Goedkoopste stroom Deurze Check de goedkoopste stroomleverancier en bespaar tot €275


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Wil ook de goedkoopste stroom van Deurze? In ons land bepaal je zelf jouw energiemaatschappij. En er valt flink wat te kiezen! Er zijn landelijk meer dan 15 bedrijven die gas en stroom leveren. Steeds meer consumenten zoeken naar manieren om te besparen op energie. Ons team is absoluut een meerwaarde. Door onze stroomvergelijker vind je het antwoord op de vraag: wat is de goedkoopste energieleverancier in Deurze? Zie daarvoor ook onze informatie over op welke manier kan ik stroom vergelijken? Of lees aanvullende info over energiecontracten van mei 2024. Maak jij je hard voor een beter milieu? Spring dan meteen naar info over aanbieders van groene stroom in Deurze. Per slot van rekening is het streven van iedereen een goedkope nota van de energieleverancier. Vergaar direct onze praktische adviezen om jouw stroomverbruik te reduceren.


Wat is de goedkoopste energieleverancier in Deurze

Snel zoeken naar de laagste stroomtarieven van Deurze? We hebben te maken met meer dan 20 energieleveranciers. Van Allure Energie tot aan Qwint: ze hanteren allemaal andere prijzen en pluspunten. De keuze is dus enorm. Het merendeel van de bedrijven zetten zichzelf in de etalage als de “goedkoopste”. Maar dit is afhankelijk van jullie eigen wensen in de provincie Drenthe. Zaken als locatie en energieconsumptie hebben invloed op de energierekening. Bekijk dus nu de vergelijker, en bekijk de goedkoopste aanbieder van stroom voor een korting tot wel €155.

Alleen stroom

Maak jij gebruik van een zonnepanelen, biomassaketel, warmtenet, zonneboiler of warmtepomp? Is jouw woning volledig gasvrij? Enkel en alleen een stroomcontract is voor jouw situatie toereikend. Vul hiervoor “0 M3 gas” in. Elektriciteit kost zo’n €0,22 per kWh. Verbruik je 2125 kWh elektra? Zulke stroom-abonnementen kosten op jaarbasis ongeveer €455.

Alleen gas

Inmiddels al een scherp elektriciteitscontract gevonden? Wil je alleen gas vergelijken? Druk hiervoor op “ik wil alleen gas”. Voor gas betaal je wel wat meer. Een woning met 2 bewoners wordt gemiddeld aangeslagen voor ongeveer €1030. Het meest voordelig is een pakket met zowel gas als licht (klik verder naar: opzeggen Endinet Groep).

Gas en stroom combineren

Een energiecontract met gas en stroom is prijstechnisch het meest interessant. Dit is het resultaat van de nieuwe klanten korting (welkomstpremie) die je krijgt bij deze pakketten. Het is aan te raden om telkens zo’n 1 jarig pakket / contract aan te vragen. Dan kan je jaarlijks van stroom overstappen, en natuurlijk herhaaldelijk verbluft worden door goedkope energieprijzen en welkomstkortingen.

Hoe kan ik stroom vergelijken?

Heb je een contract voor onbepaalde tijd (modelcontract)? Verloopt je abonnement binnen een paar weken? Overstappen van energie is dan mogelijk. Stroom vergelijken Deurze is een eenvoudige manier om geld te besparen. Overstappen van Fenor naar Engie of Innova Energie oversluiten naar Oxxio kan per 12 maanden wel €180 opleveren. Hoe werkt het? Volg het onderstaande stappenplan.

Vul jouw locatie en verbruik in

Energieprijzen worden gecalculeerd aan de hand van locatie en wat je verbruikt. Stap 1 is het invullen van jullie lokatie / adres (gemeente Aa en Hunze) en een schatting van stroom- en gas. Geen idee wat je verbruik is? Kies dan het aantal personen in het huishouden.

Specificeer jouw wensen

Filter op een vast of variabel tarief, en kies de looptijd van het contract (1, 3 of 5 jaar). Maak je wensen kenbaar (als o.a. groene energie). Niet vergeten: test een kort contract (1 jaar) met een hoge welkomstkorting.

