Goedkoopste stroom Brantgum Vind de goedkoopste stroomleverancier en bespaar tot €215


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Overstappen naar de goedkoopste stroom van Brantgum? In Nederland maak je zelf een keuze voor een energiebedrijf. En het aanbod is groot! Er zijn ruim 20 spelers waar je jouw gas en stroom kunt afnemen. Ja kunt dus zelf zoeken naar goedkope stroom. Onze tool kan daarbij van pas komen. Dankzij de gaslicht vergelijker vind je het antwoord op de vraag: wat is de goedkoopste energieleverancier in Brantgum? Ook gaan we verder in op zaken als hoe werkt stroom vergelijken? Check ook de actuele energiecontracten van juni 2024. Draag jij graag een steentje bij aan een beter milieu? Check dan snel alle commentaren over leveranciers van groene stroom in Brantgum. Uiteindelijk zoeken we naar manieren voor een lage energierekening. Raadpleeg hiervoor onze bruikbare tips om het stroomverbruik te verlagen.


Wat is de goedkoopste energieleverancier in Brantgum

Snel zoeken naar de laagste stroomtarieven van Brantgum? Er zijn bijna 20 energiemaatschappijen. Dit varieert van MAIN Energie tot bijv. Vrijopnaam: ieder met hun eigen abonnementen en voordeeltjes. Een leverancier kiezen is best lastig. Veel maatschappijen stellen zich op als goedkoopste aanbieder. Maar dit – het uitgangspunt – is jullie privé aspecten wensenlijstje in de provincie Friesland. Met name locatie en het m3 gas en kWh stroom dat je gebruikt beïnvloeden de energierekening. Start dus probleemloos onze zoekmachine, en detecteer de goedkoopste aanbieder van stroom wat jaarlijks een besparing oplevert van €205.

Alleen stroom

Als trotse eigenaar van een zonneboiler, warmtenet, pelletkachel, biomassaketel of warmtepomp? Heb jij geen gasaansluiting meer? Alleen elektra is dus genoeg. Vul hiervoor “0 M3 gas” in. Elektriciteit kost zo’n €0,22 per kWh. Gebruik jij 2250 kWh stroom? Dit soort stroom-abonnementen kosten jaarlijks zo’n €455.

Alleen gas

Heb je al een scherp elektriciteitscontract afgesloten? Uitsluitend gas-deals vergelijken? Druk hiervoor op “0 kilowattuur stroom”. Gas is zeker niet goedkoop. Een kleine familie (2 pers.) wordt gemiddeld aangeslagen voor ongeveer €930. Het meest voordelig is een gas licht contract (bezoek ook: stroom en gas van Anode Energie).

Gas en stroom combineren

Een gecombineerd gas- en stroomcontract is niet verplicht maar wel goedkoop. Dit is het resultaat van de aanzienlijke aanbiedingen (welkomstpremie) die gelden op energiecontracten. Het is niet zo’n gek idee om steeds een 1 jarig contract te kiezen. Zo kan je elke 12 maanden overstappen van stroom, en daardoor elke 12 maanden gebruik maken van goedkope energieprijzen en welkomstkortingen.

Hoe kan ik stroom vergelijken?

Heb jij op dit moment een modelcontract? Of loopt jouw energiecontract bijna af? In vrijwel alle gevallen is overstappen van energie interessant. Stroom vergelijken Brantgum is de manier om te besparen op je lasten. Overstappen van E.ON naar Energiedirect.nl of Leon Zeewolde oversluiten naar NLE kan je tot wel €165 besparen. Is dat moeilijk? Volg de 4 stappen hieronder.

Postcode, huisnummer en verbruik doorgeven

Energieprijzen komen tot stand op basis van de opgegeven locatie & verbruik. Start dus met jouw woonplaats (gemeente Dongeradeel) en het verwachte energiegebruik. Geen idee wat je verbruik is? De stroomvergelijker helpt jou schatten.

Specificeer jouw wensen

Filter op het variabele of vaste energietarief, en specificeer de looptijd van de overeenkomst. Maak je wensen kenbaar (als o.a. groene energie). Niet vergeten: selecteer zo’n kort contract (1 jaar) met een forse welkomstpremie.

