Goedkoopste stroom Drenthe Ontdek de goedkoopste stroomleverancier en bespaar tot €300


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Op zoek naar de goedkoopste stroom van Drenthe? Sinds we een open markt hebben kies je zelf jouw energieleverancier. En over keuze heb je niet te klagen. Je vindt meer dan 15 maatschappijen waar je jouw gas en stroom kunt afnemen. Steeds meer consumenten zoeken naar manieren om te besparen op energie. Ons team kan hier een steentje aan bijdragen. Middels onze vergelijkingsmodule vind jij de beste adviezen aangaande: wat is de goedkoopste energieleverancier in Drenthe? Ook gaan we verder in op zaken als hoe werkt stroom vergelijken? Check ook de actuele energiecontracten van mei 2024. Hecht jij waarde aan energie die duurzaam tot stand komt? Check dan snel alle uitleg over leveranciers van groene stroom in Drenthe. Onder aan de streep zoekt iedereen naar een gunstige energierekening. Bestudeer daarvoor onze bruikbare adviezen om jullie stroomverbruik te minimaliseren.


Wat is de goedkoopste energieleverancier in Drenthe

Hoe vind ik de laagste stroomtarieven van Drenthe? We onderscheiden ruim 20 energiemaatschappijen. Van MAIN Energie t/m Energiedirect.nl: ieder met hun eigen prijzen en voordelen. De keuze is dus enorm. Het gros van de energiebedrijven zetten zichzelf in de etalage als de “goedkoopste”. Of dit daadwerkelijk het geval is wordt bepaald door jouw persoonlijke situatie in de provincie Drenthe. Vooral woonadres en het verbruikte gas en stroom drukken hun stempel op de stroomkosten. Start dus eenvoudig onze energievergelijker, en ontdek de goedkoopste aanbieder van stroom met welkomstbonussen van wel €245.

Alleen stroom

Maak jij gebruik van een biomassaketel, zonneboiler, zonnepanelen, pelletkachel of warmtepomp? Is jouw woning volledig gasvrij? Alleen een “stroompakket” is dus afdoende. Vul hiervoor in dat je geen gas nodig hebt. Elektriciteit is in Nederland voordelig. Benodig jij 2250 (kWh) elektra? Dergelijke stroompakketten incasseren per 12 maanden zo’n €430.

Alleen gas

Eerder dit jaar al een aantrekkelijk elektriciteitscontract aangevraagd? Een eenvoudige manier voor gas vergelijken? Klik dan op “geen stroom”. Gas is behoorlijk aan de prijs. Een gezin met 2 personen wordt gemiddeld aangeslagen voor ongeveer €985. Het beste kan je kiezen voor een gas licht contract (bezoek ook: overstapbonus Energieflex).

Gas en stroom combineren

Een energiepakket met stroom en gas bespaart jou het meest. Dit is het resultaat van de aanzienlijke aanbiedingen (welkomstpremie) die gelden op energiecontracten. Het is aan te raden om constant een korte termijn (1 jaar) abonnement af te sluiten. Dan kan je jaarlijks van stroom overstappen, en 0profiteren van goedkope energieprijzen en welkomstbonussen.

Hoe werkt stroom vergelijken?

Is je huidige situatie een modelcontract (flexibel)? Of is de einddatum van jouw energiecontract in zicht? Eigenlijk loont het altijd om over te stappen van energie. Stroom vergelijken Drenthe moet je dan zeker proberen. Overstappen van Anode Energie naar Greenchoice of Innova Energie oversluiten naar Powerpeers kan per jaar wel €145 schelen. Iedereen kan dit doen! Ga aan de slag met de vier stappen hieronder.

Vul jouw locatie en verbruik in

Energieprijzen komen tot stand op basis van jouw adresgegevens en verbruik. Selecteer dus eerst jouw woonplaats (gemeente Drenthe) en het geschatte verbruik. Geen inzicht in jouw gebruik? Selecteer dan het aantal personen.

Voorkeuren doorgeven

Maak een keuze voor het variabele of vaste energietarief, en kies de gewenste looptijd van het energiecontract. Specificeer je zoekopdracht (over bijv. groene energie). Belangrijk: selecteer zo’n 1 jarig contract met een forse bonus.

