Goedkoopste stroom Borger Stap over naar de goedkoopste stroomleverancier en bespaar tot €170


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Op zoek naar de goedkoopste stroom van Borger? Sinds 2004 bepaal je zelf jouw energiemaatschappij. En er valt flink wat te kiezen! Er zijn een enorm aantal aanbieders waar je jouw gas en stroom kunt afnemen. Nederlanders zijn altijd op zoek naar de voordeligste optie. Ons team is absoluut een meerwaarde. Aan de hand van de gaslicht vergelijker vind je het antwoord op de vraag: wat is de goedkoopste energieleverancier in Borger? Ook gaan we verder in op zaken als waar kunnen we stroom vergelijken? Of lees aanvullende info over energiecontracten van mei 2024. Zet jij je in voor minder uitstoot van CO-2? Spring dan meteen naar uitleg over leveranciers van groene stroom in Borger. Onder aan de streep wil iedereen een aantrekkelijke energienota. Bestudeer vlug ook onze handige checklist om jullie stroomverbruik te verlagen.


Wat is de goedkoopste energieleverancier in Borger

Wat zijn de laagste stroomtarieven van Borger? Momenteel tellen we ruim 20 energiebedrijven. Dat gaat van MAIN Energie t/m Eneco: elk met eigen prijzen en voordeeltjes. Een leverancier kiezen is best lastig. De meest energie-aanbieders zetten zichzelf in de etalage als de “goedkoopste”. Of dit daadwerkelijk het geval is is afhankelijk van je individuele behoeften in de provincie Drenthe. Onder andere woonadres en energieverbruik zijn van invloed op de energierekening. Start dus onmiddellijk de stroomvergelijker, en check de goedkoopste stroomleverancier en ontvang besparingen tot maar liefst €290.

Alleen stroom

Beschikken jullie reeds over een zonnepanelen, zonneboiler, warmtenet, biomassaketel of warmtepomp? Is jouw woning volledig gasvrij? Louter stroom is voor jou toereikend. Vul dus een “nul” bij gas in. Elektriciteit is in Nederland voordelig. Consumeer jij 2125 kWh aan stroom? Dit soort stroom aanbiedingen heb je al vanaf €425.

Alleen gas

Reeds een voordelig elektriciteitscontract besteld? Uitsluitend gas-deals vergelijken? Selecteer de optie “ik wil alleen gas”. Gas is duurder dan elektra. Een woning met 2 bewoners heeft al snel een gasrekening van € 955. Het goedkoopst is een pakket met zowel gas als licht (klik verder naar: beoordeling MAIN Energie).

Gas en stroom combineren

Een pakket met zowel gas als stroom is altijd het goedkoopste. Dit is het resultaat van de nieuwe klanten korting (welkomstpremie) waar je recht op hebt bij deze pakketten. Het is slim om voortdurend over te stappen naar een 1-jarig abonnement. Van stroom overstappen kan dan elk jaar, en daarbij 0verbluft worden door goedkope energieprijzen en welkomstbonussen.

Hoe kan ik stroom vergelijken?

Heb je een contract voor onbepaalde tijd (modelcontract)? Is je pakket binnen enkele weken afgelopen? Overstappen van energie is dan mogelijk. Stroom vergelijken Borger is in dat geval geen overbodige luxe. Overstappen van E.ON naar Greenchoice of Vrijopnaam oversluiten naar Oxxio kan per 12 maanden +/- €230 opleveren. Het is voor iedereen haalbaar! Volg het onderstaande stappenplan.

Postcode + verbruik invullen

Energieprijzen worden samengesteld op basis van de verbruikte stroom/gas en postcode. Start dus met jouw woonplaats (gemeente Borger-Odoorn) en het geschatte gas + stroomverbruik. Deze gegevens niet bij de hand? De stroomvergelijker helpt jou schatten.

Gebruik de filters

Maak een keuze voor flexibele (variabele) of vaststaande prijzen, en kies de gewenste looptijd van het energiecontract. Geef aan wat je belangrijk vindt (aangaande groene energie). Info: test een 1 jarig pakket met aantrekkelijke welkomstkorting.

