Goedkoopste stroom De Punt Check de goedkoopste stroomleverancier en bespaar tot €100


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Wil ook de goedkoopste stroom van De Punt? Aangezien er veel concurrentie is maak je zelf een keuze voor een energiemaatschappij. En er valt flink wat te kiezen! Er zijn een enorm aantal bedrijven die elektra en gas kunnen verzorgen. Nederlanders zijn altijd op zoek naar de voordeligste optie. Onze tool biedt hiervoor uitkomst. Met behulp van onze vergelijkingsmodule vind jij de beste adviezen aangaande: wat is de goedkoopste energieleverancier in De Punt? Ook gaan we verder in op zaken als waar kunnen we stroom vergelijken? Check ook de actuele energiecontracten van mei 2024. Hecht jij waarde aan energie die duurzaam tot stand komt? Check dan ook onze tips over aanbieders van groene stroom in De Punt. Per slot van rekening zoeken we naar manieren voor een voordelige energierekening. Vergaar met spoed onze bruikbare suggesties om jullie stroomverbruik te reduceren.


Wat is de goedkoopste energieleverancier in De Punt

Snel zoeken naar de laagste stroomtarieven van De Punt? We hebben te maken met ruim 20 energiebedrijven. Van Noordelijk Lokaal Duurzaam tot Qurrent: ze hanteren allemaal andere tarieven en USP’s. Een leverancier kiezen is best lastig. Het gros van de aanbieders van energie zeggen de goedkoopste te zijn. Of dit daadwerkelijk het geval is wordt bepaald door jouw situatie in de provincie Drenthe. Vooral woonplaats en het m3 gas en kWh stroom dat je gebruikt zijn van invloed op de energierekening. Bekijk dus spoedig de vergelijker, en check de goedkoopste aanbieder van stroom en ontvang besparingen tot maar liefst €155.

Alleen stroom

Als trotse eigenaar van een zonneboiler, zonnepanelen, pelletkachel, warmtenet of warmtepomp? En ben je zo ver dat jouw huis gasvrij is? Enkel een “stroompakket” is in dit geval voldoende. Voer dus 0 kubieke meter gas in. Elektriciteit is in Nederland voordelig. Consumeer jij 2425 kWh stroom? Soortgelijke stroom-abonnementen incasseren per 12 maanden zo’n €465.

Alleen gas

Reeds een aantrekkelijk elektriciteitscontract afgesloten? Ben je op zoek naar gas vergelijken? Ga dan voor “0 kilowattuur stroom”. Gas is zeker niet goedkoop. Een kleine familie (2 pers.) spendeert aan gas jaarlijks gemiddeld €1035. Het meest voordelig is een pakket met zowel gas als licht (klik verder naar: abonnementen van Enexis).

Gas en stroom combineren

Een pakket met zowel gas als stroom bespaart jou het meest. Dit is het resultaat van de aanzienlijke aanbiedingen (welkomstpremie) die men hanteert bij de meeste abonnementen. Het is slim om telkens zo’n 1 jarig pakket / contract aan te vragen. Je kunt dan elk jaar weer van stroom overstappen, en uiteraard onophoudelijk profiteren van goedkope energieprijzen en korting voor nieuwe klanten.

Hoe werkt stroom vergelijken?

Heb jij op dit moment een modelcontract? Verloopt je abonnement binnen een paar weken? Van energie overstappen is dan altijd interessant. Stroom vergelijken De Punt is een eenvoudige manier om geld te besparen. Overstappen van Anode Energie naar UnitedConsumers of Huismerk Energie oversluiten naar Vattenfall kan jaarlijks wel €230 besparen. Denk je dat het ingewikkeld is? Ga aan de slag met de vier stappen hieronder.

Vul jouw locatie en verbruik in

Energieprijzen zijn afhankelijk van de verbruikte stroom/gas en postcode. Stap 1 is het invullen van jouw woonplaats (gemeente Tynaarlo) en het geschatte verbruik. Beschik je niet over deze info? De stroomvergelijker helpt jou schatten.

Gebruik de filters

Kies voor een vast of variabel tarief, en selecteer optioneel een looptijd. Maak je zoekopdracht nog concreter (neem bijv. groene energie). Belangrijk: probeer een 1 jarig contract met een interessante welkomstbonus.

