Goedkoopste stroom de Wijk Achterhaal de goedkoopste stroomleverancier en bespaar tot €145


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Nieuwsgierig naar de goedkoopste stroom van de Wijk? Sinds we een open markt hebben kies je zelf jouw energieleverancier. En over keuze heb je niet te klagen. Er zijn een enorm aantal leveranciers van gas en elektra. Het is dus interessant om te kijken naar de goedkoopste contracten. Onze tool kan daarbij van pas komen. Dankzij onze vergelijker vind je het antwoord op de vraag: wat is de goedkoopste energieleverancier in de Wijk? Zie daarvoor ook onze informatie over hoe moet ik stroom vergelijken? Of lees aanvullende info over energiecontracten van april 2024. Maak jij je hard voor een schonere wereld? Ga dan direct naar commentaren over aanbieders van groene stroom in de Wijk. Als het er op aan komt streven alle huishoudens naar een goedkope energienota. Bestudeer snel ook onze handige checklist om je stroomverbruik te verlagen.


Wat is de goedkoopste energieleverancier in de Wijk

Snel zoeken naar de laagste stroomtarieven van de Wijk? Momenteel tellen we 15 – 20 energiemaatschappijen. Van Huismerk Energie tot Essent: ieder met hun eigen prijzen en voordeeltjes. De keuze is dus enorm. Het merendeel van de maatschappijen zetten zichzelf in de etalage als de “goedkoopste”. Maar dit – het uitgangspunt – is jouw situatie in de provincie Drenthe. Onder andere woonadres en verbruik drukken hun stempel op de energielasten. Start dus vlug de gaslicht vergelijker, en bekijk de goedkoopste aanbieder van stroom en ontvang besparingen tot maar liefst €250.

Alleen stroom

Heb jij al een warmtenet, zonnepanelen, pelletkachel, zonneboiler of warmtepomp? Is jouw woning volledig gasvrij? Enkel elektra is in dit geval toereikend. Vul dan ook 0 kubieke meter gas in. Elektriciteit is goedkoper dan gas. Verbruik je 2400 kWh aan elektriciteit? Zodanige stroom aanbiedingen heb je al vanaf €455.

Alleen gas

Op dit moment al een gunstig elektriciteitscontract afgesloten? Een eenvoudige manier voor gas vergelijken? Klik dan op “0 kilowattuur stroom”. Gas is behoorlijk aan de prijs. Een gezin met 2 personen betaalt voor gas al gauw €920. Het beste kan je kiezen voor een gas licht abonnement (ook interessant: opzeggen Budget Energie).

Gas en stroom combineren

Een gecombineerd gas- en stroomcontract is niet verplicht maar wel goedkoop. Dat heeft te maken met de nieuwe klanten korting (welkomstpremie) die je ontvangt bij energiecontracten. Het is verstandig om steeds over te stappen naar een 1-jarig abonnement. Zo kan je elke 12 maanden overstappen van stroom, en voortdurend profiteren van goedkope energieprijzen en korting voor overstappers.

Hoe kan ik stroom vergelijken?

Beschik jij over een flexibel (modelcontract) contract? Of loopt jouw energiecontract bijna af? Overstappen van energie is dan mogelijk. Stroom vergelijken de Wijk moet je dan zeker proberen. Overstappen van Fenor naar Eneco of Huismerk Energie oversluiten naar Powerpeers kan per jaar eenvoudig €150 schelen. Hoe werkt het? Volg het onderstaande stappenplan.

Postcode, huisnummer en verbruik doorgeven

Energieprijzen zijn afhankelijk van de opgegeven locatie & verbruik. Stap 1 is het invullen van de lokatie van de aansluiting (gemeente De Wolden) en het geschatte verbruik. Deze gegevens niet bij de hand? De stroomvergelijker kan dit aanvullen.

Gebruik de filters

Kies voor het variabele of vaste energietarief, en kies de gewenste looptijd van het energiecontract. Maak je zoekopdracht nog concreter (over bijv. groene energie). Belangrijk: ga altijd voor een 1 jarig pakket met een hoge welkomstaanbieding.

