Goedkoopste stroom Drouwenermond Stap over naar de goedkoopste stroomleverancier en bespaar tot €150


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Overstappen naar de goedkoopste stroom van Drouwenermond? Sinds 2004 heb je de optie zelf een selectie te maken voor een energieleverancier. En er valt flink wat te kiezen! Er zijn landelijk meer dan 15 maatschappijen die elektra en gas kunnen verzorgen. Steeds meer consumenten zoeken naar de meest aantrekkelijke aanbieding. Onze energievergelijker helpt jou hierbij. Door middel van de energievergelijker krijg je snel duidelijkheid over: wat is de goedkoopste energieleverancier in Drouwenermond? Ook gaan we verder in op zaken als hoe moet ik stroom vergelijken? Of bekijk de verschillende energiecontracten van april 2024. Hecht jij waarde aan een schonere wereld? Ga dan direct naar uitleg over aanbieders van groene stroom in Drouwenermond. Uiteindelijk zoekt iedereen naar een gunstige energienota. Gebruik daarvoor ook onze handige adviezen om jullie stroomverbruik te minimaliseren.


Wat is de goedkoopste energieleverancier in Drouwenermond

Benieuwd naar de laagste stroomtarieven van Drouwenermond? Momenteel tellen we meer dan 20 energieleveranciers. Van Budget Energie tot o.a. Vrijopnaam: met ieder specifieke prijzen en aandachtsgebieden. De juiste kiezen valt niet mee. De meest energie-aanbieders beweren dat ze ’t goedkoopst zijn. De controle hiervoor – het uitgangspunt – is jouw situatie in de provincie Drenthe. Zaken als woonadres en energieverbruik beïnvloeden de kosten van stroom en gas. Start dus snel onze energievergelijker, en achterhaal de goedkoopste stroomaanbieder en ontvang besparingen tot maar liefst €145.

Alleen stroom

Hebben jullie al aansluitingen voor een zonneboiler, warmtenet, biomassaketel, pelletkachel of warmtepomp? En ben je zo ver dat jouw huis gasvrij is? Enkel elektriciteit is dan toereikend. Voer hierom “0 M3 gas” in. Elektriciteit kost zo’n €0,22 per kWh. Verwerk jij 2425 kWh aan elektra? Soortgelijke stroom aanbiedingen zijn al verkrijgbaar vanaf € 400.

Alleen gas

Reeds een goedkoop elektriciteitscontract afgesloten? Een eenvoudige manier voor gas vergelijken? Druk hiervoor op “enkel gas”. Gas is daarentegen duurder. Een stel zonder kinderen geeft al snel een bedrag uit van zo’n €990. Het meest interessante is een pakket met zowel gas als licht (klik verder naar: oversluiten Greenchoice).

Gas en stroom combineren

Een energiepakket met stroom en gas bespaart jou het meest. Dat is het effect van de aantrekkelijke kortingen (welkomstpremie) waar je recht op hebt bij deze pakketten. Het is slim om altijd over te stappen naar een 1-jarig abonnement. Zo kan je elke 12 maanden overstappen van stroom, en natuurlijk 0gebruik maken van goedkope energieprijzen en korting voor nieuwe klanten.

Hoe werkt stroom vergelijken?

Gebruiken jullie nu een modelcontract (variabel)? Of is de einddatum van jouw energiecontract in zicht? Eigenlijk loont het altijd om over te stappen van energie. Stroom vergelijken Drouwenermond is dan altijd een goed idee. Overstappen van Anode Energie naar UnitedConsumers of MAIN Energie oversluiten naar Oxxio kan jaarlijks zo’n €195 besparen. Hoe gaat dat in z’n werk? In vier simpele stappen geregeld.

Vul jouw locatie en verbruik in

Energieprijzen worden samengesteld op basis van postcode en natuurlijk het gebruik. Selecteer dus eerst de lokatie van de aansluiting (gemeente Borger-Odoorn) en het energieverbruik. Deze gegevens niet bij de hand? Selecteer dan het aantal personen.

Geef je wensen door

Klik op variabele of vaste tarieven, en kies eventueel de looptijd (1 – 5 jaar). Geef aan wat je belangrijk vindt (als o.a. groene energie). Info: kies een kort contract (1 jaar) met een interessante welkomstaanbieding.