Check de goedkoopste pakketten

Je ziet nu alle leveranciers die in lijn zijn met jouw zoekopdracht. Sorteer de resultaten op prijs: de goedkoopste stroomaanbieder eerst. Daarbij kun jij bepaalde maatschappijen uit Friesland achterwege laten.

Verwerk de overstap zelf online

Goedkoopste stroomtarieven ontdekt? Het abonnement bestellen kan moeiteloos thuis. De overstap is in 5 a 6 weken geregeld. Jouw aanstaande energieaanbieder zal het huidige pakket annuleren. Je bent hiervoor niet verantwoordelijk en zo zit je nooit zonder energie.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Energiecontract vergelijken juni 2024

De hamvraag luidt niets meer dan: welk energiecontract is in lijn met mijn wensen? Er is de keuze uit uit diverse energiecontracten in Brantgum. Doorgaans zijn alle bekende energiemaatschappijen aan te vragen (denk aan Pure Energie). En niet te vergeten energiebedrijven zoals Huismerk Energie zijn werkzaam in dit gebied. Met de energievergelijker detecteer je onmiddellijk en moeiteloos het goedkoopste energie-abonnement voor jou stroomverbruik. Verderop vind je een lijst met de veel bestelde energiepakketten van juni 2024 in regio Dongeradeel.

  • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
  • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
  • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
  • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
  • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
  • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 3 jaar
  • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 1 jaar vast
  • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel

Goedkope stroomtarieven afsluiten?
Besef goed dat de vergoedingen van stroom en gas nimmer uitsluitend het elektra-verbruik of de m3 gas bevatten. Je hebt rekening te houden met een tweetal kosten. Namelijk je vastrecht (vaste leveringskosten). Dergelijke kosten zijn verschillend per energiemaatschappij, en is bedoeld voor zaken als administratiekosten, slimme thermostaten en advies en meer van dit soort zaken. Ten tweede krijg je te maken met netbeheerkosten. De lokale netbeheerder (een partij als PWN) verplaatst deze kosten naar jou via de aanbieder waar jij aangesloten bent. Via landelijke subsidies krijg je de “vermindering energiebelasting” als extra verlaging op jullie jaarafrekening van de goedkoopste stroomleverancier Brantgum. Je ziet, de tarieven van jouw stroompakket bereken je niet zo 123 zelf. Met onze vergelijker kun je de stroomtarieven van juni 2024 moeiteloos vergelijken. Misschien vind je dit ook relevant: energiecontract Sint-Michielsgestel vergelijken.

goedkoopste stroom in brantgum

Wat zijn manieren om te besparen op stroom?

Er zijn tal van opties om je elektriciteitsverbruik onder controle te krijgen. Je kunt dan denken aan “neem een waterbespaarder” of let op het energieverbruik als je een (nieuwe) droger koopt. Leveranciers als Vrijopnaam en DELTA voorzien jou van verhelderende apps om aanpassingen te maken in energieverbruik en piekmomenten. Dit zorgt voor een stukje bewustwording. Ga aan de slag met iedereen in huis en ontdek hoe je kunt besparen op de energiekosten in Brantgum. Je doelstelling is niet alleen een positieve rekening van de energieleverancier. Door bewust met energie om te gaan lever jij je bijdrage aan een duurzame toekomst. Veel bedrijven zijn dan ook betrokken bij groene energie. Wellicht ook beschikbaar: goedkoopste stroom in Loenersloot afsluiten.

Groene stroom Brantgum
Stroomopwekking wordt op diverse manieren gedaan. Veel energieleveranciers kopen stroom via zonnecentrales en windparken. Maar let op: jij kunt ook thuis elektriciteit opwekken. De beste optie is zonnepanelen installeren. Een andere optie is het nemen van zo’n warmtepomp om het gasverbruik te verlagen. Wil je Groene stroom afsluiten in Brantgum? Selecteer dan de opties m.b.t. groene stroom in de vergelijker. Je vergelijkt dan in een keer de “milieuvriendelijke” aanbieders (ook zakelijk).

Energieprijzen Brantgum vergelijken Vergelijk in 5 minuten de goedkoopste tarieven voor stroom en gas.