Kies de voordeligste maatschappij

Je vindt nu alle aanbieders die voldoen aan jouw wensenlijst. Sorteer de contracten op prijs: de goedkoopste stroomaanbieder als eerst. Eventueel kan je specifieke aanbieders uit Drenthe aan- en uitzetten.

Regel de bestelling zelf online

Goedkoopste stroomtarieven ontdekt? Het contract bestellen kan moeiteloos thuis. Het overstappen is binnen een aantal weken verwerkt. Jouw toekomstige aanbieder pakt dit volledig op. Dit gaat volledig buiten jullie om, en komt geen moment zonder elektra te zitten.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Energiecontract vergelijken mei 2024

Wat jij wil weten is niets meer dan: welk energiecontract matcht met mijn eisen? Er valt te kiezen uit tientallen energiecontracten in Drenthe. Standaard zijn alle erkende energiemaatschappijen te bestellen (bijvoorbeeld NLE). En niet te vergeten energiebedrijven zoals Noordelijk Lokaal Duurzaam zijn werkzaam in dit gebied. Met behulp van de zoekmachine bekijk je direct en super simpel het goedkoopste energie-abonnement voor jou stroomverbruik. Hieronder bekijk je een opsomming met zeer interessante energiepakketten van mei 2024 in regio Drenthe.

  • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
  • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
  • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
  • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
  • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
  • Pure Energie – Pure Stroom en Gas variabel onbepaalde tijd
  • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 3 jaar vast Actie
  • Powerpeers – Modelcontract Groene Stroom en CO2-gecompenseerd Gas

Goedkope stroomtarieven afsluiten?
Besef goed dat de vergoedingen voor gas + elektra nimmer louter het aantal kWh elektra of gas vergoeding bedragen. Graag noemen we nog een tweetal kosten. Dit zijn ten eerste het vastrecht dat je betaalt (vaste leveringskosten). Deze tarieven zijn weer anders per leverancier, en is bedoeld voor zaken als de administratieve kosten, apps en service en soortgelijke kosten. Daarnaast krijg je te maken met netbeheerkosten. De verantwoordelijke netbeheerder (bijv. Waternet) belast dit uiteindelijk door via de energiebedrijven. Aan de hand van subsidies ontvang je een zogenaamde “vermindering energiebelasting” als compensatie op jouw jaarnota van de goedkoopste stroomleverancier Drenthe. Het is duidelijk, de kosten van zo’n stroompakket zijn niet altijd even transparant. D.m.v. de energievergelijker kan jij de stroomtarieven van mei 2024 onmiddellijk vergelijken. Ook interessant: energiecontract Oudehorne vergelijken.

goedkoopste stroom in drenthe

Hoe kan jij zelf besparen op stroom?

Je leest hier simpele trucs om het gebruik van elektriciteit te stabiliseren. Denk aan: “meer truien en dekens gebruiken” of gebruik zoveel mogelijk het daltarief, als je gebruikmaakt van een piek- en daltarief. Energiebedrijven als UnitedConsumers en MAIN Energie bieden handige hulpmiddelen om een gevoel te krijgen bij energieverbruik en piekmomenten. Zo weet je precies wanneer je wat gebruikt. Ga aan de slag met iedereen in huis en je kunt besparen op de energiekosten in Drenthe. Het pluspunt is niet alleen een lagere rekening van de energiemaatschappij. Dankzij een bewuste energieconsumptie kun je iets doen aan een schoner milieu. Veel energie-aanbieders zijn dan ook betrokken bij groene energie. Start nu ook met goedkoopste stroom in Hoogenweg afsluiten.

Groene stroom Drenthe
Het inkopen van stroom gebeurt op allerlei wijzen. Onze maatschappijen kopen elektriciteit via zonnepanelen of een eigen windmolen. Advies: wat we meer en meer zien is zelf stroom genereren. De beste investering is zonnepanelen plaatsen. Een andere optie is het installeren van zo’n warmtepomp om het gasverbruik te verlagen. Wil je Groene stroom afsluiten in Drenthe? Kies dan de “duurzame” opties in de energievergelijker. Je vind dan in een oogopslag alle duurzamemaatschappijen (ook zakelijk).

Energieprijzen Drenthe vergelijken Vergelijk simpel de goedkoopste tarieven voor (groene) stroom en gas.