Vind de goedkoopste maatschappij

Jij bekijkt nu alle contracten die voldoen aan je wensen. Rangschik de uitkomst op prijs: de goedkoopste stroomaanbieder bovenaan. Ook kan jij specifieke organisaties uit Drenthe “uitzetten”.

Doe de overstap online

Goedkoopste stroomtarieven gedetecteerd? Het energiepakket regelen kan binnen no-time zelf online. De overstap is in een aantal weken geregeld. De nieuwe energieleverancier verzorgt het stopzetten van je actuele contract. Jij hoeft niets te doen en komt geen moment zonder elektra te zitten.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Energiecontract vergelijken april 2024

De grote vraag is uiteraard: welk energiecontract sluit aan bij mijn wensen? Er is de keuze uit uit veel energiecontracten in de Wijk. Normaal zijn alle erkende energiemaatschappijen aan te vragen (bijv. Qurrent). En natuurlijk ook energiebedrijven als HVC bieden hier hun service aan. In de energievergelijker achterhaal je ogenblikkelijk en moeiteloos het goedkoopste energie-abonnement dat rijmt met jouw stroomverbruik. Hierna vind je een opsomming met zeer interessante energiepakketten van april 2024 in regio De Wolden.

  • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
  • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
  • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 4 jaar
  • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
  • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
  • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 1 jaar
  • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 1 jaar vast
  • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas Onbepaalde tijd

Goedkope stroomtarieven afsluiten?
Besef goed dat de tarieven van gas + elektra nooit louter de verbruikte elektra en m3 gasgebruik bedragen. Je hebt rekening te houden met verschillende additionele kosten. Namelijk je vastrecht (vaste leveringskosten). Deze kosten zijn verschillend per leverancier, en hieronder vallen o.a. de activatiekosten, onderhoud aan het netwerk en andere zaken. Tevens krijg je te maken met netbeheerkosten. De netbeheerder actief in de regio (bijvoorbeeld Vitens) rekent deze kosten door aan jou via jouw energieleverancier. Door een provinciale subsidie verreken jij de aantrekkelijke “vermindering energiebelasting” als compensatie op jouw jaarnota van de goedkoopste stroomleverancier de Wijk. Zoals je ziet: de tarieven van zo’n stroompakket zijn niet heel eenvoudig. Door gebruik te maken van de stroomvergelijker kan jij deze stroomtarieven van april 2024 nu vergelijken. Ook interessant: energiecontract Ter Apelkanaal vergelijken.

goedkoopste stroom in de-wijk

Wat zijn manieren om te besparen op stroom?

Je leest hier simpele trucs om het gebruik van elektriciteit te stabiliseren. Een suggestie is “korter douchen” of een thermoskan gebruiken om je koffie warm te houden. Energiemaatschappijen zoals Engie en Leon Zeewolde hebben speciale programma’s om aanpassingen te maken in jullie stroom en gasverbruik. Zo zul je al snel minder energie gebruiken. Maak er een gezinsproject van en jullie kunnen besparen op de energiekosten in de Wijk. Het resultaat is niet uitsluitend een gunstigere rekening van de energie aanbieding. Door een lager energieverbruik lever jij je bijdrage aan een beter milieu. Veel energiebedrijven investeren flink in groene energie. Start nu ook met goedkoopste stroom in Mildam afsluiten.

Groene stroom de Wijk
Stroom inkopen gaat steeds innovatiever. De meeste energiemaatschappijen kopen stroom via windenergie en zonneparken. Maar let op: je kan ook thuis elektriciteit genereren. De beste investering is het installeren van zonnepanelen. Wat je ook kan doen is het installeren van zo’n warmtepomp voor een reductie in gasgebruik. Enthousiast geworden voor Groene stroom afsluiten in de Wijk? Selecteer dan de “duurzame” opties in onze vergelijker. Je bekijkt dan in een keer alle “groene” organisaties (ook zakelijk).

Energieprijzen de Wijk vergelijken Vergelijk vandaag nog de goedkoopste tarieven voor gas en (groene) stroom.