Goedkoopste stroom De Tike Check de goedkoopste stroomleverancier en bespaar tot €250


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Interesse in de goedkoopste stroom van De Tike? In Nederland heb je de optie zelf een selectie te maken voor een energiebedrijf. De keuze is niet eenvoudig. Er zijn landelijk meer dan 15 maatschappijen van gas en elektra. Ja kunt dus zelf zoeken naar manieren om te besparen op energie. Onze energievergelijker is hierbij onmisbaar. Geholpen door de energievergelijker lees je direct meer over: wat is de goedkoopste energieleverancier in De Tike? Handige tips daarbij vind je via hoe moet ik stroom vergelijken? Check ook de actuele energiecontracten van mei 2024. Zet jij je in voor een schonere wereld? Spring dan meteen naar uitleg over leveranciers van groene stroom in De Tike. Als het er op aan komt kijken we allemaal uit naar een aantrekkelijke energienota. Bestudeer rap ook onze handige tips om stroomverbruik te verlagen.


Wat is de goedkoopste energieleverancier in De Tike

Benieuwd naar de laagste stroomtarieven van De Tike? We hebben te maken met bijna 20 energieleveranciers. Aanbieders als HVC tot aan Powerpeers: unieke tarieven en USP’s. Een leverancier kiezen is best lastig. Bijna alle energieleveranciers zetten zichzelf in de etalage als de “goedkoopste”. De berekening daarvoor is afhankelijk van jullie eigen wensen in de provincie Friesland. Vooral woonadres en energieverbruik hebben invloed op de energielasten. Check dus simpelweg de gaslicht vergelijker, en achterhaal de goedkoopste aanbieder van stroom en bespaar tot wel €160.

Alleen stroom

Maak jij gebruik van een pelletkachel, biomassaketel, zonneboiler, warmtenet of warmtepomp? Heb jij geen gasaansluiting meer? Louter een stroomcontract is dus voldoende. Vul dus alleen elektra (en geen gas) in. Elektriciteit is relatief goedkoop. Verwerk jij 2275 (kWh) elektriciteit? Zulke stroomdeals incasseren per 12 maanden zo’n €435.

Alleen gas

Op dit moment al een voordelig elektriciteitscontract gevonden? Puur geïnteresseerd in gas vergelijken? Kies dan “0 kilowattuur stroom”. Gas is behoorlijk aan de prijs. Een woning met 2 bewoners geeft al snel een bedrag uit van zo’n €965. Het meest interessante is een gas licht abonnement (ook interessant: abonnementen van RENDO Netwerken).

Gas en stroom combineren

Een pakket met zowel gas als stroom bespaart jou het meest. Dit is het resultaat van de aanzienlijke aanbiedingen (welkomstpremie) die je krijgt bij deze pakketten. Het is niet zo’n gek idee om jaarlijks over te stappen naar een 1-jarig abonnement. Dan kan je jaarlijks van stroom overstappen, en daardoor voortdurend genieten van goedkope energieprijzen en welkomstaanbiedingen.

Hoe werkt stroom vergelijken?

Is je huidige situatie een modelcontract (flexibel)? Of is de einddatum van jouw energiecontract in zicht? Dan mag je overstappen van energie. Stroom vergelijken De Tike is de manier om te besparen op je lasten. Overstappen van Budget Energie naar Engie of MAIN Energie oversluiten naar NLE kan per jaar zo’n €160 opleveren. Hoe gaat dat in z’n werk? Check daarvoor onze onderstaande tips.

Postcode + verbruik invullen

Energieprijzen vinden hun oorsprong in woonplaats en verbruik. Stap 1 is het invullen van de lokatie van de aansluiting (gemeente Smallingerland) en het geschatte aantal kWh en M3. Weet je niet wat je verbruikt? Kies dan de grootte van het huishouden.

Geef je wensen door

Kies voor flexibele (variabele) of vaststaande prijzen, en kies de gewenste looptijd van het energiecontract. Specificeer je zoekopdracht (over bijv. groene energie). Tip: probeer een kortlopend pakket met een royale welkomstpremie.