Check de goedkoopste aanbieder

Jij checkt vervolgens alle pakketten die aansluiten bij jouw eisen. Orden de pakketten op prijs: de goedkoopste stroomaanbieder als eerst. Daarnaast kun je specifieke aanbieders uit Drenthe deselecteren.

Verwerk het oversluiten zelf online

Goedkoopste stroomtarieven achterhaald? Het contract bestellen kan nu via internet. Het oversluiten is in 5 a 6 weken verwerkt. Jouw aanstaande leverancier ontzorgt jou hierin. Dit gaat volledig buiten jullie om, en komt geen moment zonder elektra te zitten.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Energiecontract vergelijken mei 2024

De grote vraag is uiteraard: welk energiecontract voldoet aan mijn eisen? Je kunt kiezen uit verschillende energiecontracten in Deurze. Eigenlijk zijn alle populaire energiemaatschappijen aan te vragen (denk aan Qwint). En wat te denken van energiebedrijven als De Vastelastenbond zijn hier actief. Op basis van de stroomvergelijker achterhaal je ogenblikkelijk en probleemloos het goedkoopste energie-abonnement dat matcht bij jouw stroomverbruik. Verderop tref je een overzicht met diverse actuele energiepakketten van mei 2024 in regio Aa en Hunze.

  • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
  • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
  • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 4 jaar
  • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
  • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
  • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast
  • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 3 jaar vast Actie
  • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar

Goedkope stroomtarieven afsluiten?
Het is goed om te weten dat de vergoedingen van gas en stroom nimmer enkel de verbruikte elektra en m3 gasgebruik bedragen. Je hebt te maken met diverse kostenposten. Dan moet je denken aan de vaste leveringskosten (vastrecht). Deze prijzen wisselen per leverancier, en worden gebruikt voor de activatiekosten, apps en service en soortgelijke kosten. Ten tweede spelen er zaken als netbeheerkosten. De lokale netbeheerder (denk aan WML) verplaatst deze kosten naar jou via de aanbieder waar jij aangesloten bent. Landelijk gezien ontvang je de aantrekkelijke “vermindering energiebelasting” als extra verlaging op de jaarafrekening van de goedkoopste stroomleverancier Deurze. Zoals je ziet: de tarieven van het stroompakket zijn niet altijd even transparant. Via de gaslicht-vergelijker kan jij deze stroomtarieven van mei 2024 moeiteloos vergelijken. Misschien vind je dit ook relevant: energiecontract Tjalhuizum vergelijken.

goedkoopste stroom in deurze

Is het eenvoudig om te besparen op stroom?

Er zijn tal van manieren of het gebruik van elektriciteit te stabiliseren. Denk aan: “een programmeerbare thermostaat” of de warme kraan niet onnodig laten lopen. Energie-aanbieders als Vattenfall en HVC hanteren verhelderende hulpmiddelen om bewuster om te gaan met energieverbruik en piekmomenten. Zo weet je precies wanneer je wat gebruikt. Laat het hele gezin participeren, en ontdek hoe je kunt besparen op de energiekosten in Deurze. Jouw “win” is niet uitsluitend een goedkopere rekening van de energieleverancier. Door het energieverbruik te minderen draag je een steentje bij aan de energierevolutie. Het merendeel van de leveranciers zijn dan ook betrokken bij groene energie. Op goedkoopstestroomvergelijken.nl bekijk je ook goedkoopste stroom in Naaldwijk afsluiten.

Groene stroom Deurze
Stroom genereren wordt op diverse manieren gedaan. De meeste energie-aanbieders genereren stroom via windparken en zonneweides. Leuke tip: wat veel gedaan wordt is zelf energie genereren. Een prima keuze is het nemen van zonnepanelen. Meer en meer mensen kiezen ook voor een warmtepomp installeren voor een reductie in gasgebruik. Wel belang bij Groene stroom afsluiten in Deurze? Klik dan op de speciale opties in onze zoekmachine. Je ontdekt dan in een blik de “duurzaamste” bedrijven (ook zakelijk).

Energieprijzen Deurze vergelijken Vergelijk zonder problemen de goedkoopste tarieven voor gas en (groene) stroom.