Vind de voordeligste leverancier

Jij ziet nu een overzicht met alle contracten die rijmen met je wensen. Rangschik de uitkomst op prijs: de goedkoopste stroomaanbieder eerst. Tevens mag je bepaalde maatschappijen uit Drenthe deselecteren.

Doe het overstappen zelf online

Goedkoopste stroomtarieven gevonden? Het energiepakket bestellen kan snel thuis. Overstappen van energie is al binnen 4 – 6 weken afgehandeld. Jouw toekomstige energieaanbieder regelt al het papierwerk. Je bent hiervoor niet verantwoordelijk en krijgt niet te maken met storingen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Energiecontract vergelijken mei 2024

Waar het uiteindelijk om draait is vanzelfsprekend: welk energiecontract matcht met mijn specifieke wensen? Er bestaat een keuze uit veel energiecontracten in Borger. Tegenwoordig zijn alle gerespecteerde energiemaatschappijen aan te vragen (bijv. Pure Energie). Echter ook energiebedrijven als Clean Energy bieden hier hun energie aan. Met deze website ontdek je à la minute en erg gemakkelijk het goedkoopste energie-abonnement afgestemd op stroomverbruik. Onderstaand ontdek je een lijst met diverse actuele energiepakketten van mei 2024 in regio Borger-Odoorn.

  • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
  • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
  • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
  • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
  • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
  • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
  • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
  • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie

Goedkope stroomtarieven afsluiten?
Vergeet niet dat de kosten voor elektra & gas niet alleen de elektra die je verbruikt en gasverbruik beslaan. We onderscheiden nog 2 soorten kosten. Hier bedoelen we o.a. de vaste leveringskosten (vastrecht). Dergelijke kosten wisselen per energiemaatschappij, je moet denken aan bijvoorbeeld administratiekosten, servicemedewerkers en meer van dit soort zaken. Ook betaal je ook altijd netbeheerkosten. Jullie regionale netbeheerder (een partij als Evides) berekent dit aan jou door via de aanbieder waar jij aangesloten bent. Door een provinciale subsidie vorder je een zogenaamde “vermindering energiebelasting” als tegemoetkoming op jullie jaarnota van de goedkoopste stroomleverancier Borger. Je ziet, de tarieven van het stroompakket zijn niet altijd even transparant. Door middel van onze vergelijker kun jij de huidige stroomtarieven van mei 2024 eenvoudig vergelijken. Mensen zochten ook naar: energiecontract Silvolde vergelijken.

goedkoopste stroom in borger

Kan ik gemakkelijk besparen op stroom?

Je leest hier simpele trucs om het verbruik van elektriciteit onder controle te krijgen. Je kunt dan denken aan “een efficiënte douchekop kopen” of stekkerdozen gebruiken waarmee je veel apparaten in één keer kunt uitschakelen. Aanbieders zoals Powerpeers en HVC hebben nuttige programma’s om bewuster om te gaan met jullie stroom en gasverbruik. Je gaat dan veel beter met energie om. Laat het hele gezin participeren, en jullie kunnen besparen op de energiekosten in Borger. Je doelstelling is nooit enkel een positieve rekening van de energieleverancier. Door het energieverbruik te minderen neem ook jij je verantwoordelijk voor een ‘groener’ Holland. Veel maatschappijen zijn daarom druk bezig met groene energie. Andere regio? Begin nu direct met goedkoopste stroom in Lies afsluiten.

Groene stroom Borger
Het opwekken van stroom wordt op diverse manieren gedaan. Veel energieleveranciers genereren elektriciteit via zonnepanelen of een eigen windmolen. Maar let op: er is ook een optie voor zelf elektriciteit opwekken. Wat veel mensen doen is zonnepanelen kopen. Je kunt ook kiezen voor een warmtepomp kopen voor een reductie in gasgebruik. Iets voor jou, Groene stroom afsluiten in Borger? Ga dan voor de speciale opties in onze zoekmachine. Je ontdekt dan op 1 pagina de “milieuvriendelijke” leveranciers (ook zakelijk).

Energieprijzen Borger vergelijken Vergelijk simpel de goedkoopste tarieven voor gas en (groene) stroom.