altijd interessant. Stroom vergelijken Drouwenerveen is een eenvoudige manier om geld te besparen. Overstappen van Fenor naar Energiedirect.nl of Qwint oversluiten naar Vattenfall kan per jaar tot wel €130 opleveren. Hoe werkt het? Check daarvoor onze onderstaande tips.

Woonplaats als startpunt

Energieprijzen worden gecalculeerd aan de hand van woonplaats en verbruik. Stap 1 is het invullen van jouw woonplaats (gemeente Borger-Odoorn) en inschatting van energieverbruik. Heb je geen idee wat dit is? Onze stroomvergelijker helpt jou hierbij.

Geef je wensen door

Filter op een variabel of juist het vaste tarief, en geef aan hoe lang het contract mag duren. Maak je wensen kenbaar (m.b.t. groene energie). Opmerking: ga altijd voor een kortlopend contract met een forse welkomstkorting.

Check de voordeligste aanbieder

Je ziet nu alle aanbieders die aansluiten bij je wensen. Rangschik de uitkomst op prijs: de goedkoopste stroomaanbieder eerst. Optioneel kan jij bepaalde leveranciers uit Drenthe deselecteren.

Doe de overstap zelf online

Goedkoopste stroomtarieven tegengekomen? Het pakket bestellen kan onmiddellijk online. De energie-overstap is al binnen 4 – 6 weken verwerkt. De toekomstige energieleverancier regelt al het papierwerk. Jullie hoeven geen handelingen te verrichten en de stroom blijft altijd geactiveerd.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Energiecontract vergelijken mei 2024

De hamvraag luidt vanzelfsprekend: welk energiecontract spoort met mijn ideaalplaatje? Er bestaat een keuze uit tientallen energiecontracten in Drouwenerveen. Standaard zijn alle gerespecteerde energiemaatschappijen hier wel actief ( bijvoorbeeld Pure Energie). En natuurlijk ook energiebedrijven als Noordelijk Lokaal Duurzaam bieden hier hun service aan. In de energievergelijker detecteer je vlug en probleemloos het goedkoopste energie-abonnement dat matcht bij jouw stroomverbruik. Onderstaand ontdek je een overzicht met de veel bestelde energiepakketten van mei 2024 in regio Borger-Odoorn.

  • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
  • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
  • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
  • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
  • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
  • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 3 jaar
  • EnergieFlex – Modelcontract Groene Stroom en Gas
  • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie

Goedkope stroomtarieven afsluiten?
Bedenk goed dat de tarieven voor elektra & gas niet louter de elektra die je verbruikt of gas vergoeding bedragen. Je hebt te maken met verschillende additionele kosten. Dit zijn ten eerste de vaste leveringskosten (vastrecht). Deze tarieven fluctueren per leverancier, en hieronder vallen o.a. de overheadkosten, onderhoud aan het netwerk en soortgelijke kosten. Ten tweede betaal je ook altijd netbeheerkosten. Een plaatselijke netbeheerder (denk aan Waternet) belast dit uiteindelijk door via jouw energieleverancier. Vanuit de overheid verreken jij de aantrekkelijke “vermindering energiebelasting” als extra verlaging op jullie jaarnota van de goedkoopste stroomleverancier Drouwenerveen. We kunnen concluderen: de tarieven van het stroompakket zijn best ingewikkeld opgebouwd. Via onze vergelijker kun je de stroomtarieven van mei 2024 ogenblikkelijk vergelijken. Wellicht spreekt dit je ook aan: energiecontract Valkenswaard vergelijken.

goedkoopste stroom in drouwenerveen

Wat je kunt doen om te besparen op stroom?

Je kunt veel doen om het jaarlijkse elektriciteit verbruik te reduceren. Je kunt dan denken aan “de oven efficiënt gebruiken” of laat je warme eten eerst afkoelen voordat je het invriest. Energie-aanbieders zoals Vrijopnaam en Energieflex werken met nuttige hulpmiddelen om een gevoel te krijgen bij jouw stroomverbruik (en gas). Je gaat dan veel beter met energie om. Betrek het hele huishouden hierbij, en ga aan de slag met besparen op de energiekosten in Drouwenerveen. Het resultaat is niet uitsluitend een goedkopere rekening van de energieleverancier. Door de energieconsumptie te reduceren lever jij je bijdrage aan een beter milieu. Het gros van de energieleveranciers stimuleren groene energie. Start nu ook met goedkoopste stroom in Nieuweschoot afsluiten.

Groene stroom Drouwenerveen
Stroomopwekking gaat steeds innovatiever. De leveranciers kopen elektriciteit in via zonne-energie en windenergie. Advies: wat veel gedaan wordt is thuis stroom opwekken. De beste optie is zonnepanelen nemen. Wat je ook kan doen is het plaatsen van zo’n warmtepomp om het gasverbruik te verlagen. Wil je Groene stroom afsluiten in Drouwenerveen? Kies dan de opties m.b.t. groene stroom in de vergelijkingstool. Je ziet dan in een oogopslag de “duurzaamste” aanbieders (ook zakelijk).

Energieprijzen Drouwenerveen vergelijken Vergelijk snel de goedkoopste tarieven voor (groene) stroom en gas.