Kies de goedkoopste contracten

Jij ziet nu een overzicht met de bedrijven die sporen met je wensen. Sorteer de resultaten op prijs: de goedkoopste stroomaanbieder bovenaan. Optioneel mag je specifieke organisaties uit Friesland achterwege laten.

Regel het overstappen via internet

Goedkoopste stroomtarieven gevonden? Het energiepakket aanvragen kan moeiteloos thuis. De energie-overstap is al binnen maximaal 6 weken afgehandeld. Jouw aanstaande energiemaatschappij pakt dit volledig op. Jullie hoeven geen handelingen te verrichten en komt geen moment zonder elektra te zitten.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Energiecontract vergelijken mei 2024

De hamvraag luidt uiteraard: welk energiecontract rijmt met mijn wensen? Er bestaat een keuze uit verschillende energiecontracten in De Tike. Standaard zijn alle vertrouwde energiemaatschappijen aan te vragen (onder andere Vandebron). Echter ook energiebedrijven als Anode Energie zijn hier actief. Aan de hand van de energievergelijker check je à la minute en moeiteloos het goedkoopste energie-abonnement dat overeenkomt met jouw stroomverbruik. Verderop tref je een opsomming met het huidige aanbod energiepakketten van mei 2024 in regio Smallingerland.

  • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
  • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
  • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
  • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
  • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
  • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 1 jaar
  • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 3 jaar vast
  • Vandebron – 100% lokale windstroom en Groen gas 1 jaar vast

Goedkope stroomtarieven afsluiten?
Bedenk goed dat de kosten van elektriciteit en gas niet enkel de kWh prijs voor elektra of de m3 gas beslaan. Je hebt te maken met 2 soorten kosten. Hier bedoelen we o.a. de vaste leveringskosten (vastrecht). Dergelijke kosten verschillen per energiemaatschappij, je moet denken aan bijvoorbeeld oversluitkosten, verwerking, servicemedewerkers en meer van dit soort zaken. Ten tweede krijg je te maken met netbeheerkosten. Jullie regionale netbeheerder (dit kan zijn WML) verplaatst deze kosten naar jou via de energieaanbieder. Door een provinciale subsidie verkrijg jij de aantrekkelijke “vermindering energiebelasting” als mindering op de jaarnota van de goedkoopste stroomleverancier De Tike. We kunnen concluderen: de prijzen van een stroompakket zijn niet altijd even transparant. Aan de hand van de gaslicht-vergelijker kan jij de stroomtarieven van mei 2024 snel vergelijken. Mensen zochten ook naar: energiecontract Ten Boer vergelijken.

goedkoopste stroom in de-tike

Hoe kan jij zelf besparen op stroom?

Er zijn tal van manieren om je elektriciteitsverbruik te verminderen. Een tip: “kouder douchen” of het dak isoleren. Energieleveranciers zoals Essent en DELTA hanteren praktische apps voor inzicht in je exacte gas- en stroomverbruik. Je gaat dan veel beter met energie om. Betrek het hele huishouden hierbij, en jullie kunnen besparen op de energiekosten in De Tike. Wat je bereikt is nimmer puur een gunstigere energienota. Door het energieverbruik te minderen lever jij je bijdrage aan een beter milieu. Het merendeel van de maatschappijen zijn dan ook betrokken bij groene energie. Je treft hier ook uitgebreide info over goedkoopste stroom in Midwoud afsluiten.

Groene stroom De Tike
Het opwekken van stroom is mogelijk via verschillende opties. Onze aanbieders wekken elektriciteit op via zonnecellen en windturbines. Tip van de expert: tegenwoordig kan men ook zelf energie opwekken. Een prima keuze is het plaatsen van zonnepanelen. Wat je ook kan doen is het nemen van zo’n warmtepomp om zo de gaskraan dicht te draaien. Enthousiast geworden voor Groene stroom afsluiten in De Tike? Selecteer dan de “duurzame” opties in de vergelijker. Je treft dan in een keer alle “groene” organisaties (ook zakelijk).

Energieprijzen De Tike vergelijken Vergelijk nu de goedkoopste tarieven voor gas en stroom.