Spot de voordeligste pakketten

Jij bekijkt nu de bedrijven die voldoen aan jouw wensenlijst. Filter nu op prijs: de goedkoopste stroomaanbieder als eerst. Eveneens kun jij specifieke aanbieders uit Drenthe deselecteren.

Regel de aanvraag online

Goedkoopste stroomtarieven ontdekt? Het abonnement bestellen kan onmiddellijk zelf online. Overstappen van energie is in maximaal 6 weken geactiveerd. De toekomstige leverancier pakt dit volledig op. Je bent hiervoor niet verantwoordelijk en krijgt niet te maken met storingen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Energiecontract vergelijken april 2024

Wat jij wil weten is natuurlijk: welk energiecontract matcht met mijn situatie? Je hebt de keuze uit verschillende energiecontracten in Drouwenermond. Op dit moment zijn alle erkende energiemaatschappijen hier beschikbaar (een voorbeeld is Essent). Echter ook energiebedrijven zoals DELTA kan je aanvragen. Met behulp van deze website achterhaal je rap en super eenvoudig het goedkoopste energie-abonnement dat past bij jou stroomverbruik. Hieronder bekijk je een lijstje met zeer interessante energiepakketten van april 2024 in regio Borger-Odoorn.

  • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
  • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
  • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
  • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
  • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
  • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel
  • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
  • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast

Goedkope stroomtarieven afsluiten?
Besef goed dat de vergoedingen voor elektriciteit en gas nimmer enkel de verbruikte elektra of het gasverbruik bevatten. Graag noemen we nog verschillende additionele kosten. Hier bedoelen we o.a. je vastrecht (vaste leveringskosten). Deze prijzen verschillen per maatschappij, en beslaan onder andere de overheadkosten, service en andere kosten. Daarnaast zijn er nog de netbeheerkosten. De netbeheerder actief in de regio (een partij als Evides) rekent deze kosten door aan jou via de aanbieder waar jij aangesloten bent. Aan de hand van subsidies geldt er een zogeheten “vermindering energiebelasting” als extra verlaging op de jaarafrekening van de goedkoopste stroomleverancier Drouwenermond. Je ziet, de tarieven van jouw stroompakket zijn niet altijd even transparant. D.m.v. de energievergelijker kun jij de huidige stroomtarieven van april 2024 onmiddellijk vergelijken. Misschien vind je dit ook relevant: energiecontract Valkenburg vergelijken.

goedkoopste stroom in drouwenermond

Kan ik gemakkelijk besparen op stroom?

Er zijn tal van opties om het gebruik van elektriciteit te stabiliseren. Een tip: “bewust met de waterkoker omgaan” of draai geen warm programma als dit niet nodig is. Bedrijven zoals Vandebron en Leon Zeewolde werken met handige tools voor inzicht in je exacte gas- en stroomverbruik. Zo weet je precies wanneer je wat gebruikt. Betrek het hele huishouden hierbij, en ga aan de slag met besparen op de energiekosten in Drouwenermond. Jouw “win” gaat verder dan een gunstigere nota van de energie aanbieding. Door bewust met energie om te gaan kun je iets doen aan een duurzamer Nederland. Het merendeel van de energiebedrijven stimuleren groene energie. Nu ook online: goedkoopste stroom in Nieuwersluis afsluiten.

Groene stroom Drouwenermond
Het genereren van stroom is mogelijk via verschillende opties. Onze aanbieders wekken elektriciteit op via zonnecellen en windturbines. Tip van de expert: tegenwoordig kan men ook zelf stroom genereren. De beste investering is zonnepanelen nemen. Wat je ook kan doen is het laten plaatsen van een warmtepomp om het gasverbruik te verlagen. Wel belang bij Groene stroom afsluiten in Drouwenermond? Selecteer dan de milieuvriendelijke opties in de energievergelijker. Je vind dan in een keer de “duurzaamste” aanbieders (ook zakelijk).

Energieprijzen Drouwenermond vergelijken Vergelijk zonder moeite de goedkoopste tarieven voor gas en stroom.