Kies de voordeligste aanbieder

Je treft nu alle aanbiedingen die matchen met de gekozen opties. Sorteer de contracten op prijs: de goedkoopste stroomaanbieder als eerst. Daarbij kan je bepaalde leveranciers uit Drenthe “uitzetten”.

Regel de bestelling online

Goedkoopste stroomtarieven tegengekomen? Het abonnement aanvragen kan direct online. Het oversluiten is al binnen 4 – 6 weken geactiveerd. Jouw “nieuwe” maatschappij pakt dit volledig op. Dit gaat volledig buiten jullie om, en zo zit je nooit zonder energie.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Energiecontract vergelijken mei 2024

Wat jij wil weten is uiteraard: welk energiecontract rijmt met mijn specifieke wensen? Er is de keuze uit uit verscheidene energiecontracten in De Punt. Tegenwoordig zijn alle erkende energiemaatschappijen hier werkzaam (bijv. NLE). En wat te denken van energiebedrijven als Noordelijk Lokaal Duurzaam kan je aanvragen. Met de energievergelijker ontdek je ogenblikkelijk en simpel het goedkoopste energie-abonnement dat aansluit bij jouw stroomverbruik. Verderop check je een lijstje met diverse actuele energiepakketten van mei 2024 in regio Tynaarlo.

  • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
  • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
  • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
  • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
  • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
  • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel
  • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 1 jaar
  • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel

Goedkope stroomtarieven afsluiten?
Het is goed om te weten dat de tarieven van elektriciteit en gas niet louter de kWh prijs voor elektra of het gasverbruik bedragen. Je hebt te maken met diverse kostenposten. Dan moet je denken aan vastrecht, ook wel de ‘vaste leveringskosten’. De kosten hiervan zijn verschillend per leverancier, en worden gebruikt voor oversluitkosten, verwerking, servicemedewerkers en soortgelijke kosten. Verder krijg je te maken met netbeheerkosten. De netbeheerder actief in de regio (denk aan Oasen) verplaatst deze kosten naar jou via jouw energieleverancier. Aan de hand van subsidies ontvang je een zogeheten “vermindering energiebelasting” als korting op jouw jaarafrekening van de goedkoopste stroomleverancier De Punt. We kunnen concluderen: de kosten van jouw stroompakket zijn niet heel eenvoudig. Met behulp van de gaslicht-vergelijker kan jij de stroomtarieven van mei 2024 à la minute vergelijken. Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiecontract t Zandt vergelijken.

goedkoopste stroom in de-punt

Is het eenvoudig om te besparen op stroom?

Er zijn tal van manieren of het gebruik van elektriciteit onder controle te krijgen. Een suggestie is “de verwarming omlaag doen” of je vriezer af en toe ontdooien zodat er geen ijslaag ontstaat. Maatschappijen zoals Vattenfall en Budget Energie werken met nuttige programma’s voor inzicht in je exacte gas- en stroomverbruik. Zo weet je precies wanneer je wat gebruikt. Laat de hele familie meedoen, en ga aan de slag met besparen op de energiekosten in De Punt. Het resultaat is nimmer puur een gunstige nota van de energieleverancier. Door minder energie te consumeren kun je iets doen aan een schoner milieu. De meeste energieleveranciers zijn daarom ook leverancier van groene energie. Wellicht ook beschikbaar: goedkoopste stroom in Midlaren afsluiten.

Groene stroom De Punt
Het genereren van stroom wordt op diverse manieren gedaan. De meeste maatschappijen genereren elektriciteit via zonne-energie en windenergie. Tip van de expert: tegenwoordig kan men ook thuis elektriciteit genereren. Wat veel mensen doen is zonnepanelen nemen. Wat je ook kan doen is het aankopen van zo’n warmtepomp om minder gas te verbruiken. Wil je Groene stroom afsluiten in De Punt? Selecteer dan de speciale opties in onze vergelijker. Je vergelijkt dan in een oogopslag de “duurzaamste” bedrijven (ook zakelijk).

Energieprijzen De Punt vergelijken Vergelijk zonder problemen de goedkoopste tarieven voor stroom en gas.